veceras, pa nakon 1.2. napravi biznis ako povise cijene (u sto sumnjam) ;D= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Printable View
veceras, pa nakon 1.2. napravi biznis ako povise cijene (u sto sumnjam) ;D= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
LOL. A, idem ih aktivirati. Bolje vrabac u ruci nego 95 kuna na računu:) :) :)= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
pa nemoj ih aktivirti,uopce jer necese nisšta promjeniti.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Dobro, još imam danas za (ne)aktivirati.
@khideg, kako neću ništa dobiti? Od 1.2. nude 95 kuna na računu, a još danas mogu imati 145 kuna...
U pravu si, aktiviraj danas.
da istina,ali tko kaze da ce tako biti.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
...kaže Tele2.I 100kn je,ne 95.
http://www.tele2.hr/rates/mobile/images/stamp2.gif
Ma ne brini, bit će novi i stari start paketi, stari s 145 kn mogu se kupiti i aktivirati do kraja veljače (ako ih nađeš u trgovinama :licklips: )= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Dakle nove start pakete se ne isplati kupovati dok u prodaji ima starih s početnih 145 kn na računu...
pa vidim ja da nisu poduzeli ništa drastično osim što su u ponudu stavili UMTS telefon(???)
A mukte broj i fora sa dovođenjem novih pretplatnika? To je apsolutno ništa? A i taj Sony Ericsson nije jedini novi uređaj. Ljudi moji, previše vi tražite i očekujete...
Dobro, mukte broj je sad bolji od VIP-a, a pogotovo od T-mobile 7 brojeva. A sto se tice uredaja, bar su stavili neki malo bolji mob. Bar nesto
ma sve je to već bilo isfurano u vipu tako da me nije nešto pretjerano iznenadilo, a je se najviše baziram na telefone jer me oni jedini zanimaju, a jeli mi poziv 2 ili 3 lipe skuplji ne opterećujem se s tim...
2, 3 lipe skuplji? Ako uspoređuješ cijene poziva u VIP-u i Tele2, onda nisu u pitanju lipe, već kune... A to što je već "isfurano" negdje drugdje i ako je imalo dobar odaziv, zašto to ne bi i netko drugi ponudio? Zar bi nešto potpuno novo i originalno moralo biti dobro?
ma ja ti ništa ne govorim u vezi toga to stoji, ali ja ti samo kažem da mene jedino telefoni zanimaju....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI