...cijena...= Citat =:
Izvorno postao unreal
Printable View
...cijena...= Citat =:
Izvorno postao unreal
pa valjda je 895kn..= Citat =:
Izvorno postao Eminem
symbian za 895kn??!! to za pretplatu? a za prepadi?
a šta misliš?= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Mislim da su ta dva Panasonica samo na pretplatu.= Citat =:
Izvorno postao disco
dobro mislis
ne milsim da mislim ne bi pitao!! Pretpostavljam da ne!! Al mozda sam se i zahebao!!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Nisam ni znao da ova dva telefona imaju na teleu . A ja mislio ostati na t-comu .
Uzimam jedna od ova dva sigurno , sutra ak bude placa idem haraciti po zg da vidim gdje ih ima - VS3 mi se cini boljim za mene , iako me boli kaj nema Bt . zato mozda ipak x700 , zapravo ovisi koji nadjem .
cijena je 895 kn za pretplatu( tarifa 48), ne dobije se podatkovni kabel,ni slušalice. samo dobiš uredjaj??,punjač i cd sa softwareom :closed:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
drago mi je za sve vas koji ste kupili te mobitele :)
cak sam i ja neko vrijeme razmisljao, jer ponuda je primamljiva.
ali,
kad malo pogledam sto mene veseli na sadasnjem mobitelu a te funkcije ovi mobiteli nemaju onda sve pada u vodu.
u biti radi se o nedostatku vanjske memorije ili drugim rijecima, nema mjesta za muziku. dalje, procitao sam da imaju dosta los loudspeaker sto mi onemogucava slusanje muzike na glas. kamera je dobra.
da, sad ce te reci pa sto si ne kupis neki onaj SE kad ti je do muzike, ovaj telefon je namjenjen necem drugom, da u pravu ste.
ipak cu pricekat da bace jos poneki model u ponudu pa da napokon i ja (koji nikada nisam ni kod vipa iskoristio nikakvu akciju uz razne ugovore a bilo je dobrih) iskoristim to.
inace sto se tice ovog panasonicovog dvojca, SV3 mi je ljepsi ali X700 ima symbian... mislim da bi mi bilo dosta tesko odlucit da bas moram.
Novo u ponudi im je Nokia 1600 za 95 kn na pretplatu.
http://img371.imageshack.us/img371/5...16007df.th.jpg
A čitam na njuzima da dolazi i Nokia 6170.
http://img371.imageshack.us/img371/3102/n61701eb.jpg
a prepaid posto taj?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ne znam. A koliko vidim, oni ne planiraju svoju ponudu updateati na webu. A valjda znaju kaj rade...
bilo bi ljepo da dojde ta nokija zanimljiva mi je...jos ak bude u skladu sa njihovim cijena super.Za sada nude sljedece mobitele na pretplatu ->
NOKIA 2600 - 95KN
SONY ERICSSON J300I - 95KN
SONY ERICSSON K300I - 275KN
SIEMENS CFX65 - 375KN
PANASONIC X-700 - 895KN
PANASONIC VS3 - 895KN
NOKIA 1100 - 95KN
NOKIA 1600 - 95KN.
Čovječe. Više se informacija o njihovim uslugama i ponudi može pronaći na ovome forumu, nego na njihovim službenim stranicama.
Jučer navečer sam im poslao mail sa upitom da zašto se njihova internet stranica ne updatea češće. Ovo je njihov odgovor:
Poštovani gospodine XY,
Hvala Vam na vašem interesiranju.
Naša tehnička služba upoznata je sa poteškoćama na web-u . Ponude i izbornici uskoro će biti ažurirani.
Tele 2 mreža službeno je počela sa radom 17.10.2005.
Molimo Vas za razumijevanje .
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite Tele2 Službi za korisnike.
Pod brojem 095 1000 444 Vam stojimo na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Špranca vjerovatno. A ni dugo im nije trebalo. Nekih cca 18 sati.
mobiteli su dakle kodirani, jel netko dao otkodirat, jel se moze?
Neki čak ni nisu, čitam na njuzima.
sve nokie se mogu otkodirati.
e super onda.
da super= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
"sve je lako kad znas kako :) "
ili: sve je lako kad znas kamo odnjet na otkodiravanje
da ili kome odnjeti :)
Panasonici još nažalost neidu (otkodiravanje) al --nigdje-- bar ne u hrvatskoj, pošteno sam se raspitao...a svi ostali idu bez problema.
Jedino bas i nema ih svih u prodaji : k300 nisam nasao na tri mjesta ,kao ni vs3 ili x700 . ne znam da li da trazim vise ovih dana , ili pricekam koji tjedan da pocnu sa blagdanskim akcijama .