Ljudi, dajte adresu i broj telefona nekog dobrog servisa u zg-u, da si skratim muke:(
Printable View
Ljudi, dajte adresu i broj telefona nekog dobrog servisa u zg-u, da si skratim muke:(
Pa zar nije najbolje otić u službeni servis, RAM3 ,Slavonska avenija 19 .
najbolje je otic u ovlasteni ali i najskuplje...a svaka skola kosta tako i ova..= Citat =:
Izvorno postao Mraz
uglavnom meni nije upalila ni jedna od ovih metoda..ja cu svoj nosit sljedeci tjedan najverovatnije..sve sam zivo i nezivo pokusao..Hvala svima na trudu!
nije nužno najbolje, ali je sigurno najskuplje, ovo ti može rješiti svaki bolje opremljeni servis, nema posebnog posla, samo spojit napravit repair i bok.= Citat =:
Izvorno postao Mraz
neko je spomenuo da mu treba backup V525 ,58r , ja ga imam , to mi je bila konfiguracija prije flashanja na 72R , al imam modem 56konja , ak nekom stvarno treba , mogu slat poštom! :thumbup:
Evo, ja danas odnio svoj... Kaže tip od 150 do 200 kn... Kako peru!
gdje si ga odnio, u RAM3 ili nekom drugom?
Jel tko isao na ovu stranicu? ljudi tamo cuda rade s mrtvim telefonima. Topla preporuka.= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Ne kolega, ja nisam iz Zg...= Citat =:
Izvorno postao Zarko
Znam ja tu stranicu. Jako je dobra, i preporucujem ju svima koji razumiju engleski. Vrlo poucna stranica. Pozdrav= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Istina, jako dobra stranica. al mislim da bi ovaj link konkretno mogao pomoc nekim koji su skurili telefone= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Sad sam zvao RAM3.Rekli su mi da je mobitel gotov,da će me koštati 61 kn,da ga nisu popravili jer je popravak neisplativ i nemoguć.Elektronika je u kvaru.
Ovaj me je post bio dosta razveselio,al čini se da to nije moj slučaj.Ima li smisla ić u neki drugi servis,da oni pogledaju?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Evo danas sam riskirao bratov v300 da vidim koliko se uopce ispati riskirat i petljat sa tim stvarim. napravio sam full backup sa ramldr i nakon toga ga flesao sa R376 za koji je opce poznato da kuri telefon i da nema povratka nakon toga. kad je flash bio gotov mob se nije htio upalit ni u bootloaderu ni normalno. komp bi ga registrirao kao unknow device i ramldr ga nije uopce prepoznavao. ocito je da nakon to mu izvadim i stavim bateriju se sam pokusa upalit u bootloaderu al ne uspijeva tako da je u stanju ni "ziv ni mrtav". onda mi je palo na pamet da izvadim, stisnem *, # i gumb za paljenje i dok to drzim stavim bateriju. istina usfalila mi je koja ruka za taj postupak al mi je uspio dic bootloader. nakon toga sam napravio restore backupa i upalio mob od prve. kao da uopce nije ni bio skuren. prije pola godine sam za takav kvar pljunuo 450 Kn zato sto nije postojao ramldr. a danas sam ga popravio u kucnoj radinosti. tako da ljudi, BACKUP i uvijek BACKUP radite prije petljanja sa rizicnim stvarima.= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Gdje si dao 450 kn?Šta su ti popravili?Jel se ovaj moj može popraviti za toliko novaca?
jedan servis na pescenici, nasao sam ga u oglasniku. mijenjao mi je cip i stavio od v550. cip je bio 300 kn a ruke 150 kn. neznam da li bi to pomoglo u tvom slucaju al mozes provjerit= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Šta popravit!? Dodaj par krznaša i kupi novi... :thumbup: != Citat =:
Izvorno postao Mraz
Da se nadovežem na vas sve, obavio sinoc postupak od A do Ž i sve normalno radi.
@jdabic1 Sutra ti šaljem backup-ove sa faksa, ako ti još trebaju !? Stvarno nisam bio u mogućnosti prije, a doma imam obicni modem.
Imam jednu molbu za sve vas koji ste to pokusali da napisete serijski broj telefona pa da to usporedimo i vidimo jel ima to kakve veze s uspjehom i neuspjehom. u mog buraza je CFUG3514AA i kod njega radi
Moj je SUG3070CA
I ja imam takav... Jdabic1 je vec isprobao sa mojim backupima i nije islo, jedino ako pomogne onaj od 32 MB.= Citat =:
Izvorno postao nagy_os
Onaj od 32MB bi trebao pomoći, jer onaj od 64KB ili tako nešto (onaj koji se konvertira) je zapravo zapis bootloadera, koliko sam ja to skontao, a taj od 32 mb je zapis čitave memorije, koliko mi se čini.
File od 64 KB je zapis PDS zone o cemu se cijelo vrijeme ovdje i govori. napisao sam paro postova ranije sto je to jer je DeMar pitao za sto sluzi PDS.= Citat =:
Izvorno postao nagy_os
procitaj si to da zas o cem se radi. bootloader se ne nalazi u monsterpacku tj. jako rijetko se nalazi u MP-u (55R MP). U MP se nalazi bootstrap sto vecina ljudi brka sa pojmom bootloadera.
@nagy_os: to nije broj koji sam pitao. na v525 on pocinje sa AAUGxxxxxx
Onda je moj CFUG3070CG
1617dh je broj kod mene..= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Postoji li mogucnost da se zbog ovog (prakticki v525 ne daje nikakve znakove zivota) i baterija slabije puni? Mjerio sam napon na bateriji nakon cjelonocnog punjenja i ne prelazi 3,1V