Meni se niš ne klima, baš je čvrst.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Printable View
Meni se niš ne klima, baš je čvrst.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
dal je sigurno to izmjenjivanje??? ili se llako moze sta zeznit?= Citat =:
Izvorno postao exotica
da neko ko je radio to,napise postupak,korak po korak i stavi na rapidshare taj resman(po mogucnosti eng. verziju)???
sad mi je laknulo kada znam da se i vama klima, ali:= Citat =:
Izvorno postao Skyward
jel se kome jako rasklimao? ja inace pazim jako i ne otvaram ga kada netrebam
e, to što ti kažeš, imam frenda u razredu koji ima d500 negdje god dana, E, TAMO SE NE KLIMA NISTA, NULA, potpuno je kompaktan i cvrst dok ja osjetim ovo malo na svom d600
@bađo, mene isto zanima za ovo punjenje jer je logično da se baterija s*ebava ako ga stalno ukopčavamo, ali mislim da se ne može to isključiti, jer usb je pod naponom a to nemožeš isključiti :(
tražio sam malo i po netu, ali bez većih uspjeha...probao sam mjenjati onu postavku kako da se telefon ponaša (kao mas storage ili modem...) međutim uvijek isto..rješenje je vjerojatno puknit bluetooth i mir :headbang:= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
nego jesu li i tebi caller ID male fotke, smanjene?
a to se očito mora klimati, svima je tako...
mislim da moraju biti malene, jedino ako ima neka točna rezolucija slika pa da bude preko cijelog (ne 240x320)= Citat =:
Izvorno postao bađo
Da li se svakom kontaktu u imeniku može dodati posebna melodija, ili se moraju raditi posebne grupe??
koliko znam, svakom možeš posebno dodati melodiju...= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Kolko sam čitao po forumu, mob mi se jako sviđa, a što se tiče nekih većih nedostataka koje ovdje spominju mogu reć:
VIBRA i ZVUK u isto vrijeme - ništa strašno, osobno mi ne smeta...
ZVUK za SMS - ograničeno, e to mi se ne sviđa baš, al može se prebolit, ne patim za tim...
Automatska velika slova u SMS-u - hm... To može biti malo iritantno, ali vjerojatno nakon par poruka ni to ne predstavlja problem...
"Profili"- netko je spominjao da ne postoje "profili" već samo da zvoni ili da vibrira (bez zvuka). Iskreno to mi ni najmanje ne smeta. Koristio sam mobitele sa tim "profilima", ali ih nikad nisam mijenjao. Ili mi mob zvoni, sa istom jačinom cijeli dan, ili je na vibri...
Sad još samo da skupim novce, i onda pravac dućanj op D600 i karicu od minimalno 256MB...
Jedno pitanje koje sam našao na nekom njemačkom forumu... Lik je napisao (u prijevodu): Kad uključim kameru, nedostupan sam, niko me ne može dobiti, a kad ju isključim, mobitel nađe mrežu, i onda me se može dobit...
Pa me zanima, da li je i vama tako, ili je to samo neku bug na firmware-u??
Pozdrav
neki bug 100%
Da... To i ja mislim... A jel vas netko može nazvati dok koristite kameru? Bilo bi krajnje glupo da si onda nedostupan...
= Citat =:
Izvorno postao Ićo
planiraš ga koristiti umjesto mp3 playera?
koji sad mob imaš?
Mislim kupiti D600, ali= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Nemislim ga koristiti umjesto mp3 playera!
Zašto??
Htio bih kupiti karticu od bar 256mb, da mogu spremiti slike, video, mp3ce...
Trenutno imam N6020. (piše mi ispod avatara)
Može li mi netko napisati kako da napunim D600 poslije kupnje? Kako dobiti najveći kapacitet baterije?
imas to u ovoj temi ali cu ponoviti.kada kupis fon odmah ga stavi puniti i to 12h,nakon toga potrosi bateriju do kraja i ponovi to 3-4 puta.jos jedan savjet puni mob dok je ugašen.= Citat =:
Izvorno postao ante.vetma
Hvala puno!
I još jedno pitanje, u vezi spajanja sa kompom.
Ne prepoznaje mi USB (instalirao sam drivere i onaj program) ni bluetooth (imam ponuđeno samo "no port"), pa me zanima kako uključiti infracrveno na mobu?
Hvala
Rješeno. :-)
= Citat =:
Izvorno postao ante.vetma
pa nema d600 infracrveno
rijesio si to sa usb-om
= Citat =:
Izvorno postao Ićo
dobra odluka da ga NE koristis umjesto mp3 playera.
jer jednostavno nije praktično
a za slike i ostale gluposti ti je dosta i bez kartice ako ne patiš za time da imaš SVE na mobu, jer ja ono sto više nije aktualno bacim na komp, da imam 64mb transflash i sasvim mi je dovoljno za slike i fimiće
dobra odluka da ga NE koristis umjesto mp3 playera.
jer jednostavno nije praktično
zašto nije praktično
ja ga isto ne koristim kao mp3-player jer ti bateriju popije za cirka sat vremena tako da mi se ne isplati...;)
ja ga isto ne koristim kao mp3.:) :) :)
jer je zeznuto prebacivanje pjesama na mob/karticu, jer slušalice (iako sam na prvi pogled bio impresioniran) nisu dobre, i semta na njima ono crno za handsfree jer zapravo su te slušalice namjenjene da služe za handsfree= Citat =:
Izvorno postao slavko35
...a i da ti iskreno kažem, nakon što sam imao onaj mpr player sony "bean" kvaliteta zvuka na d600 mi je blago rečeno šit, nije da nije dovoljno glasno nego oštrina zvuka i basovi ne valjaju
ako te još neš zanima pitaj
ja sam imao u rukama nekoliko komada d500 i ti telefoni defenitivno nisu klimavi ko d600, vlasnici tih d500-tka zabijaju slide gore/dolje kada otvaraju/zatvaraju telefon i mob je i dalje čvrst, i uopće se ne klima lijevo/desno= Citat =:
Izvorno postao Skyward
dok moj d600 kojeg oprezno zatvaram/otvaram (ne pustim ga da se nabije) je blago raskliman:-/
dakle, velika je razlika u kvaliteti izrade slidea kod d500 i d600