Tullamore Dew je meni super wiskić, šta je žuja? Ja znam za žutuju, to je mrak travarica. Popio sam jednom Zoombie u Frankfurtu i oplesnilo me samo tako.
Printable View
Tullamore Dew je meni super wiskić, šta je žuja? Ja znam za žutuju, to je mrak travarica. Popio sam jednom Zoombie u Frankfurtu i oplesnilo me samo tako.
ožujsko
@coma, normalno da sam faca, zar si sumnjao? :) Ma zajebavam se, inace ne rokam bas puno po koktelima jer su malo preskupi za ono kaj dobijes, ovo mi ostala navika od mora. Sljakao sam cijele godine, pa moram si nesto i priustiti za zabavu, nazalost nece to jos dugo tako :(
Rekla sam za sliku-nemam, a i da imam neznam dal bi tu stavila...možda i bi:)
Bambus mmmm, ma to je najbolje piće nema boljeg obožavam bambus.:)
U Baobab znam ići, al nisam već fakat dugo negdje mjesec dana, a i svaki put kad prođem i vidim gužvetinu baš mi se neda ići, a i posvađala sam se nešto s dečkom pa sam sad u malom bedu...
Gog ak te vidim kojim slučajem u toj gužvi javim se. ;)
Gog čuvaj se, posvađala se s dečkom ;)
žao mi te je... iskreno....= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
ali meni nedostaje avigor, srce i velika gorica :(
ej ljudovi pogledaj te moju slicku sa strane!!! jel vam se sviđam??
sta mislite koji mob drzim u ruci??? onaj koji pogodi stvarno je pametan i pravi strucnjak. No malo nas je ovdje dobrog oka.
@Mobyfan-ica, bit ce mi drago. mada sumnjam da cu tako skoro ici opet tamo...
@Sljaka, I'm a big boy ;)
Gog nemaš frke, ako te vidim prepoznat ću te.:D
vjeko fakat se ne vidi sad ću bubnut, ona motorola kaj ima okrugli display i otvara se prema gore nemrem se sjetit koji je broj nešto 70 čini mi se..
@Mobyfan-ica pogodila si boju ali ne i mobitel. btw na onu motorolu na koju si mislia se zove V70, eto tako da znas!
Hvala na pokusaju!!!
btw tu tii je samo logika vazna.
Vjeko, ili je Sony J5 ili SX1. Jel sam blizu?
gle sony je kako god okrenes
hehe
Nego što, samo se pravi skroman! ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
e ljudi niko nije komentiro goga ja brijem da je on neka faca, ono teretanica, skupa pića, baobab.... sta mislite
Ajd fanica ne ri-se, 100% imaš nekakvu slikicu sebe na kompu (ili je možeš nabaviti), ma dam ruku u vatru da možeš, uostalom imaš telefon s kamerom.= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Rekla sam za sliku-nemam, a i da imam neznam dal bi tu stavila...možda i bi:)
Ajde pa vidiš da smo svi mi pravi forumaši stavili svoje slike, ajd nemoraš se sramiti... budi cool i DAJ SLIKU! ;)
Slazem se s g. whiteboy-em :)
Miškec, vrlo si blizu!..:thumbup:= Citat =:
Poslao: miško
Vjeko, ili je Sony J5 ili SX1. Jel sam blizu?
j70
takodjer se slazem sa gospodom gogom i whiteboyem= Citat =:
Poslao: gog
Slazem se s g. whiteboy-em :)
Nemam sliku nijednu baš pa nebi lagala, nemam se čega sramit. Imam mob sa kamerom da, al još nisam skužila kako se šalju slike sa moba na mail, sa SE sam znala, a sa ovim nemam pojma.
jako, jako blizu.!.:afro:= Citat =:
Poslao: sezam-picika
j70
@vjeko. da nije J70 i
ma pustite vjeku, nego objasnite mobyfanici kako poslat sliku na mail ;)
E to je zappanova zadaća, on pozna taj telefon...:)