ne kazem ja da si ti nesto kriv, vidis da svi imaju problema s "tvojom" postom= Citat =:
Izvorno postao lord_jura
Printable View
ne kazem ja da si ti nesto kriv, vidis da svi imaju problema s "tvojom" postom= Citat =:
Izvorno postao lord_jura
Dosad jedino sam kupio Nokiu i Tele2 paket od Mobyy-a i stvarno sve najbolje - na ekranu jos folija , stvarno bez ikakvih tragova koristenja ko sto je i rekao . svaka cast . da su svi takvi ...
Evo upravo obavih kupnju od Nostromobox-a. Mob kao nov kako je i rekao, sva oprema, sve pet.
Kupih motorolu od Irene_Zg i sve je super!Mob ocuvan i radi savrseno!THanks jos jednom :)
zelio sam samo upozorit na trgovanje sa markoerš --OM
ovo povlacim za sad
jer covjek kaze da se nije mogo prije javit ...
javit cu vam rezultat
ljudi , baterija misli na markoereŠ...a ja sam markoereS...samnom se slobodno trguje...hehe
Mogu potvrdit da je markoereS ok, ja sam s njim obavio trgovinu.
moram pohvaliti clana imenom Daniel Morales - dogovarao sam se s njim za kupnju Nokie 3650 , ali prilikom nekakvog reseta prije prodaje doslo je do komplikacija sa mobom sto mi je i javio , i rekao da ne zeli prodati takav mobitel nekom jer nije prevarant . lijepa gesta .
Trgovao sam Tomekk-om.
Poslao svoju graficku i novce, on meni isti dan svoju graficku.
Svaka cast.
Prvi put sam tak kupovao i mislim si, joj ak me sjebe, ali eto covjek nije, svaka cast.
evo ovako izgleda da je markoereš samo gnjavator koji nema u planu kupovinu ni zamjenu uopce
naime o cemu se radi ::
ponudi on meni na pm e800 koji je kao izgreban x450 i 200kn
ja bez pogovora pristanem
pa se ne javlja dva dana
pa mi kaze da nema para jel hocu mozda dvd filmove
ja ga pitam jel radije ima kakvih cd-a ili djelova za komp i sl.
na to on donijet cu ti 5ocd-a i dvdrom
ja velim ok
i nakon toga kaze on da nemoze dat x450 da mu bratu treba jel hocu ja mozda cd przilicu umjesto x450 nasto ga ja odbijem
i sad sta da covijek pomisli prvo ponudi pare a para nema onda ponudi mob koji nije njegov
mislim ono....koji hurac se javljas ako nemas nista za trgovanje ne trosi đabe moje i svoje vrijeme
upozorenje za trgovanje sa markoereš
Nije istina.
Pitam te baterija11: Dali sam te zamolio za srijedu il neki drugi dan jer mi je x450 kod buraza (jer je on svoj mob prodo a upravo je kupio novi)?
Nisam reko da nemogu dat x450 več da sam ga posudio na dva dana pa dal možeš pričekat i pito sam te dali želiš umjesto x450 pržilicu.
Prvo čitaj svoje poruke a onda piši sranja o drugom.
Nisam ti kriv što neznaš čitat babo.
Ko god hoće nek se logira na moj account pa nek pročita poruke
markoeres
0000
DONT SHIT
EAT MY SHORTS
nisi me uopce pitao za neki drugi dan vec si me pitao dal mi mozes donjet przilicu jer tvoj buraz treba mobitel
tu si mi poruku na mob poslao
i kad sam ti rekao da necu tu przilicu vec samo onako kako smo se u pocetku dogovorili i da nisam slobodan sve do petka da se nadjemo
ti si prestao odgovarat na poruke
za prepirke molim na pm
Kupac:JA
Prodavac:frish-KI
Predmet:Creative Zen Touch 20 GB
Javio se čovjeku na pm, nakon kratkog dogovora izašao je u susret i odlučio platiti poštarinu. Nakon uplate novca na njegov račun odmah je poslao paket tako da sam ga dobio i prije očekivanoga. Sve radi,vidljivih oštećenja nema. Ja zadovoljan ( zasad hehe ;) )
Potvrđujem gore navedeno!= Citat =:
Izvorno postao BATERIJA11
Meni je ponudio (markoreš) e800+cdrw+x450+nadoplatu za v360v (novu sa garancijom i novim softwareom+slušalice),ali kad smo se sve dogovorili reko je da će me nazvati i da se sve dogovorimo detaljnije (ISTINA ON JE GNJAVATOR KOJI NE NEMA U PLANU MJENATI NI NIŠTA SAMO ZAJEBAVA PO FORUMU)!!
Ali nikad ne reci nikad! Možda mu se okrene u glavi pa postane trgovac!! Hehe!
Vidjet čemo!
he he tomos se zajebo..... he he
pohvale na excentrica i sfreaka...ljudi od dogovora....za sad sve radi. thnx još jednom
samo da izvjestim trenutnu situaciju oko razmjene robe sa lord jura, posiljka od njega mi nije dosla, navodno se zagubila. ok, nema veze, umjesto toga smo dogovorili da ce mi on kupit bon u odgovarajucoj vrijednosti. eto nadam se da cemo ovo napokon privesti kraju.
Jura si je jako loš sa svojim poštarom. ja sam dva puta bio kod njega u Zagorju jer mi je bio pun qu pošte i njegovog zanovijetanja. :japan:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ma qrac sam si loš sa poštarom! Nego ta pošt od tebe ( Orin) mi nije dolazila jer ju sigurno nisi poslao! Evo ja sam poslao imaticu mobitel i dobio ga je a on meni DVD-e i dobio sam! Napravio sam razmjenu dijeova za motor u šibenik poštom i sve je prošlo u redu! A ovo sa floorakilla-om ne znam što je s gamepad-om poslao sam i nije se vratilo, a možda je pa mi je neko bacio žuti papirić u smeće ili što ti ja znam! Moram provjeriti u pošti!! A potvrdu sam bacio jer sam mislio da mu je stiglo jer ga par dana nije bilo na ICQ-u pa sam mislio da je igrao!
hvala. ja sam isto zadovoljan kaj je sve proslo ok i kaj smo se tak lako dogovorili= Citat =:
Izvorno postao tomo
Da zato sam vozio 300 km, potrošio 100 kn na gorivo. Daj ne brij. Meni si neki dan napisal da si floorkillaru slal jedanaest puta i potrošio 173 kn na poštarinu.= Citat =:
Izvorno postao lord_jura
:rotfl:
takoder bio 2 put tamo jer je njegova posta u banani...= Citat =:
Izvorno postao Orin
Vedrane! Ti si bio tamo ne zbog toga da mi nešto dovezeš ili ja tebi nešto nisam poslao nego zato da ti prodam KOMP a prvi put je bilo prodaja MOBITELA! Zato nemoj natezati stvari! A ono kaj ti nije došlo sam ti nadoplatio 50 kuna na računa? Jesam ili nisam!? Zato...:nono:= Citat =:
Izvorno postao vkosalec