= Citat =:
Izvorno postao mobman
htjel sam mobicu pitat , sorry moj lapsuz..:spin:= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao mobman
htjel sam mobicu pitat , sorry moj lapsuz..:spin:= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
moj 6280 neće prikazivat filmiće koji su u real playeru,a 3gp su pa mi nije jasno zašto.Druge 3gp filmiće prikaziva
7610 prikaziva realplayer 6280 neće?
imam pitanje u vezi profila.... kad promjenim temu automatski mi se cijeli moj profil mijenja (tonovi zvona, poruke......)..... da li netko zna da li postoji mogućnost ako promjenim temu da se profil ne promjeni?????????????????:rolleyes:
ne, nisam ga uzela u talijanskoj mreži već u Mobisu..............
Mobice, to i mene nervira. Postoji li način da se promjenom teme ne promijeni i ringing tone?
Mene sad, kad je prošlo određeno vrijeme, zanima ponašanje Vodafonovog softa u N6280... Isto tako me zanima mogu li se mp3 postaviti kao melodije zvona... da se ne ponovi iskustvo nekih korisnika N6230i sa Vodafonovim softom...
zanima me kako vama, ljudi, ispadaju slike na fotiću kad koristite bljeskalicu??? Meni fotografije ispadaju na desnoj strani totalno blijede.... Zna li netko zašto se to dešava i da li i drugi imaju s tim problema....
Jedno pitanje za sve korisnike ovog fona...
Da li se mobitel jako "klima" kad je zatvoren, tj da li ima lufta??
Jučer sam bio u mobisu, i tražio da vidim mob, dobro dobio sam 6270 da pogledam, i kad sam ga zavorio gornji dio se dosta, po mom mišljenju i previše, micao lijevo desno, u odnosu na donji dio... Zanima me da li je ista situacija i kod 6280, ili je mob bolje napravljen?
Da, ima lufta= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Ja planiram kupiti taj mob, ali nemam namjere ništa popravljati, nositi u servis ili slično... Želim samo uživati u njemu... Dakle, koliko vas taj luft smeta?
Pa primjerak 6270 koji sam gledao u mobisu, išao je bar milimetar-dva (možda i mčice više) lijevo-desno... Nadam se da je taj luft manji na 6280
U mene ne ide lijevo desno, ali ide gore dole. To ne predstavlja nikakav problem.
Mene to ne smeta uopće, kupio bih je opet, ne bi baš reko da se klima u milimetrima i klima se gore dolje (6280). Napominjem, malo se klima ali je pomični mehanizam full čvrst i kvalitetan. Nije mi žao ni jedne kune koju sam dao za nj
Jedno pitanje vezano uz poruke na mobitelu:
Da li se mora mobitel otvarati da bi se pročitala primljena poruka?
Vidio sam na nekim slikama taj izbornik za pisanje poruke, pa me zanima da li stane cijela poruka (do 160 zankova) na "jedna ekran"??
E da, da li se može namjestiti da se odgovara na dolazni poziv tako da se samo mobitel otvori, ili se mora stisnuti i tipka za primanje poziva??
1. Ne mora.
2. Može stati cijela poruka.
3. Možeš namjestiti kako ti je volja.
Sve ovisi o osobi kako će prihvatiti to klimanje. Recimo, ja imam katkad problema s tipkom na 6680, kad mi pritisak prema gore shvati kao potvrdu (OK). To me jako ljuti.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Isto sam pred 15-ak dana razmišljao o kupnji 6280 u VIP ponudi, ali kad sam vidio to klimanje, ne bih uzeo ni da su mi ga poklonili...
A, vidiš, nekim ljudima to ne predstavlja nikakav problem. Pomire se s time i shvate kao nešto "normalno". I ja se divim tim ljudima!:thumbup:
Znaš onu-Koliko ljudi, toliko ćudi!
Evo i ja bi se složio sa ovim... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao subtex1
= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
najbolje otiđi do najbližeg vipa ili bilo kojeg dućana pa im reci da ti ga pokažu , jer možda nekoga ne smeta ono šta bi tebe i obrnuto....
ja sam se isto iz početka zagrijao za taj mobitel ono mislio sam do italije pošto je tamo najpovoljniji ali kako je to bed da se kod nes neda dekodirat odlučio sam pričekat još a do onda ako bude sve u redu imam E1000....
