ja imam zadnji R1ED001.
Printable View
ja imam zadnji R1ED001.
= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ovi problemi su bili sa starim softverom, novim softverom su uklonjeni ( R1ED001 )...:thumbup:
Tipkovnica je nekako malo cudna ali treba se priviknuti na nju, ostalo je sve :thumbup:
Ja takodjer imam R1CB001 i jedino od navedenih problema ima da mi zvuk od tipkovnice sam nestane kao da sam je iskljucio ..
EDIT:
.. je li netko vec radio update software-a na K800, zanima me da li isti princip kao kod K750/W800 telefona zato sto vidim da u meniu ima funkciju pronaci novi softver !
To je samo jedna od mogucnosti kako mozes napraviti update (koja meni BTW ne radi, javlja "Device mgmt. SonyEricsson Communication interrupted", zna netko nesto o tome?). Inace update najnormalnije radi preko SEUS-a, potpuno isto kao na K750 i novijma. Ja sam napravio update prije par dana bez problema, sad imam R1ED001. :)= Citat =:
Izvorno postao mentol
i jesi primjetio kakve promjene na telefonu, slikama, brzini...?
Evo upravo sam nadogradio software na R1ED001.
Koliko vidim za sada tonovi tipkovnice vise ne nestaju tko da sam zadovoljan. S drugim stvarima nisam imao problema ali ako jos nesto primjetim postat cu ovdje.
... isprobao sam i opciju nadogradnje preko samog uredaja i cini mi se da je ta solucija najdnostavnije/idealno rijesenje. Sve je sljakalo ok, uredjaj je u vrlo kratkom roku pronasao noviju inacicu softwera i ponudio nadogradnju (nekih 3440kb) samo sto bi ta avantura poprilicno i kostala..= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Pa, za pocetak, sve navedeno u ovoj temi je manje-vise tocno. Najveca vizualna promjena je MMS editor koji je totalno promijenjen. Takodjer, prilicno mi se svidja da sad gumb za povezivanje moram drzat par sekundi, jer sam ga prije stalno slucajno stiskao. :) Od ostalih stvari dosta ih se tice digitalca, a nisam jos bas nesto slikao pa da mogu reci. Subjektivno, telefon je jednako brz kao i prije.= Citat =:
Izvorno postao njoffra
Tja, ti bar imas izbor. Kao sto rekoh, to preko menija meni uopce ne radi. :(= Citat =:
Izvorno postao mentol
Cudno, obzirom da mi internet/GPRS inace radi bez problema... :-/
Probaj instalirati nova wap podesenja od svog operatera, mora raditi..
ja sam primjetio nakon updatea da je softver nesto "zivlji".nema vise one crte kod snimanja videa i vise se ne smrzava.
Evo nakon nadogradnje nowog softwera nisam koristio kameru sve do danas i na zaprepastenje mogu reci da mi je kamera u debeloj banani :-/ .
Slike su katastrofalno lose. Po dnevnom svjetlu joj kako tako ali pod sobnim svjetlom uzas .. sve zrnasto, tamno i puno pixela ...
Eto ti Sony-a jedno popravi drugo za.ebe .. :-/
nakon sto okines zadrzi na trenutak ruku u istoj poziciji zbog autofocusa i vjeruj mi,primjetit ces razliku.
Da, treba još malo zadrzati nakon okidanja, ako se odmah pomakne mob fotka nije najoštrija.= Citat =:
Izvorno postao zmija
sony ericsson K800
http://img193.imageshack.us/img193/9505/k800ipc3.th.jpg
Sony cyber-shot W5
http://img98.imageshack.us/img98/1139/w5zz8.th.jpg
Mozda je malo off topic ali evo jednog primjera usporedbe izmedu SE k800 i sony DSC W5 fotoaparata...
Meni se cini da k800 daje dosta kvalitetne fotke... :bunny:
Upravo sam probao instalirati novi firmware preko sony update programa i rekao mi je da imam najnoviji software :-/
Provjerio sam i definitivno imam onaj prvi R1CB001. (i zelenu crtu pri snimanju videa i odlazak na net jednim klikom itd)
Kako mogu instalirati novi firmware?
Jel ti mozda mobitel brandiran ili customiziran (T-Mobile, VIP)?
Ako si ga kupio u VIP-u, nije brandiran ali je customiziran (skoro 100% sigurno).
Na SEUS-u je izasao cisti firmware, ali mozda customizirani jos nije. U tom slucaju morat ces se strpit.
Brandiran je na O2. Kupio sam ga u Njemačkoj preko ebaya. Nema simlock doduše. Probat ću pitati kod O2 i vidjet ako se šta može napraviti.
U krajnjoj liniji ostaje mi wotanserver (sad sam malo prozujao po netu tražeći riješenje), ali kako o2 daje garanciju ne znam kako bi gledati na debrandiranje. hmmmhmmm :)
Onda je sigurno do toga. O2 vjerojatno isto ima svoju customiziranu verziju firmware-a. :(= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
Da, mozes to srediti sa wotanom, onda imas cisti firmware, i cim se noviji pojavi na SEUS-u, mozes ga skinuti bez problema. :)= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
Vjerujem isto kao i svaki drugi operater, znaci negativno. :thumbdown= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
Sony Ericsson K800i
Frekvencijsko područje [MHz] GSM 900/1800/1900
Masa [g] 115
Dimenzije [mm] 106 × 47 × 22
Tip i kapacitet baterije Li-Polymer 950 mAh
Trajanje razgovora [min] do 420
Vrijeme na čekanju [h] do 350
Razina EM zračenja - SAR [W/kg]: 0,58
Zaslon u 262144 boje, 240 × 320, TFT
Digitalna kamera 3.2 Mpix, autofokus, VGA, Xenon flash
Java aplikacije
GPRS - brzina down + up linka klasa 10
Prijenos podataka Bluetooth, IrDA, USB kabel, data modem, e-mail klijent
Memorija 64 MB, utor za Memory Stick M2 karticu
WAP verzija 2.0
Glasovno biranje
Vibracijski alarm
Igre +
Melodije zvona... polifone, MIDI, E-Melody, I-Melody, AMR-NB, MP3, MP4, 3GP, M4A, WAVE, RHZ, XMF
Polifonijske melodije - br. kanala 72
Snimanje govora (diktafon)
Speakerphone
Kućište candy bar
Imenik 1000 kontakata
Posebnosti BestPic, stabilizator slike i videa, stereo slušalice HPB-60, radio s RDS-om
Dali se isplati za ovakv mobitel dati 2800 kuna???
S obzirom šta sve nudi, i kad se pogledaju cijene nekih drugih uredaja mislim da cijena nije visoka.
Apsolutno se isplati dati tu lovu jer je mob predobar, s druge strane kada pogledas ostale modele dobijes isto ovo nabrojano samo jos skuplje nekih od 500 - 800 kn ako ne i vise!! :thumbup:
Telefon je strava, ali se po meni se ne isplati 2800kn. Preko ebaya ga mozes dobiti u prosjeku za 250 Eura, a u njemackim web shopovima ide za 305 eura
http://handy.search.ebay.de/k800i_Ha...1QQsacatZ15032
http://www.idealo.de/preisvergleich/...-ericsson.html
Di si ga ti našo po 2800kn kad mu je već pala cijena na 2300kn čak i niže po oglasnicim novi zapakiran.
bas se i ja to pitam za 2800 uzmi n73 care= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
vjerojatno bas zeli k800,a ako je iz trgovine, 2800kn nije puno.