Dosta teško ćeš je naći. Ili su već prodane (ako zoveš po Oglasima) ili su lockane (ima i toga).
Ako si T-Mobile korisnik, uzmi je u njihovoj ponudi.
U Mobisa je tri soma što mi je fakat previše!
Printable View
Dosta teško ćeš je naći. Ili su već prodane (ako zoveš po Oglasima) ili su lockane (ima i toga).
Ako si T-Mobile korisnik, uzmi je u njihovoj ponudi.
U Mobisa je tri soma što mi je fakat previše!
u sjeckom T-u je nema i nece je ni biti..provjereno
ja sam htejo uzeti i nemaaa :((
zvao sam Zg i kratko i jasno: sorry u Os je nece biti...
na crno je 220 euricha
no cuo sam da znaju biti dosta usporene zbog odkodiranja..pa ne znam..koliko je sve to istina....
..mislim u Osijeku :)
robee nemoj kupovat kodiranu 6630 jer ju je gotovo nemoguće odkodirat.
dobijem ju ja odkodiranu..moze i na simpu i na vip..ali se malo bojim....
do sada sam kod tog tipa uzeo brdo mobitela i nije bilo problema,ali nisam do sada uzimao symbian, pa...
a u mobisu je 3000 sto je malo previse...
mislio sam uzeti u T-u no vise je nema...
Pogledaj u naš Oglasnik. Ili odi na Kupi-prodaj tamo ti ih ima, ali su opet sumnjivog podrijetla. Rijetko ćeš naći onu s jamstvom Mobisa.
idi u Zagreb,kupi plavi oglasnik,nazovi par ljudi,sprobaj mob na mjestu i kupi.jednostavno
Jel mi moze tko reci ima li u Zg kupiti konverter da mogu ustekat obicne slusalice u 6630?
Prekopao sam cijeli Split i nigdje nema.
Naruči u Mobisa, 200kn nije baš previše za konverter. Mislim da se zove HD (ili HS)-15.= Citat =:
Izvorno postao felippe
Original Nokia, a probaj preko zastupnika Mobisa u Splitu to nabaviti.
Ma pitao sam u Alo Alo-a u dvije njihove trgovine,ovi veze nemaju likovi sta rade ni o cemu ih pitam...
Sad cu do Topela ici pogledat jel se moze narucit.
Oni inače nemaju pojma jer tamo rade raznorazni "rođaci", djevojke, koje gazde zaposle radije nego da traže stručne osobe. Meni je jednom djevojka koja radi puna ČETIRI sata mijenjala VIPovu SIM karticu... (htio sam je zamijeniti za najnoviju).= Citat =:
Izvorno postao felippe
Dođeš s konkretnim zahtjevom-želim to i to, u Mobisa je, npr. 155kn, kad mi možete to nabaviti.
Jedini način!
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Hehehehehe a sta ces...
Sad bijah do Topela pa ce sutra nazvat Zg pa mi javit.
meni ne pali ovo sa zel slusalicom 3 i * dok palim.Djubre nikako da se formatira(6630),a sjecam se da mi je to na 6600 radilo bez frke....
Kako da pogledam verziju fw?
EDIT:ustvari je upalilo formatiranje al nije kao kod 6600 da pise formatting i da traje par sekundi nego je ful brzo i nis ne pise,My bad:-)
Verzija fw- *#0000#- to otipkaš.= Citat =:
Izvorno postao disco
Razlika izmešu hard resta na 6600 i 6630 je u tome kaj AFAIK na 6600 se napiše "formatting" i traje par minuta,a na 6630 gotovo nit ne skužiš da si napravio hard reset-ekran samo trepne jedanput i sve se izbriše daklem gotovo trenutno je na 6630,barem na mojoj tako,verzija softa 4.03.38.
moja ima 5.03.08 jel to zadnji?ak nije koji je?
Jeste. 5.03.08 je zadnji.