Isti problem imam i ja Drift mi je koma:evil:.Al još ne kužim zašto ne mogu promjeniti auto,ili moram vozit Brerru do kraja igrice.kad uđem u My cars samo mi stoji Brerra.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
Isti problem imam i ja Drift mi je koma:evil:.Al još ne kužim zašto ne mogu promjeniti auto,ili moram vozit Brerru do kraja igrice.kad uđem u My cars samo mi stoji Brerra.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
mozes kupit drugi, ili osvojit od bossa= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Pa u My Cars ti se nalaze tvoji auti, već kupljeni, a da bi kupio neki drugi, moraš na karti naći Car Lot i tamo nabaviti novi... Naravno, ako imaš dovoljno para... Ako ti pak fali, prodaš neki iz svoje kolekcije...= Citat =:
Izvorno postao ledeni
AAaa car lot ma to te ja pitam;D;D.Imam nekih 320.000 budem pogledao šta se nudi;D.Ja se mučim sa ovom Alfom..uhhhh= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E Frish HVALA
nisi znao za car lot?;D
ne moras se voziti do njegan nego na karti stisnes jump to cl (za svaki slucaj:evil: )
A ja imam igricu i ne stima mi slika kad idu animacije je bijeli ekran kad dodje neki tekst slova ko kockasta ili podebljana tako nest. otprilke mozda netko zna u cem je problem .
Znam da nisam bas objasnio nes posebno ali eto!:-/
moze biti preslaba graficka, ostecen dvd pa se krivo instaliralo ili neki problem s DX-om= Citat =:
Izvorno postao alizee
ma neznam pise mi na onom testu da je sve ok sa grafickom
gforce 4 mx440(znam da je katastrofa ali pise da ja pass )
dojem ja nakak otprilike i do same voznje i vozil ja ali slika cudna ne igrivo
DX-sto je to nemam pojma?
e sad ne znam za graficke od nvidije ali za atijevu graficku je trebalo skinuti nove drivere probaj si skinuti za tu nove drivere pa javi jer ti radi= Citat =:
Izvorno postao alizee
DX= DirectX jer imas 9 c
skinuo drivere i directx c mo vec od prije.
Vidmi da mi nema pomoci ali hvala svejedno. Probat cu kod frenda mozda je zbilja instalacija losa
Sve do jedno 70% igrica mi je bila zakon (osim drifta), ali poslije 70% užas.Premalo se auti mogu nabrijavati i sada jedva pobjeđujem.Sada sam na 83%.
još je nisam pokrenuo lol imam je nekolio dana
evo ja presao igru jucer.za mene nista novog osim dvi stvari mozes sam uredivat spojlere,te drift.Drift mi je zakon,oba drifta:thumbup: .
jedino sam u tome uzivao u igri.durgo ostalo mi nije nista bilo posebno.
sve isto od most wanteda.
ja sam imao tri auta mazda rx8,rx7 i corvetuu.
s njima sam presao cijelu igru.
koliko vas za sada igra tu igru i koliko je vas preslo cijelu igru??
ja sam za vikend prosao...malo me je igra razocarala,ali dobro...bit ce bolji sljedeci nastavak :D= Citat =:
Izvorno postao Marko01
evo, ja danas proso karijeru...
jedan tip, naravno, ako znate voziti muscle car, uzmite si dodge chargera r/t, auto je prepredobar, ubrzanje strava.... jedini race koji nisam s njim mogo prec je brotiv zadnjeg bossa, onu prvu utrku sto samo vas dvoje vozite... onda sam si uzeo lancera i popapo ga ko malu bebu....
i da, i lancer je isto pre dobar, doslovce je zaljepljen za cestu, najbolji handling ima, al mu mozda malo snage fali (na brdu, kad treba je**cki povuc, onda je slab)...
uglavnom, najbolji nfs do sad...
@friski - za drift si uzmi neki muscle car, ili sa zadnjim pogonom, baci se na utrku na brdu i vjezbaj... npr. spustas se, imas plavu brzinu, dolazis pred zavoj, skreni(drzi gas) i on ce pocet se zanosit, kad dodjes pre blizu sa straznjim krajem zidu, pusti gas da se malo odmaknes i opet gas... a ak sa prednjim krajem lupis zid znaci da si ili previse skrenuo ili prerano...
Prešao sam igricu prošli tjedan i sad prelazim challenge, još mi fale samo dva zlata da pređem. Osvojio sam skoro sve aute, još mi fali Mitsubishi Eclipse 1999.
Gledao sam onaj blacklist i neznam kako da osvojim recimo Lotus Europa, Neka od toyota, Pagani Zonda i recimo Shelby GT500 2006.
ja ju još nisam igrao (osim demo) niti nemam volje od MW NFS je krenuo prema dolje:-/
valjda ce biti bolje drugi put.meni se osobno nije svidio most wanted.
imam jedno pitanje.
vozim corvettu i ona ne ide preko 330km na sat.
jeli mozda postoji koja blokada ili nesto tako.
zasto nemoze ici 350 ja je nasisam 330 bez nitra i onda dam nitro i nece preko.
zastoo??:-/
To je točno.Brat je nabavio tu igru u ponedjeljak a ja je več danas završio u Medium težini.Kad sam skužio kako promjeniti onu Brerru,dalje je bilo ko po špagi.Lamborghini je zakon kakav Audi;D,a onu zadnju stazu na planini su mogli još gore "smotat",ali svejedno sam ih sje....:spin:.Nadam se da drugi nastavci NFS-a neće bit tako kratki.Underground je bio ZAKON.= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Tako je meni Honda Civic u NFSU2 bila blokirana na 300. Skužio sam da je to zato jer sam nešto čačkao u onom dyno/performance dijelu :-/ ..nikad nisam uklonio kvar a ima na sebi brdo nekih unique stvarčica..= Citat =:
Izvorno postao Marko01
Edit: ako netko ima ispravan crack (imam razor 1911 al ne radi) -> PM
imam i ja problem
nekad mi auto na cesti potone u crnilo dam screen shot kad se opet dogodi
i znaju mi zgrade se stvorit na putu vozim ja kad isprid mene zgrada ja zakočim kad tip iza mene prođe kroz zgradu gledam ja WAF i probam i ja i mogu i kroz cjelu utrku mi se to javljalo
Sta se tice drifta po kanjonima, kada ulazite u drif udjit sta blize strani ograde ovisno o okuci i kada vas pocme zanositi na vanjski bok dakle u kanjon kao da cete ispasti pustite malo gasa ali i dalje drzite strelice.....te onda nakon sta vidite da ste se malo odmaknuli opet po gasu...malo testirajte to pa javite:)
zna li iko objasnit što je to boss race , i kako dobivat bodove u toj utrci
A oni koji imaju volan, da vidiš kak je s njim komplicirano, užas!= Citat =:
Izvorno postao B@re
JA sam odustao, i nekak jedva, po 20 puta driftao ispočetka, zasitio sam se već igre.
Kako prodati auto iz kolekcije? Slučajno sam kupio 2 Impreze, omaklo mi se :-/