Mob je isti kao iz ducana.. nama bas nikakve razlike... uzmi tele!
Printable View
Mob je isti kao iz ducana.. nama bas nikakve razlike... uzmi tele!
Ima ovdje u Rijeci U Ecosu po 1995,00 Kuna. Vjerojatno je tako i u ZG.
Mislis na slobodni uredaj? To je dobra vijest, budem bas nazvao!
Potvrdjujem za Ecos jer radim tamo,ali mislim da tu akciju imamo samo mi u RI povodom otvorenja.Probaj nazvat ZG pa mozda nadjes i gore.
Sad vidim da je Ecos lagano podigao cijenu na nešto više od 2700 Kn. Stoga-pravac Tele2.
ne kužim zakj se dvoumiš,jer je i u tele2 slobodan uređaj+tele2 broj i 100kn na njemu:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BM0021
1.pitanje -jeli postoji code da se otkljuca mob a da neidem na servis jer mi se neda dati 70kn (trenutno zakljucan na 098)
2.pitanje-ovo je vise vezano za opipljive djelove (pa molim misljenje onih koji ga imaju) -dali vam kad ga otvorite :bunny: malo se mrda (mogu ga malo pomicat u desno kad je otvoren)gornje kuciste tj.dali je to normalno ili ne
no sve u svemu mob je prezakon no nerazumijem jednu stvar u t-mobile se pojavio ovakav kakav svi koji ga imamo,izgleda http://www.gsmarena.com/lg_kg800-pictures-1533.php= Citat =:
Izvorno postao Bee
no ja vidio da sad vodafon ima istog takvog samo sto ima memorijsku karticu i 2 kamere http://www.gsmarena.com/lg_ku800-pictures-1744.php
zasto odmah nije t-mobile uvrstio ovog boljeg tj.oni stvarno neidu u korak s vremenom njihovi mobiteli do 1500kn nema niti jedan dvije kamere tj. 3g
no ima li kog da pomogne ili bas ne
= Citat =:
Izvorno postao Hoc
1. ne
2. da
kaj bas za prvo pitanje nema odgovora
jel se može staviti mp3 za sms ton??
nemoze
(10 znakova)
upravo me prošla volja za chocoladom.... užas.
za sve te telefone sony ericcson je nuklearna fizika u funkcionalnosti i jednostavnosti. užas
možda da su stavili cijelu tipkovnicu kao touchscreen onda bi ga uzeo bez obzira na nedostatke
ista stvar kao i sa samsungom.mogu se postaviti sam predefinirane melodije za sms.tu su LG i samsung jos u kamenom dobu mobilne telefonije.:-/
imao sam samsunga D600, a prije toga sam imao W800i....
i mislio sam da je w800 ono malo zastario i da je vrijeme da pređen na nešto NOVO i bolje..... kad mi ono pao u ruke D600....KOMA,JADNO.... samsung je još u kamenom dobu šta se tiće sony ericssona....baš kao što si rekao.
opcije su koma... mislim opcije.KOJE OPCIJE????? KAD ih gotovo nema.... w800 je svemirska stanica za D600
koliko ima tonova za smsm?? su barem nešto dobri...? ili totalno bezvezni...
nadam se da se barem može za poziv staviti mp3...? ILI???????
neznam kakve veze imaju d600 i w800 sa cokoladom,stoga se suzdrzi od nepotrebnih postova
zvukova za poruku ima 5 cini mi se,a mp3 mozes staviti za zvodno dolaznog poziva
Joj to ti je isto kao što Ameri dobijaju automobile sa jačom kubikažom a Europljani sa manjom!:evil:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Jel se moze i kak pojacat glasnoca zvuka za SMS? Pre tiho je ovak...
1.Naravno da postoji kod za otključavanje.Potreban ti je NCK kod, ali ga je teško nabavit..bolje ti se isplati posjetiti servis i otključat ga za neku siću...
2. Svi su isti...svi se klimaju :(
UPIŠI BILO KOJI MODEL SE MOBA I VEĆ SI NA NJIHOVOJ STRANICI!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mrkva
Mislim da je to gadan propust kod takvoga moba.= Citat =:
Izvorno postao shaggy000
Ne klimaju se svi. Moj se ne klima niti najmanje ni otvoren ni zatvoren...
hval na savjetu= Citat =:
Izvorno postao shaggy000