Da neotvarm novu temu neka mi netko odgovori kolike je veličine ID pozivatelja na 6280.1x1 cm ili su napravili veče
eto, bio sam u Vip-u danas i primio sam mob u ruke (obnovili su trgovinu i sad su konačno svi modeli izloženi i može se pogledati kako rade) i klima se... Ali meni to ne smeta jer je dovoljno čvrst i stvarno dobro klizi... Prekokrašan mojbitel...;D= Citat =:
Izvorno postao mobman
evo da se javim nije me bilo zajeb.. iz tekoma isključili mi fon tako da ne mogu na net, safda sam u internet kafeu pa koristim priliku.
da napišem i ja o 6280 pošto je imam: u kratko mob je dobar, zvuk je jasan i klasan, ima diosta mogućnosti mp3 ide di god hoćeš za zvono baterija drži 3 dan, još je nisam ni formiro do kraja, a dosta se igram mislim na slikanje, snimanje, mp3 reprudukciju. mehanizam nakon dan dva korištenja uljeva sigurnost koja u početku ne postoji, kvalitetan je klizni mehanizam malo ima pomisanja ali kako kažem kroz par dana korištenja vidi se da je siguran, ne smetame. Ovako mobitel sam dao na srevis jer se sam od sebe ugasio i nije se više dao upalit, vidio sam da je netko to gore spomenuo, tako da ga sad čekam kopji dan da dođe sa servisa, za poludit ali dobro. i par puta mi se desilo na početku kako sam slušao mp3 i nešto čačko da me izbacilo iz svih programa i stavilo na desktop, nije se ugasi. Jedina veća mana m,u je ta sa softverom koje se spominje i to špto mi se desilo inače je mobitel odličan, brz... malo uspori kad se memorija počne lagano punit. ekran je super, slika kad se prebaci na komp i nisu nešto kao kad se gledaju na mobu ali su isto kvalitetne ljepše ispadnu kad se slikaju u nočnom načinu nego s blicom.
brzo sam piso pa ima i koja greška pošto sam vremenski ograničen kad dobim mob i kad mi lopovi uključe telefon spokim se na net i napišem više toka, sad čekam da mi mobitel dođe sa servica
veliki pozdrav,
EDIT: par puta mi se iz čistog mira izgubio siknal kad bi se nazvo sa drugog moba na 6280 javljalo bi mi da je mob isključen a gledo bi u njega i vidio da je upaljen inače drugo mob ima siknal a imala bi 6280 samo bi sama od sebe izgubila signal, desilo se 3 puta u tjedan dana
Čuk pasu... Taman kad skoro potpuno odlučim da ću je uzeti onda se pojave problemi s softom... Ne bih želio kupiti mobitel koji ću morati slati mesarima u servis... U prosjeku svi mesare i uništavaju po našim preslatkim bubicama... :cry:
E sad... Neznam kakva je sitruacija, ali pretpostavljam da je VIP (Vodafone) stavio svoj soft na 6280... Možda baš taj soft od VIP-a ima neke probleme, a možda originalni soft nema nikakvih problema, ili možda neke jako male... Ipak,kada izađe nova verzija softvera za ovaj mob, greške bi trebale biti uklonjene...
Evo ja imam 6280 već 10 dana i jučer je krepala:mad:
U 10 dana se ni jednom nije zbrejkala, niti nikakav error se nije javio i prošlu noć je uredno ostavim pokraj kreveta i ujutro se dignem da pogledam dal je koja poruka došla kad ono na ekranu cirkus. Ko snijeg na televiziji. Dođem ja danas u Mobis, ulazim u prostoriju i držim mob u ruci, a čovjek koji radi za pultom dobaci "Bez brige, imamo najnoviju verziju softwarea, budemo ti to ubacili" ;D . Čovjek mi je rekao da sam valjda 200-ti koji ga nosi na servis, i tako smo malo razgovarali, popljuvali ovaj Vodafone soft. i reko mi je da ga podignem sutra ujutro i da kad ga srede neće bit problema
To i mene zanima... Da li bi netko od vlasnika mogao odgovoriti na ovo pitanje?= Citat =:
Izvorno postao Bumbislav