slažem se - a što se tiče softa iz nokie, po meni samo motorole imaju gori.
Printable View
slažem se - a što se tiče softa iz nokie, po meni samo motorole imaju gori.
ha ha... koja je to kategorija "uloženo-dobiveno"?
RESPECT!= Citat =:
Poslao: marijo
Mislim da ove kritike na račun SE t610 nemaju veze sa samim mobom nego je to više mržnja SE.
evo moja lista stvari koje mi se ne sviđaju na njemu
1.priko BT i IC ne mogu selektirati više slika ili midija za slat nego moran jedanu po jedanu
2. uopće se ne može uć u imenik na sim karti(koliko ja znan)
3.pisanje sms-ova je dosta usporenije nego na s55
4.u moje prečace se ne može uć pritiskon jedne tipke
nemojte me sad odma napast mobitel je zakon ali ima par sitnica šta mi idu na živce
1. Istina
2. Netocno
2. Tocno
3. Tocno
2. kako?
Menu-imenik-mapredno-pozvati s kartice
eto :)
baš me zanima koliko vi koristite telefon (račun bi sve rekao) da vam smetaju tave stvari . meni 610ka radi OK a na T68i sam do nedavni imao beta sw R1 i nesam se žalio. doduše SMSove ne šaljem, da se bavim time kupio bi neku nokiju sa onom tipkovnicom.
ne nego bi tribali bit zadovoljni sa svi šta nan đubrad kapitalističke kompanije ponude
nitko te ne tjera da kupiš.
na kraju krajeva ne postoji savršen mobitel :)
pa naravno da ne postoji, u tome i jest cijeli štos industrije mobilnih telefona, stalno nekaj fali da bi bio savršen, ali kad izađe novi model koji će to imati, onda je to već staro i traži se opet nekaj novo i bolje i u tome je cijela stvar - da ljudi troše lovu...
aa-haaaaaaaaaaaaaaaa
u tome je u stvari štos.
vidiš vidš, na to nisam pomislio.
sad si mi dao misliti.
je je je, stvarno, ma to ti je tako iz ekonomskih razloga, da bi zaradili, znaš... pitaj koga god hoćeš, isto će ti reći ak se malo kuži u ekonomiku...
sad cu ja njih zeznut i sve cu svoje telefone prodat.
neznam samo dali da si ostavim T610 jel je stvarno dobar telefon za igrice.
daj treba brisat sve ove gluposti gore, a ti njih zezni tak da meni pokloniš sve svoje telefone, uključujući i T610, veruj mi, bit će im jaaako krivo.
nerede di nabavljaš igrice za t610
pa na netu.
di bogati net je ogroman pojam
news:hr.alt.cellular.gsm.binaries
ajde skužajte šta sad ovo pitan ali kako prigledavat news grupe znan da bi to triba znat ali jebi ga pomozite
40Tude Dialog ili Outlook Express.
Ali nemoj me vise o tome ispitivati ovdje jer idemo u offtopic.
dobro je svatia san sam
u subotu mater me zove izvadin t610 da ću se javit kad ono sve one gornje funkcijske tipke otkazale izvadin bateriju upalin ponovo da ću potvrdit pin neće i tek nakon minutu sve proradi ka da se ništa nije ni dogodilo