...onda recenzator očito baš ne raspoznaje metal od plastike :) ...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Printable View
...onda recenzator očito baš ne raspoznaje metal od plastike :) ...= Citat =:
Očito jel tipkovnica nije metalna sigurno= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Možda je mislio na metalni izgled ili osjećaj...tko zna
Kladim se je recenzent skinuo neki review s interneta i samo ga malo prilagodio. :comp: To je ipak lakše nego sam pisat. :-/= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Evo nakon malo dužeg korištenja sam shvatio da me poklopac od kamere užasno živcira jel jako škripi. Toliko škripi da kad razgovaram i držim ga u ruci onaj s kim pričam čuje kak meni pod prstom škripi poklopac. Mislio sam ga skinut ali baš ne ide lagano a ne bi ga htjeo potrgati
Ubi me onaj glupi ban,sad ne znam gde sam stao... :( Sta ima novo kod N70...
Jeste li otkrili neki novi plus ili minus?Cyber,jesi li se to i ti ponovio?
Naravno :D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Pročitaj zadnje 2-3 stranice. Sve piše o plusevima i minusima
Pa, mislim kako mogu tako jednu mrcinu od uređaja koja i košta dobrnao zayebati sa tako groznom izvedbom? Evo, mene bi to vrlo vjerojatno odbilo od kupnje, kad znam da uređaj košta skoro 4 somova kuna.= Citat =:
Pa,cestitam na kupovini...= Citat =:
Ali,moram priznati da je dosta toga istina (o minusima pricam) sto sam jos ranije cuo o N70!!!:-/
Ja sam popizdio. Jako je glasno i iritantno. Ne mogu ga normalno ni u ruci držati da sav ne škripi. Probao sam stavljati papir ispod ali isti qrac. Vjerojatno ću nekako skinuti taj poklopac jel mi ničemu ne služi= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
I feel your pain... ;) Ja bih izludio znajući da sam se gadno izkeširao, a dobio škripavac. Onda bolje da sve ostalo dobro zasjenjuje taj minus.
E i onda me frendovi zajebavaju da imam mobitel škripavac.. Hebo poklopac= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
I meni škripi, ali ne toliko da bi popizdio. Da su mogli bolje napraviti za tu lovu - jesu, al šta je tu je. Pri kupnji se nije moglo pretpostavit da že škripit, proškripalo je tek 10-ak dana nakon kupnje.
Friški: ti patiš za simbianom samo ti nisi svjestan toga.Prodao si 6630 ali je nikad nisi prebolio, pa sam sebi lažeš da si zadovoljniji sa SE.:flame: :flame: :flame:
Je, skužio si me. Ja jesam symbian fan, ali sam se htio malo odmoriti. Tak i tak svakih cca 6 mjeseci promjenim mob, ako sam u mogućnosti. Nakon ovog će past neki symbian sigurno. Ali da žalim zbog ove kupovine - nimalo.
Tako sam i ja jednom uletio u avanturu odmora, pa sam kad sam prodao 6600 kupio sam 6230, da bi nakon dva mjeseca skužio da ne mogu bez symbiana i taman došla 6630. Spasio se. ;D i rekao sebi: - nikad više dummyphone! Je da imam i 6021 ali on je sekundarni i služi isključivo za pozive u 098/9.
da ja se isto kao odmaram sa d500 malo, al jedva cekam nesto kao n70 ili n80 da stigne.
N70 već imaš nekih mjesec dana, ali za N80 ćemo se trebati strpiti do kraja zime/početka proljeća 2006.
n70, sam nesto cuo,al nigdje ju jos nisam u zivo vidio...
al n80... mozda se is isplati cekati ipak.
sto se tice aplikacija, kako se nosi s njima?!
posto je veca rezolucija displaya, jel pria nesto od programa ili treba cekati nove...jer opce je poznato da symba dodje dosta ogoljeno :)
Ja sam probao dosta aplikacija. Neke rade neke ne. Čak i neke n-gage igre rade.= Citat =:
Izvorno postao robee
to oko skripe...mene to konstantno ziwcira kod nokia-e !!
s jedne strane imaju full logican i jednostavan software a s druge brljave sa losom plastikom...
Dobro je rijesena 3230, ali u nju su stavili stari symb.
zbog toga mi se cini da ce e60 biti dosta bolja..
mislim to im bas i ne ide u korist..das 500evra za mob koji se za 10-ak dana raspada :)
n80 ce stici prije nek sto mislite... i bet it will!
Evo da ja još nadodam malo oko škripe.
Prva Nokia koja me dobro iživcirala škripom je bila 8210. Druga je bila 7650, nešto manje ali opet. Najviše od svih mi je škripala 6600, odnosno više je šuškala, nakon 2-3 mjeseca upotrebe. 6630 recimo nije škripala ništa. I evo sad N70 opet škripi ali ni približno kao 6600.
Dakle, nuspojava kod Nokije je da - škripi, šuška itd. Čovjek se navikne, ali ostaje gorak okus u ustima i retoričko pitanje: Pa kako nisu mogli naći kvalitetniju plastiku za te novce? Veliki minus za Nokiju.
Ovo oko 8210 se slažem jer sam je i ja imao...zaista je škripala.. ali 3310 i 7610 koje sam još imao nisu škripali... možda 7610 koji put škljocne... ali je dosta sve čvrsto...
Ovo oko 6680, 6681 i n70 sam i očekivao i nije mi se sviđala izvedba zaštite...
Bolje da su napravili kao SE.. ali za godinu ili dvije će već biti zaštita sa poklopcem kao na digitalcima, na motorić... ;)