e bome nisi gledao 22 epizodu..= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
i ima ih 23..
22 epizoda izlazi tek sutra..
Printable View
e bome nisi gledao 22 epizodu..= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
i ima ih 23..
22 epizoda izlazi tek sutra..
Bronth, itekako sam gledao 22. epizodu...
lost.s02e22.hdtv.xvid-xor.[VTV].rar
na internetu je vec 48 sati...
uživaj...
P.S. pogledaj na teletekstu koliko epizoda od LOST je ostalo ... ( trenutno 10/25)
100% sam siguran da ima 24... a ovo zanje moze biti eventualno nesta zavrsno sto daje isjecke iz prijasnjih... :thumbup:
aj mi daj link da ja to vidim..
vidi ti ovo:
ABC's LOST Broadcast Schedule
Here is the schedule for ABC's LOST heading up to the finale:
LOST Season 2 Episode 19 - "S.O.S." (Rose/Bernard-centric)
Airing April 12, 2006
LOST Season 2 Episode 20 - "Two For The Road"
Airing May 3, 2006
LOST Season 2 Episode 21 - "?"
Airing May 10, 2006
LOST Season 2 Episode 22 - "Three Minutes"
Airing May 17, 2006
LOST Season 2 Episode 23 - Title unknown
Airing May 24, 2006 (Season Finale)
sad sam našao..
o čemu se radi u epizodi??
jesi li siguran da je to 22 epizoda..
= Citat =:
Izvorno postao Bronth
hahah i meni je prekino na 80% i nesto, pa zato sad skidam sa torrenta.
Evo dok sam pisao ovu recenicu skinula se... blago meni :)
100% znam da je to 22. epzoda...= Citat =:
Izvorno postao Bronth
torrenti su majka za ovakve stvari...
dajte, mislim da su svi odgledali skoro do kraja 2sezonu jos prije 3mjeseca. . .
ali je stvarno ludo, samo mene zanima GDJE SU ONI i koji K***c se događa na tom otoku, šta su se nažderali gljiva ili su na tripovima ili je to sve zapravo u njihovoj glavi a oni su svi u komi. . . :bat:
tebi Krompirko blago jer imaš FLAt, a ja skinem paket u 5 dana, i stalno prekoračujem..
čekam da ovaj T-Šrot da neku akciju da mogu da skidam više te epizode..
svaka ima 350MB, i skinem ih 3-4 i ode paket..
istina bronth... lijepo mi je...
prije jedno tjedan dana sam skinio toliko stvari da nisam vise znao sta cu skidati, pa sam poceo lost, kucanice, simpsone...
10GB prometa dnevno... jer lijep podatak?
ali cuj, ja sam zbog pucanja veze vec davnih dana htio prijeci na tcom... no nisam... sad cekam vodatelov tripleplay... i ako sve bude po dogovoru, mogla bi pasti 4/4 mbps konekcija ili više... E to će biti dani skidanja,...
10gb po danu?!?!?!?
Pa koja je to brzina, ja sam sretan ako mi skine 1gb u danu.
Kojom brzinom skidas sa torrneta ili megauploada krompirko.
Mozes si stavit ovdje link, jer ja sam trazio na torrentspy-u lost.s02e22.hdtv.xvid-xor.[VTV].rar i nista mi nije naslo, a kad sam malo vise potrazio nasao sam samo promo od 7mb
brzina mi je 1200/256 FLAT
skidam svaki torrent maximalnom brzinom, uvijek, koja iznosi 135-140 kb/s
dnevno se skine 10GB i to je super... s time da komp ipak ugasim na dva tri sata..
svaki torrent skidam sa isohunta...
samo upises LOST S02E22
@ pusiket, si ti mozda pojela kakvih gljiva, o cem ti pricas?
= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
:lol: šta??? si ti jeo?? pričam o izgubljenima, još mi je prije frend ih nabavio i gledala sam ih, a što se tiče daljnjega zanimam me druga mišljenja gdje su oni, kakve su to halucinacije, itd. . . :creep:
hehehe još trebamo više samo pričati o kučanicama . . . A to je druga stvar što ste vi počeli spikati o brzini i načinu skidanja serija s neta
:bat:
Da, ali prije kojih 3 mjeseca si ti odgledala skoro cijelu drugu sezonu?
da većinu toga, ajme sada ne znam točno do kooje epizode ali mislim kada su se počele događati one čudne stvare u rupi: locku su se zabila ona vrata u noge, onaj znak na vratima, kada je komp počeo raditi čudne stvari i kako su našli od onog frajera kojeg su zarobili balon i grob ali. . .bla,bla, bla. . . mislim da je to bila predzadnja koju sam ja gledala i to sam još pogledala prije nego šta su došle u hr, punooo prije. . . tako da. . .
:bat:
Krompirko, ovu 22 epizodu što si skinio, jeli stvarno bila 22 epizoda..
nekako me čudi, jer nemože se naći na netu epizoda, ako nije prvo prikazano na ABC-u..
Da, i mene cudi. Na kojem si to torrentu nasao?
ma i ja sam našao torrent, al me čudi kud je prije izašao..
sve epizode su vam snimljene tjedan prije nego se prikazuju...
dakle vi kada vidite da je izasla epizoda 21, ja vec sutra mogu poceti skidati 22... jer je 22 snimljena i DVD je napravljen, a taj dvd neko ili lapne ili pri premjernom prikazivanju u studiu neko napravi kopiju...
pa tak ja to skidam... e sad, onda moja 22 epizoda, prije nego izadje na VTV je sifrirana i samo ak si logiran na forum, nadjes sifru... tak da eto skinem uvijek jednu prije... i sad ovih dana kad official izadje ili je vec izasla 22, moze se skidati 23...
iako sam mislio da je 23 vec izasao, ono je bio fake...
ja nemogu naći 23 epizodu, ali 22 je izašla još u srijedu..
I kaj dobivate sa tim šta uvijek gledate jednu epizodu unaprijed... Isto ko da gledate svaki tjedan na TV-u.. c c c :-/
Meni već ide na živce... presporo traje radnja... Pogotovo sad ova, kad mu se sin javio preko kompa... Poludim...
Dobijemo to da sam tek prosli tjedan poceo gledati LOST, pa sam od 9 pa do 22 sve pogledao u tjedan dana... jednostavno je presporo na novoj... a ovako je mnooogo bolje kad je bez reklama... osim toga, imam ciejlu seriju na 4 DVDa pa ako neko zeli gledati, ja posudim... i tak... super stvar... :thumbup:
imam i ja, i prvu i drugu sezonu na 4 DVD-a..
jedino trebam još skinuti od 22 do kraja..
Na kojem vi torrentu nadete tako brzo? Ja trazim na torrentspy-u i tamo se pojavi tek dan poslje prikazivanja na abc-u.
Isohunt je tražilica...
a onda kad nadjes bilo koju epizodu losta, trebas dodati ova dva trackera:
http://tv.tracker.prq.to:80/announce:
http://vtv.tv.tracker.prq.to:80/announce:
i zajamčeno ima seedera
ako uzmes u obzir vremensku razliku, skontat ces da ako se serija pusta u 9h kod njih to ti je kod nas 4h ujutro... pa onda dok zavrsi epizoda, dok LOL ili XOR izrezu reklame, enkodiraju... izracunaj:bunny:= Citat =:
Izvorno postao M.M.
Za ovo nisam znao...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Jel to sta pomaze da se brze skine ili?
Ja inace uvijek nadem preko mininove.org i cist solidno ide, iako bi moglo malo i brze:spin: