imam problem, kada želim pokrenuti update service - piše mi: incompatibile macromedia version, blablabla.... skinuo sam najnoviju verziju macromedie i opet isto!
help.....
Printable View
imam problem, kada želim pokrenuti update service - piše mi: incompatibile macromedia version, blablabla.... skinuo sam najnoviju verziju macromedie i opet isto!
help.....
znači odi na internet sa inernet explorerom i onda skini za njega tu macromida flash player,trebalo bi ti raditi!:thumbup:
bok društvo
imam k600i i sad me zanima da li da bi updateo sw moram imati usb kabel koji se spaja dolje ili to mogu s ovim koji ides lijeve strane.sve sam napravio prema uputama ali mi je zapelo kod drzanja C tipke,isto tako nisam znao sto odabrati kda mi je ponudio izbor donjeg djela.ako vec postoji o updat-u k600i slobodno lockajte moj post ali molim Vas postajte link jer sam pokusao pretrazit forum ali nisam uspio
thx
kao prvo objasni što to sa lijeve i dolje strane pokušavaš,pa ako si skunuo onaj update service sa sonyevih str. stavi ga na hrvatski i on će ti sve objasniti,ako misliš onaj dole izbor priključka okreni mob prema dole i odaberi svoj priključak.!
mislim na prikljucak.da li update mogu izvrsit s kablom koji se spaja na mob s gornje lijeve strane.kad odaberem svoj prik zapne mi kod onog korakakad mi kaze da izvadim sim,vratim bat,spojim kabel.sve radim kak kaze progr ali nejde dalje
Prvo samo da primjetim da je ovo tema o K750 a ne K600. :(
Kao drugo, da razjasnim: covjek misli na miniUSB prikljucak koji se nalazi na desnoj strani na K600. Vidi ovdje.
Da odgovorim, ne, za update firmwarea trebas kabel koji se prikljuci na mobitel dolje. Cak stovise, obzirom da je ovo stariji model sa starijim prikljuckom, nece ti ni kabel pomoci, treba ti postolje DSS-25.
mene zanima na kraju
ako kupim sad na akciji k750i sa vodafone softwareom i napravimupdejt oče maknut taj soft ili ne
i još jedno pitanje
jer se može imati mp3 za zvono
ja probao i ostao vodafon, mora se bas flashati...:-/= Citat =:
Izvorno postao Sipe
šteta a mp3 za zvuk= Citat =:
Izvorno postao kitsat
Promijeni temu od windowsa..ako si ju slučajno mijenjao..meni zato nije radio SEUS (malo čudno ali istinito)= Citat =:
Izvorno postao zeroo-cool
oprostite na OT-u ali sta za starije prikljucke bas treba postolje????
moze li ikako preko kabela?
hvala na odgovoru!!
Prema sluzbenim SE stranicama, treba bas postolje. Za starije modele (starije po tipu konektora) kabel sluzi iskljucivo za prijenos podataka (slike, zvukovi, kontakti...).
a jer se može napraviti updejt na vodafone k750 u vipu
ako misliš na software može.
imam jedno pocetnicko pitanje. gdje se trebam obratit da maknem odvratan vodafon software i ikonice sam mog k750i-? Citao sam da idete kod nekog servisera, jel onda ostaje garancija na mob? znam par firmi u osijeku koje se bave s otkljucavanjem mobitela, ali nakon sto oni otkljucaju gubi se garancija.
da, gubis garanciju ako ti stave cisti firmware. a to ti nije bas pametno jel se zna da K750 ima problema s joystickom= Citat =:
Izvorno postao weedos
to je baš mutavo...= Citat =:
Izvorno postao imatic
ak hoćeš promijenit soft i recimo kasnije ti se sjebe đoja ili neki hardverski dio, kakve to ima veze s softom da bi izgubio garanciju!!:spin:
Pa ono, logika je, ako si prckao po firmware-u, tko ce ga znat, mozda si i po hardveru. Pa da se zastite... :-/= Citat =:
Izvorno postao marq
ah ****** onda ce mi frend u firmi napravit backup vodafon firmware-a, pa ak se sjebe joystick onda cu vratit stari firmware ;D :thumbup:
Pa u biti to ti i jest jedino rjesenje.
Ljudi, molim vas pomozite mi!!! Danas sam kupio k750, spojio ga sa kompom i ja se idem pravit pametan i obrisem nesto iz onih foldera sto mi je zauzimalo puno memorije (mislio sam da je to nepotrebno). Kasnije vise nisam mogao spojit komp i mob...samo mi pise punjenje, a na kompjuteru nista (ne prepoznaje ga)...sta da radim? Pomozite mi kako znate...
Hvala unaprijed!
probaj pobrisat drivere pa ih ponovno presnimi!
znaci moram imat posebno postolje da bi napravio update softa?imam sad kabel
vodafone VIP orginalni na njemu
soft je R1CA021 to novo staro*?
citaj malo forum pa onda postavi pitanja. vec je sve objasnjeno= Citat =:
Izvorno postao maRxium
Pitanjce...trenutno imam k750i @ w800 ali u service menu-u mi pise da je model k750i ciji ce mi soft onda stavit k750 ili w800? i jel ide sa cid49 telefonima?