to je lako ispraviti, siguran sam da ce nova verzija FW-a to ispraviti...
Printable View
to je lako ispraviti, siguran sam da ce nova verzija FW-a to ispraviti...
ali prijatelji prirode, ja imam iskustva s onom nokiom 6230i, mozda jei kod drugih slucaj, kad primi preko BT, IRDa, ili kabela JAr file nece da ga prepozna, to je neka zashtita, ali uz onaj paketz za povezivanje nokije i kompjutera dodje aplikacija za instaliranje igrica na jar fileova na mobitel. Mislim da uz softwer za SXG75 dodje program za instaliranje Java igrica, isto kao što je došao uz SX za instaliranje *.SIS fileova
To je ja mislim odgovor hihihihihi
Pogledajte http://translate.google.com/translat...ww.modopo.com/
Cjena novoga sxg75 je 339eura(prije 385eura)
Cjena od sxg75 jako pada, kad dođe u hr možd bude još jeftiniju
= Citat =:
Izvorno postao blazzer
to bi bilo prejednostavno, valjda bi se netko od ovih koji imaju sxg75 dosad sjetio i provjerio tu opciju u MPM-u. ne, nažalost, to nije moguće. ostaje samo sačekati novu FW i nadati se da će to biti ispravljeno.................
NEEEEEEEEEEEEEEEEE:::::::::::::::................. ....................
BenQ - Siemens neće ispraviti ovu grešku. prije par minuta sam saznao da je stvar u DRM (nekakva zastita digitalnih prava) i da nemaju namjeru da to isprave.......... odgovaraju kako će u bliskoj budućnosti svi mobiteli ići po tome..........
celikk se usutio pa ne znam jeli ikako uspio da instalira igre koje sam mu poslao, a i svi koji imaju sxg75 sada plaću. navodno je i Organiser užasno loše odradjen............
@celikkk
ako ovo pročitaš probaj na
http://phoneuploader.stellernet.com/
ubaciti što paskini preko gprs-a ili wap-a pa nem javi.............
E onda je jedino rješenje otvarat disk nekako pa onda tamo postavljati sadržaj jar file-a
...pa valjda će ovi poznati dečki riješit taj problem...
o ovome se vec odavno pricalo, sad je eto i zazivilo... :(= Citat =:
Izvorno postao drazen
RizaPN gdje si majstore ;)
sada se traži način simuliranja on-line statusa sxg75-ice da bi se uspjeli instalirati jar sa compa............
nisam znao da je i k750 imao sličan problem sa zaštičenim mp3 datotekama ali su momci napravili program za to (mp3 DRM)
sad namje čekati da naprave to i za javu...............
skoro 2 GB imam jave i sis-a u računaru i što sad, sve baciti u smeće..........
SIMENSu DjUBRE JEDNO..................
znas onu strpljen-spasen... vjerovatno ce napravit neki program, budi bez brige...= Citat =:
Izvorno postao drazen
siguran sam da hoce, no ne radi se tu iskljucivo samo o siemens-u, i drugi proizvođaci ce lagano prelaziti i nalaziti nove nacine zastite takovih stvari...
velika je tu lova u pitanju...
...ma velika lova vraga... samo će se pokušavat što bolje zaštitit, uz to naravno, nabijati cijene mobovima, a problem će se moći riješit (jer uvijek se nađe riješenje)...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
@Drazen
sto ti nisi vec odavno narucio taj SXG75? jel to stiglo? di je zapelo?
kao što siguro već znate -sve bi trebalo biti riješeno u novijim verzijama softa( a da znate da tip u oglasu za njega traži skoro 600 eura a vrijedi 350 neznam) :spin: ovo sam snimio na nekoj benq stranici
Jel se s ovim moze stavljat Java igre na SXG75?
Java Midlet Installer tool
Java Midlet Installer is an application, which enables user to install Java Midlets on the mobile. JMI gives possibility to install midlet as an application or a game. JMI works under Windows OS control.
http://www.benqmobile.com/cds/frontd...0.html#content
to bi trebalo biti to... da...= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
p.s. ima li tko informaciju kad bi ga siemens u zg trebao dobiti? ili je to far away future...
ja sam danas poslao e-mail Siemensu sad cekam odgovor
evo stigao je mail ovo pise u njemu
"Zahvaljujemo na Vasem mailu i obracanju Siemens Customer Care centru.
SXG75 ocekujemo krajem veljace, cijena zasada nije formirana."
ovaj instaler je za instalaciju java igrica i java aplikacija na sxg75...
jedino sto za sad smeta korisnike je sto se nakon svakog ubacivanja mob treba resetirati i nema podrske za BT ili IrDA-e...
ali dobro, korak po korak :D
...što nema podršku...= Citat =:
jedino sto za sad smeta korisnike je sto se nakon svakog ubacivanja mob treba resetirati i nema podrske za BT ili IrDA-e...
Valjda je mislio da nemožeš ubacit javu preko BT ili irde, samo preko kabela(s tim programom)!;)
Djubrad svabska, nidje veze
nasli se oni pametni pa ce to radit
isto ko samsunzi i nokije, neke glupe zastite stavljaju, samo obatale mobitel zastitama
jer moze on imati sve u specifikacijama ali dzaba kad nemozes iskoristiti njegove sposobnosti
to je ono... dzaba ti je ferrari kad ga mozes samo po dvoristu vozat...
to sam mislio, za sad ne mzes ubacivati javu bezicno, samo preko kabela..= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Ma glavno da su nešta napravili tek je verzija programa 0.3 valjda ce u drugim verzijama stavit neke druge mogucnosti. Ja imam od svog starog M65 USB data cabel nadam se da ce radit