tocno: nije ulovio BIT.
Printable View
tocno: nije ulovio BIT.
a kad ulovi BAJT bit će tek faca ;D ;D ;D :flame: :flame: :flame:
A tek MEGABYTE :)
evo skinuo ih jucer i opet mi se dogadja ko i prije, kada sam na netu ili nesto tako radim na kompu onda mi se blesira, zacrni se koda mjenjam rezu, to mi se ne dogadja kad igram neku igricu!= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Za tvoju karticu su najbolji driveri 41.09
ne da mi se gledat cijeli thread da vidim jel mozda vec postano ali me zanima koju plocu imas?
isto se je dešavalo i meni, pregrijavala se grafička, od kad sam na nju stavio onaj mali ventilatorić nije se ponovilo nijednom! Probaj popipat hladilo proca grafičke.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
evo skinuo ih jucer i opet mi se dogadja ko i prije, kada sam na netu ili nesto tako radim na kompu onda mi se blesira, zacrni se koda mjenjam rezu, to mi se ne dogadja kad igram neku igricu!
matsonic ms9307c
OK a sad pitanje: Koja je THE BEST matična za Athlona XP 2800+ i koji cooler za istoga???
nforce 2 ploca OBAVEZNO!!!
ZNAM TO! Samo ima ih mali milijun...
IMO Soltek
Soltek je dobar. Budem vidio. Možda asus. Daj reci dal su velike razlike između njih? BTW. vidim da sam postao "forumaš sa stažem" (sviđa mi se :) ) a i druga su se imana promijenila. Bravo!
Pa cuj...solteka i sam imam (ne NFORCE) ali i ljudi ga jako puno hvale...
asus za AMD nikako.. zaboravi... oni rade katastrofalne ploče za AMD.
po meni je ASUS jedan od najboljih
po tebi možda je, a ja ti iz iskustva kažem da asus za AMD ne radi dobre ploče. za P4 možda još da. ali asus je bio mrak pred 4-5 godina u doba PII, danas su se srozali a cijene su im još uvijek uglavnom kao da rade ne znam što.
u svakom slučaju AMD + ASUS = zaboravi, vjeruj mi.... mislim, možeš ti isprobavat ak želiš...
Gigabyte
Zappane a MSI K7N2 Delta-ILSR ili ABIT NF7-S v2.0?
Dobar je abit
Uzimam XP 2800+ na MSI K7N2 Delta- ILSR. Svugdje ju hvale. A i uzimam dual channel memoriju Kingston HiperX (2*256mb). Jedva čekam! Sutra dolazi!
eh, sorry, sad sam tek vidio ovo... ako mene pitaš, svejedno - abit slovi kao super ploče, a ja sam lani frendu na MSI složio komp i ugodno se iznenadio pločom i mogućnostima podešavanja u BIOSu, zgodne su za lagani OC (ako sve imaju takve mogućnosti u BIOSu, a nema razloga da nemaju) onako tek da se izvuče malo više od nazivnog bez bojazni da će nekaj riknut zbog toga... stavio sam mu 15ak MHz više, memoriju na brže postavke i tako radi u redu (nije mi se žalio da ne radi ;D) a da je moj komp možda bi i još malo dignuo takt (do jedno +50ak MHz od nazivnog)
ja sam mog podigo za 112 MHz i radi
Ja dajm odgovor na prvo pitanje koje je postavljeno - DELL 5150 - NEC 300E i MaStEr(vlastito sastavljen) Intel P42.4 MSI sa 875 čipsetom 80GB HDD, nVidia 5xxx itd. Pa vi moji najdraži forumaši sad samo možete suzu da pustite za mojim mrcinama.
...i što radiš sa svojom mrcinom/a? ;)
Pa uglavnom furam igrice al fora je ta da otkad mi je stari stigo iz Japana ja samo kupujem nesto pa pokazujem komadima, donio je stari 3G mob sa sobom al ja na tom K.... nista ne razumjem iako je na ENG jos neznam ni koji je proizvodjac jer je na njihovim mobovima kad se kupe kod operatera sifra od 5-7 znamenaka. Jos godinu dana da zavrsim faks pa idem ja sa starim put Dalekog Istoka. (Inace stari mi radi za Mi-cu-bi.shi).