Ja sam slao K750 na popravak joysticka i trajalo je preko 2 tjedna, ali firmware su mi promijenili za 2 sata, jel sam rekao da sam iz Pozege i da moram brzo ici doma. Tako i ti nesto izmisli i eto, bit ce ti brzo gotovo
Printable View
Ja sam slao K750 na popravak joysticka i trajalo je preko 2 tjedna, ali firmware su mi promijenili za 2 sata, jel sam rekao da sam iz Pozege i da moram brzo ici doma. Tako i ti nesto izmisli i eto, bit ce ti brzo gotovo
Evo jos nesto vazno. Kad sam prvi puta pravio update preko SonyEricsson stranice dobio sam one ruzne Vodafone crvene ikone (makar je mob nekodiran kupljen u VIP-u za 3300kn). Odneo sam ga u ZG da mi stave novi firmware.
- ovih dana je izasao novi software za update. Morate ga skinuti na PC sa neta (cca 30 MB) i onda pravite update telefona. Danas ja idem probati ponovo staviti preko tog novi firmware (R1AA008), pa sta bude, ako se opet pojave one ikone, odnet cu ga poslije Nove godine u ZG opet. Kad je zavrsio update, sve je ostalo po starom, ni traga od Vodafona, a firmware se promijenio na R1AA008. Ne preporucujem onima koji imaju mob kupljen u VIP-u da rade update ako nisu iz ZG ili ako ime se neda nositi mob u servis ako dobiju te Vodafaone ikone (mislim da su meni u servisu napravili cisti flash telefona, tako da je izgubio svaku povezanost sa Vodafonom.)
Mozete probati staviti taj novi firmware jel popravlja mnogo gresaka:
= Citat =:
R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05 (EU4 only).
- (Note: Users are currently having difficulty performing R1AA updates via SEUS for the K750 firmware. Please check the latest posts for additional information)
- Fixes MS Duo file transfer issues.
- Rotating and zooming into pictures is faster and displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1E
Evo,danas sam kupio MS od 1GB!
Prva liga! :thumbup:
Ali me namučio sa trpanjem glazbe! Ja ostavio 250MB da se "ubacuje" i,nakon što je završio,skužim da je samo oko 20% pjesama ostalo unutra.
Ostatak se obrisao kada sam odspojio kabel.
Tako sam morao kopirati 50 po 50MB.
Ali dobro,to su samo manji problemi.
Sad napokon imam dovoljno memorije!
:spin: :spin: :spin: :spin: :spin:
Ajoj, blago tebi :) koliko si platio?
ja razmisljam da si uzmem 128-512 ne znam jos
poslije Bozica kad bude para odlucit cu ;)
Super... Hvala na svim informacijama... Samo još jedno pitanje: Treba li stvarno vaditi sim karticu kada mijenjaš soft preko kompa?
Da, sa ovim novim Update Software-om (SEUS) treba, sa ovima starijima se nije trebalo. I sta oces probati? Ajde javi rezultate
Pa mislim promijeniti soft, a ionako idem u Zagreb slijedeći tjedan (vrlo vjerojatno) jer bih volio pogledati neku auto instalaciju za SE kod njih... Da li u planinskoj samo servisiraju ili imaju i prodaju?
OT: pa jel ti živiš ovdje u forumu?
Javim rezultate...:thumbup:
ima pokraj neka trgovina al to je samo veleprodaja. Meni su rekli onda adresu gdje mogu kupiti isto te stvari. Ne znam sad gdje, zaboravio sam
OT: aha, :) ma non stop sam tu, kad nemam sta drugo raditi :)
Rezultati su da je na moj mob i dalje instaliran najnoviji soft i da nema update-a... Pih...:-/
Kad budem u Zagrebu gibam u planinsku... nema mi druge...
Da, to znaci da ipak imas Vodafone firmware, jel sam ja jucer sebi stavio obicni preko tog updatea, a za T-mobile i Vodafone nije jos izasao. I sad sam 100% siguran da ako budes pravio update preko neta, da ces dobiti one crvene ikone ;)
SanDisk,Magic Gate,1GB.= Citat =:
Izvorno postao imatic
664kn
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?string=memory+stick
Sad sam nakrcao stotinjak MP3-ca i pedesetak video clipova,i još imam 500MB slobodno!
