Ja sam našao, ali nemrem se odlučiti za broj, ionako ne znam hoću li mijenjati operatera...
Printable View
Ja sam našao, ali nemrem se odlučiti za broj, ionako ne znam hoću li mijenjati operatera...
koja je razlika izmedu zlatnog i svog broja?
a jel mogu odjebat tu rezervaciju ak odlucim da ju ipak necu?
To samo na pretplatu?
Naravno da možeš...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Naravno da je samo za pretplatu..
Zlatni broj je jedan od onih 2222222 i ostale znamenke od 0 do 9,a željeni broj može imati iste brojeve kao što imaš za fixnu liniju ili od sadašnjeg operatera(znači onih 7 poslije 091/8)ali Tele2 zadaje koji brojevi mogu biti prvi tj. 2, 3, 4, 7 ili 9.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Kul. Broj je odabran, sad samo treba vidjeti koliko će im biti "pretplate". Sad se pak meni nikamo ne žuri kad imam ugovor na godinu dana kod T-mobilea.
Jas rezerviro.
Pa lako se poslije odustane... iako sam se stvarno namučio u odabiru...
ja sam ga rezervirao:thumbup:
Upravo sam razgovarao sa službom za korisnike Tele2 i kažu ako se prijaviš za broj automatski si se OBAVEZAO na njihovu pretplatu!
Cijene se još neznaju, ali sam im ostavio broj, pa čim nešto dobiju javiti će mi se.
Ma šta si se obavezao za njihovu pretplatu?! Ja nisam ništa potpisao! Netko tako može poslati podatke umjesto mene. Gluposti...
;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao igorrzg
Evo sam ja rezervirao 6 brojeva. :headbang: Baš me zanima kako će me natjerat da potpišem ugovor. :deal: :creep: :creep:
lol :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao igorrzg
naravno da sam rezervirao :bunny: ko nerezervira magarac ;D
ajde , a kste svi tak pametni , onda cu i ja nes rezervirat .. al me stra nekak
sta jos ima zlatnih brojeva za rezervirat?
meni nije bed ako se ovim obvezuje na pretplatu jer ja 100% idem na tele2. To sam rekao jos onda kad je u vip bila akcija za p900 i ostale mobove i nisam mogao nijedan dobit a ko budala sam svaki dan bio kod njih i stajao u redu od kilometra i to covjeka razljuti.
Koji Je Tel.broj Od Sluzbe Za Korisnike Tele2?da Li Neko Zna?
095/1000-444
ajde sad lijepo Vi koji ste rezerv irali broj recite koji je :D da se divimo lijepom broju :) osim naravno ako vam je bed reci buduci broj
bio na stranici , a ****** traze te sve bitne podatek , ime preime i broj doma , eh sad tak daleko nebi iso.
ja bi htio rezervirat , pa poslje ak mi dode , da to mozda i uzmem.
vidjecemo kak ce to dalje ic... uocpe ne kuzim kaj ja to rezerviram , prepaid ili pretplatu?
procitaj malo bolje topic... pretplatu naravno.
ajde tele2 krenite vise sa radom da odj**** vip
Evo ja ću prvi= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
095-7000-333
ja sam isto rezervirao broj! jedva čekam da vidim tarife. baš me zanima šta imaju za ponudit. inače uzeo sam broj 095/999-1111! nadam se da ću ga i zadržat ako budu cijene povoljne!:rolleyes:
ipak nek ostaje privatan :/
Oce se moci koristiti tele2 ali ne na preplatu (kupnja bonova)
Sigurno. To je isto jako velik dio tržišta za koji se treba trgati.