golf-najbrzi
Printable View
golf-najbrzi
i kakav je PES3 u odnosu na fifu?
nisam ga nikad vidjeo
ja sam ga igrao.ma katastrofa-grafika je na rangu fife 99 pa si misli....a tek kad igraci trce-trce ko roboti....:lol:
kaj ti pričaš? pes je odličan! bolji je od fife, jer je realniji. zapravo svaka igra je realnija na svoj način. pes je nekak jednostavnije za igrat i lakše.
u igrivost ti mozda mogu i povjerovat al u grafiku nikako-katastrofalna je..
ma dobra je. naravno da je fifina bolja. al meni nije bitna grafika nego igra. a ja igram i jedno idrugo. fifa je arkada, pes je simulacija.
na fifi igram prvenstva i tak, a pes igram sa frendom multiplayer
dobro..al poludim kad vidim novu igricu s zastarjelom grafikom.. btw mogli bi se oko bozica igrati multiplay nfsu-a...jesi li ga probo igrati na netu?
nisam. odn jesam pa neče, jer treba neki patch za to, pa ga idem tražit, pa ga ne nađem... i tako...
možda možete pomoč?
ma netreba ti nikakav patch..samo promjeni cd key i to ti je to-bar kod mog frenda..
šta je ponovo moram instalirat?
evo šta se dogodi kad stisne 'play online'
http://free-zg.htnet.hr/doljan/undgrnd1.JPG
e da zaboravio sam reči, da se nebi netko pametan javio, bio sam online prije nego šta sam ušo u igru
mislim da ti cekey zajebava.lijepo ti skini cd key generator fon nfsu..pa valjda nece biti broblema(mozda je tvoj cdkey vec ukucan)...da moras ponovo istalirati igricu.
zaš bi cdkey zayebavo? pa njega sam upisao prilikom instalacije, dolazi sa igrom u deviance folderu (cd key generator i crack)
postoji mogucnost da netko ima bas tvoj cdkey..pitat cu frenda jel on kaj posebno nariktavao u svezi multiplayera..
jesi pito frenda???
osvojio sam sa islandersima sezonu i stanley cup, podrazumjeva se.
jel ima neko true crime: streets of L.A.?
čujo da je igra savršena