Kartica je prva liga! :mega:
BTW. Namučio sam se ko pas dok ju nisam uspio naći u Splitu!
Samo ju je Ve-Mil imao! Nikakav HG-Spot ili Formel ili tko sve ne!
Ponuda u St je jednom riječju KATASTROFALNA!!!
Iste sam probleme imao dok sam tražio MMC od 128MB za Nokiu 3660!
:sheriff: :sheriff: :sheriff:
No dobro,što je,tu je. Sad ga konačno imam i preporučam ti da ne ideš ispod 512MB! To je oko 400kn za SanDisk ili 500kn za Sony. Obadvije kartice su praktički iste.
:beer:
Onda odustajem od toga... Osim ako saznaš naćin da zaobiđem to ogranićenje i preko programa instaliram nebrandirani soft...:cyborg:= Citat =:
Izvorno postao imatic
Electromagic, Planinska 2 ZG, i reci da ti stave cisti firmware ;) ili odnesi gdje si ga kupio i reci isto ;)
samo preko boxa...nažalost= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Meni su u Electromagicu stavili cisti firmware, a mob pod garancijom= Citat =:
Izvorno postao Inovator
ovako, imam pitanje... da li je ovaj k750i u vipu brandiran na vodafone i dali je kodiran na vip? u biti, to su dva pitanja, ali nema veze... Znam da dok je kostao 3200 ili 3300kn nije bio brandiran ni kodiran, al me zanima sad ovaj od 2500kn? Mozda je i to razlog padu cijene?
Jel se moze namjestit da kad dobijem poruku da mi sam napise 1new message il nesto a ne da napise pocetak prve recenice?
Nije brandiran na Vodafone nego ima neke dijelove vodafonovog firmwarea unutra. Ikone izgledaju sve normalno ali kad pravis update dobijes crvene ikone. Citaj malo postove unazad= Citat =:
Izvorno postao marke
Nije zakljucan na VIP. Razlog snizenja cijene je pojava W800 (koji sad kosta 3300) a on ima karticu od 512 MB a ne bi bilo logicno da imaju iste cijene
Kad dobijes poruku pise "Privatna poruka, Salje: (broj ili ime od koga je poslano) i Procitati sada?" Ne znam otkud ti to da pise prvi dio poruke.= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
hvala na odgovoru... ma znao sam da nije prije bio kodiran ni brandiran, ali nisam bio siguran sad kad je pojeftinio jer znam da su jedno vrijeme bile iste cijene K750i i W800 (3300kn), pa mi nije bilo jasno zašto je pojeftinio i to za 800kn... ali hvala još jednom... trebo bi ga dobit za božić pa zato i pitam...= Citat =:
Izvorno postao imatic
Imas neki link za skinut taj program(zastita poruka sifrom)?= Citat =:
Izvorno postao scooby-doo
E da i jos jedna stvar.Neke slike koje sam slikao kamerom nemogu vise otvoriti,nacrtan mi neki mali covjeculjak a kad hocu otvoriti tu sliku sve je crno wtf?Nadam se da novi softver to rjesava!
To ne postoji za K750 i nije nikako moguce napraviti. Ima samo program za zastitu slika passwordom= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
probaj staviti novi firmware, mozda rijesi problem sa slikama
A nema neki lik to prije bio napisao pa mislio da ima..e da ovo za poruku zaboravio napisat kuzis dode mi sms.i odma mi otvori izbornik new events i onda pise od koga je i pocetak poruke??
za zakljucati nije nikako moguce, vjeruj mi ;)
A ovo za poruke, da, ako imas namjesteno u postavkama (imas "skocno" i "novi dogadaji". Napise ti od koga je poslano i prvih par slova poruke. Ali oni K750 kupljeni u VIP-u kad se stisne ona tipka u sredini spajaju se direktno na internet (moji favoriti). Ja sam probao to maknuti, ali nisam mogao/znao. Sad kad imam ovaj novi cisti firmware, kad pritisnem tu tipku, dobijem izbornik sa 3 podizbornika - Novi dogadaji, Moji precaci i Moji favoriti
k750 kupljen u vip-u je cisto smece.