prijatelju fala ti lipa na ponuđenom, probao sam s tim i prija ali neće. Izgleda da me j... ono slovo V iza 700. Dakle moj mob. je J700V a ne J700. jel to razlog zašto na ovaj način neće i imali način za one sa slovom V.???
l.p.
Printable View
V ti znači da je iz Vodafone paketa i samim time pretpostavljam da je zaključan na Vip. Ja sam imao Motorolu V360V i to njezino "V" na kraju je značilo ovo gore šta sam napisao. Sad je samo V360. :D
Nisam ni ja pokušavao,al svejedno sam tu stvar radio na nekim drugim Samsung mobitelima i radilo je. Jesi skidao stražnji dio maske da ti utor za SIM bude dostupan? Inače se bez vađenja baterije ne može stavljat i skidat SIM kartica i to je presudno u uputi da se stavlja SIM dok je mob uključen. ;)
je u pravu si V je oznaka za vodafone, a ovaj postupak sam već nekoliko puta ponavljao na svom mobitelu i neće da se odkodira. karticu(095) najprija stavim nešto malo manje od polovice i onda ispod umetnem bateriju i kad se na displeju koji je bile boje pojavi ispis crnim slovima da će se za 1 min restartat onda samo gurnem karticu koja klizi po bateriji i upada sasvim u utor. nakon tog uključi se ponovo i traži pin kartice kojeg upišem i tad traži kod mreže i utipkam osam nula i kaže krivi kod i tako 8 puta i još piše da imam dva pokušaja. sad se bojim ako fulam i ta dva pokušaja da mi se zaključa i za vip i druge. neznam a ako su drugi mogli ja sigurno negdi griješim ali di malo mi je ostalo puta da pogrišim 2X.
Onda radije pričekaj nekoga sa iskustvom. Ja sam nekoliko D900 otključao tako i upalilo je... :dunno:
ma idem do kraja pa ku puklo puklo. maloprija sam otključa samsung sgh x-680 i lg 255 pa ću i ovaj ako ne onda čekićem
Skini stražnji dio kućišta s moba. Lakše je a možda ti dok je kartica "vani" ipak dijelom prislonjena na utor pa to predstavlja problem. ;)
uf! evo pokušavam al ništa. Nakon rest. i prija ponovog dizanja uvalim karticu 95 i mob ostane blokiran sa natpisom sam. -sgh-j700v edge tri band- , a kad stavim karticu 91 uključi se normalno.
O.K. probao sam neide i neide. Kolega Smuchac HVALA na pomoći.
cujte jeli bi vas mogao zamoliti ako netko zna kako da otkljucam c3300 sa tele2 na 098
unaprjed hvala
trazim pomoc kako da otkljucam moj sgh-j800.
pozdrav svima novi sam u samsung vodama pa da upitam tu, kupio kčeri galaxy 5 i5500 koji radi na vip, jel postoji mogučnost kakvog free otključavanja ili se mora nosit na servis
pozdrav ekipa,imam samsung s3370 zakljucan,dal se moze otkljucat nekako preko ovih programcica s neta ili se mora u servis? ako da koji je sve software potreban. hvala
kako otkljucati sam s5260
Nikako nemogu SIM LOCK onemogućiti. Naime, odblokirao sam aparat sa 098 na 091 i
sve sam učinio kak' je opisano no ...... sa vipovom karticom u kojoj mogu ući u /menu/ uvjek mi "kaže" ... kriva šifra (onih 8 nula), a kada stavim drugu vip karticu i upalim tel., prvo što me pita je da unesem tu šifru za SIM card. Gdje grješim???
Zna li neko kako da otkljucam samsung GT-E1080i .... Bio je na MT:S-u. izvadio sam karticu i kada sam hteo da je vratim,pisalo je ,,telefon zamrznut,, Sad ne znam kako da ga otkljucam,ako neko zna,bio bi mu zahvalan :)
Hvala unapred :D
Zna li neko kako da otkljucam samsung GT-E1080i .... Bio je na MT:S-u. izvadio sam karticu i kada sam hteo da je vratim,pisalo je ,,telefon zamrznut,, Sad ne znam kako da ga otkljucam,ako neko zna,bio bi mu zahvalan :D
Hvala unapred :D
pozz ljudi !
ako ko ima kodove za s3500 imei:352799/03/073007/2 bio bih jako zahvalan...
lp
Ko ide davati tolike pare za unlock, izgorio je po glavi. Jel zna neko kako otključati S4 I9505 iz T-mobilea tj. gdje je najeftinije?
Galaxy sim unlock probaj sa marketa od spocky-a..cijena je neka sitnica od par dolara!
Ne podržava I9505 Galaxy sim unlock