Ja čisto sumnjam da ću stići. Šljakam do 8-9 h.
Printable View
Ja čisto sumnjam da ću stići. Šljakam do 8-9 h.
nevjerujem ni ja da ću ić idem na utakmicu osijek:inter u 7h
Hm, vidim nije oboren rekord... hehe
Mislim da bi mogli oboriti rekord.. zapravo ja imam ideju..
Recimo napravim nešto poput massive site viewer i ako bi ga tak podesio da kad se spoji na cafe, da u sljedecem odabere drugi proxy i spoji se ponovo... u 10 minuta bi mogao napraviti mnogo posjeta koje bi se registrirale kao odvojene...
hm, da probam?
Nije kad to počinje danas navečer u 20h ;D
E lol, a ja još mislim da je danas jučer... ono gledam, meni piše 28.08.2005 i ono sve tipa kao sastajemo se, a pojma nisam imao da je prošla ponoć... LOL jesam sam sebi smiješan...
aj bum ja neš i sa tim mali mprogramčićem, ak napravim tak šta smislio...
hehe, bude nas bilo mnogo...
...ako idem van javim se mobom!;D (sva sreča da imam (doduše ružnog)pametni mob!);D ;D
ja imam nekog posla pa mozda maaaalo zakasnim;)
Ja sam tu i ne skidam se do 20h, a sto se pada rekorda tice...uopce ne sumjam u to! ;D
i ja isto... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Evo i ja sam i ostajem sada ovdje...
I ja...(10 zankova)
bimbi je otiso........
...čekam 20h... i tu ću bit do 20.10h :) ...
koliko mi se cini nema sanse da srusimo rekord...... nadam se da sam u krivu...
ja ostajem, ali ne vjerujem da ćemo ga uspijet srušit
Jel tako važno da ga srušimo?Nije jer važna je ideja i oni koji sudjeluju u tome i nemojte ako ne uspje raći da je propalo jer nij bit samo srušit rekord nego i to da su se neki potrudili i doći...= Citat =:
Izvorno postao muras
još malo, još malo. Baš me zanima hoće li server izdržat ak nas se puno nakupi:)
= Citat =:
Izvorno postao IggXy
--------BITNO JE DA SE MI DRUZIMO---------- :thumbup:
Pa sigurno će izdržati bar 275 koliki je rekord, a sad oće li više... vidjet ćemo (možda)
Ništa, a? Daleko od toga... Ah...
Bimbi je tu! Samo je smrdljivi T-Com resetirao moju konekciju i promijenio mi IP, pa sam morao restartati router. Inace sam tu, ali ionako nista od rekorda...Sa mnom ili bez mene...
Hmmm, da bio sam u krivu kada nisam sumjao u obaranje...biti ce jos prilika!!!;D
ništa... ljudi ja nisam bil tu sorry.... nisam imal vremena