Jedno pitanje: ja sad imam Tarifu 60 i, ako uzmem tu opciju Unlimited, oće mi se računat 100 kn ili 100 + 60 kn?
Printable View
Jedno pitanje: ja sad imam Tarifu 60 i, ako uzmem tu opciju Unlimited, oće mi se računat 100 kn ili 100 + 60 kn?
Minimalni račun će ti biti 160 kn.
100 kn plaćaš besplatne pozive na 098 i 099, a onih 60 kn možeš potrošiti na pozive prema VIP, Tele2 i fiksnoj mreži.
A ova naknada za uspostavu poziva? Jel to u okviru Tarife 60 ili izvan?
Objašnjenje:
Unlinited za pretplatnike
Unlimited se može aktivirati do 31.08 a koristi se dok ne ukineš uslugu.
Ako imaš tarifu 60 i uključiš unlimited minimalni račun će ti iznositi 172,50 kn (100 +60+12,5 radijska), a 25lp za uspostavu poziva ulazi u tarifu 60.
Simpa ljeto:
*122# i skine ti 20kn a do 31.08. plaćaš samo prvu minutu prema 098/099 brojevima. Daklem prva 1,20kn ostatak unlimited (nema ograničenja u minutama), ako je simpa ti&ja broj onda prva minuta 0,60kn
@domy os
naknada ulazi u tarifu
Eto....
A ne znam sto to njih moze uzdrmati... Puni su para kad je se radi o radu u Hrvatskoj tako da cisto sumnjam da ce im ovo biti neki gubitak!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E, pa ne bi bili skoro toliko puni para da ostave ovakvu uslugu kao stalnu... Ljudi bi nadoplaćivali račun svakih par mjeseci i razgovarali "besplatno"... Ne zaboravi da je više od polovice njihovih korisnika upravo na prepaidu... Ja se ne bih nadao...
Ja sam na prepaidu i sada trošim više novaca nego što sam trošio prije ove besplatne akcije.Ne zovem druge mreže(zato imam vipme) ali stalno nekog zivkaš jer misliš si u glavi da je besplatno i tako se nakupi puno prvih minuta.
E, pa zato treba misliti kada su u pitanju VIP-ove i T-Mobileove akcije...
tako nesto. evo ja jos nisam (na simpi) imao vise od 2 razgovora duza od 1 min. mislim da mi se onih 20 kn nije bas isplatilo, al svejedno :) mozda bude :)
jel ostaju favorit brojevi kad si na unlimited opciji za ostale mreze i fiksnu telefoniju?
Mislim da ti to nema veze jedno s drugim.
Obzirom da sam opet slučajno (u džepu) stisnuo jednu od "kretinjo" tipki na mobu , naravno T-debile, uzeli majstori 13 kuna i nešto sitno s računa , pa se nadam da će prilikom brendiranja budućih aparata uz dosadašnje tri ubaciti još barem dvije tipke za brzi pristup ionako jeftinom T- internetu. :klap:
:jump: bravo za mene kad ne uključujem autolock, a oni znaju da takvih budala ima!! Toliko o pojeftinjenjima i nečem besplatnom kod Tea :retard:, a i ostalih
Pogledaj opcija unlimited
LINK
Jesam li ja jedini idiot koji je tek sad saznao da se te naknade za uspostavu poziva od 25 lipa naplaćuju, odnosno, da nisu uključene u mjesečnu Flex pretplatu? Provjerim stanje na računu, a kad ono veli da sam potrošio 40+ kuna izvan tarifnog Flex paketa... :-/
Nemoguće da se 25 lipa za uspostavu ne troši iz tarifnog paketa. To bi stvarno bilo bezobrazno tak da sumnjam da je tak.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
http://www.t-mobile.hr/pdf/Uvjeti-ko...-Unlimited.pdf
Pročitaj točku 7...
Pa ovo je strašno!!!
Prije je iznos paketa ulazio u tarifni paket, sada više ne. Sve mi se čini da ću prijeći na drugu mrežu! Samo iz principa!
Ma ulazi i dalje, ali samo ako nemaš aktiviranu opciju unlimited. Uglavnom, ovo je strašno. Ako hoćeš unlimited platiš 160kn i još 25 lipa na to za svaki poziv. Stvarno su stoka.= Citat =:
Izvorno postao Fras84
jedna od stvari koja je toliko nelogična, da je bezobrazna= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Prije sam si još i razmišljao da na Flex 60 tarifu poslije 1. 1. 2007. uzmem za tih 100 kuna Unlimited opciju... Sad sam 100% siguran da neću... nek si nabiju Unlimited opciju i naplatu up their...
I ja sam prije ovih 25 kuna koristio Unlimited od 100, mislio sam i poslije 1.1. nastaviti, ali ovako ne ću, nema šanse! Stvarno ne znam čemu to.
kad uzimaš nešto od T-mobile-a uvijek provjeri triput....to je zlatno pravilo kojega se treba držati:evil: :bunny:
a nigdje na njihovom webu nisam našao kako deaktivirati unlimited
A kakva je razlika od VIP-a? Nikakva...= Citat =:
Izvorno postao mobman
Oke... Sad mi je još manje jasno... Kako sam prije par dana provjeravao stanje na računu, vidio sam da sam potrošio 40,98 kn izvan Flex paketa i da unutar paketa imam još cca 5 kn za potrošiti... Danas provjerim i veli da sam potrošio isto 40,98 kn izvan paketa i da mi je unutar paketa ostalo još kunu i nešto... Tada sam se sjetio da sam ovaj mjesec mami kupovao bon za 50 kuna, što ispada da je taj trošak izvan paketa upravo to (40,98 + PVD=50 kn)... Što onda sa onom točkom 7???