= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...zašto bi opće bio skuplji mob, pa ja mislim da će biti jeftiniji od n90 makar je bolji po funkcijama....
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...zašto bi opće bio skuplji mob, pa ja mislim da će biti jeftiniji od n90 makar je bolji po funkcijama....
dao bog da ti se riječi obistrinile.pozdrav
Kad svi pričate o cijeni, kolika se cijena (realna) očekuje u RH.
ha čuj u njemačkoj ti je cijena na početku za one koji ga hoče rezervirati oko 650eura a kod nas bi mogla doseči i 1000eura poznavajuči lokalne patriote i firme koje bi na kratki period okrenule tisuče kuna u svoj džep.
Nema sanse da bude 1000€, vjerojatno negdje izmedju 5500 i 6000kn u Mobisu, 500€ na crno.
da nema stvarno šanse da bude 1kE, to možda prvih tjedan dana, kao i moto v3, ali realna cijena za takav mob je 3500-4000kn kao i za ostale....= Citat =:
Izvorno postao mrcina
da možda za godinu, čisto sumljam da će takva cijena bit u početku, bilo bi super best buy
Mislim da ce kod nas kostati oko 5000kn, mozda koju stoticu manje, ali na crnjaka ce brzo doci na 3000kn, ako ne i manje! Nije to neka posebna strojina!= Citat =:
Izvorno postao Vex
Ljudi, zna li se kad ga možemo očekivati. Meni ovo razdoblje od Božića pa do sada razdoblje "kiselih krastavaca". Sve nešto pričamo, respredamo, a ono niš.
Zašto bi bilo? Ako se jedan Sony Ericsson W800i, koji je jeftiniji od nadolazeće N80, može kupiti samo u nekim centrima, onda sumnjam da će jednu N80 imati u svojoj svakoj trgovini i bit će sigirno preko 3.500 kuna i to na ugovore u određenoj Tarifi...= Citat =:
Izvorno postao Vex
@frish-KI Šta znaš, možda će je biti i u Emeceti po manjoj cijeni, al ziher sam da će joj cijena biti bar 4.5 milje.
@mobyy Ma kenjaju ovi iz Nokie stalno s tim odgodama. Neg daju ber jednom jedan mobitel na vrijeme, ili nek se fakaju.
Wlan, 352*416 ekran, 3MPX kamera, v.3 s60 operativac.... Meni se cini kao 'posebna trojina' :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao andro2001
A sto se cijene tice, iz tvojih usta u Bozje usi! Makar sumnjam da ce brzo doc na 3k kn u Oglasniku.
Na neku emisiju sam cuo da ce cijena bit 500eura, a po meni najjaci telefon do sad ;)
= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
Istina, prava je sreća da si ti svoju N91 uspio dobiti Kojih godinu prije nego što će izaći
....:rolleyes:
Kad će? Zna li tko?
Prati nokia support site i kad se tamo pojavi support za određeni model, računaj kojih mjesec, ili malo više do dana dolaska na police
Zasad još nema ni N80 ni N91, a bogami ni E serije.Code:http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,96,00.html
= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Je, je, ali dok n80 izade nece to biti nista posebno, a iako ima 3Mpx nije to kao kod n90 i njegove optike.
Brzo ce pasti cjena u to sam siguran!
Evo, većina forumaša je jedva očekuje, a ti već o tome da će izgubiti na cijeni...= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Naravno da neće biti N90 optika, ali bit će mrga.
Samo da ne iščekujemo Godota.:retard:
Koja je svrha nekoliko strana postova u kojem stvatko iznosi svoje (većinom subjektivne) prognoze oko izlaska i cijene? Ja je ne vidim...
U pravu si!
debata oko cijena ? kalkulacije i tješimo se i nadamo normalizaciji?
neznam za opravdanost dužine teme ali znam da ju je mobis( N80) testirao i da su u servisu oduševljeni ali da sam ja razočaran jer mi na N70 nisu uspijeli promijenit soft a ostavio sam je danas ujutro u 8h
kažu za N80 da s nekakvim slušalicama zvuči kao disco pa eto da i to vidimo ali kažu i da neće prije 2.kvartala-ebiga danas mi se dešavaju samo sranja pa nisam još i to moro saznat
Q2??? Ma ovo je vec presmijesno... Cijela ta N serija se sastojala od mobitela od kojih ti curi slina kad su bili NAJAVLJENI, a kad izadju, vec ce se utopit u prosjecnost. A bit ce super ako ovu N80 vidimo prije ljeta...
Tako će i biti. Već vidim ljetni dvobroj neka od naša 2 magazina s N80 na naslovnici...
Slažem se s Markom6630.
A, ovo 2. kvartal, budu li odužili kao s n91, evo nam n80 na jesen!
Što već radi kod njih ako izlazi tek u drugoj polovici godine? Ova borba za prevlast na tržištu se pretvara u farsu... Baš kao što marko6630 veli, najavljuju ih kao prekretnice u industriji mobilne telefonije, a kad ih napokon izbace na tržište, neće se više ničim posebnim isticati...
u mobisu kazu da oni ocekuju pocetak prodaje n80 u 5 mjesecu ove godine...
to je sve sto znam