sram te bilo! Ovak javno ljude na grupnjak pozivat... :)= Citat =:
Izvorno postao lili
Printable View
sram te bilo! Ovak javno ljude na grupnjak pozivat... :)= Citat =:
Izvorno postao lili
a bolje nego one foliraze u BB kao sve imaju decka a pukle bi se u oko,boqte;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
@wb ak ti smeta nemoj se javljat!! ;)
...ma čini ti se.To je samo zato da spojim ugodno s korisnim heehee!;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Imam ja ugodno.. ti daj korisno, i bit će belaja ;D :licklips:
biće tebi belaja kad te mala vlovi.
pa kaj mi prek nje moras cestitat. jesi šparan ?
Ajde, ajde, pa znaš da nije tako. Jednostavno sam jučer imao takvu gužvu da jednostavno nisam stigao...pa sam poslije zaboravio... i tako...
Ali sam se bar njoj sjetio reći da te pozdravi... pa valjda i to nekaj vrijedi :cry:
Ajd bar ti ne filtrira poruke, kaj ne?
;D
Vidim ja da je netko downloadao i instalirao novu verziju igre "Kick some BlueDevil @ss v1.2 enhanced".
I to bez da me obavijesti.
Dobro, dobro... Samo vi dajte... Lako je budalu zajeb*vat... :retard:
...a kak se to igra?:chef:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
lili evo ti hint za igru: papuče! ;)
A evo, NeReD i WB su postali skoro pa eksperti. A i Gog je neloš, smo što nešto štreba u zadnje vrijeme...
Ma pravila su jednostavna: uključiš radar (check!), uključiš "budala-search-mode" (check!), onda ti krene blinkat točkica i iznad nje piše "BlueDevil" (check!) i onda udri' po krelcu. Al' ne do kraja - mora bit spojen na neku infuziju, tak da ne krepa odmah. Nego da umire polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako, u velikim mukama.
I onda u revijalnom tonu, samo ideš pec-pec-pec-pec-pec-pec-pec-pec i nema beda.
Ako sam nešto zaboravio (a nisam namjerno), budu me gorenavedeni dopunili...
...ko što rekoh, dok sam tipkao su me već ispravili...nadopunili...
..over & out....= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
:lol: :lol: demonstracija u petak poslije sastanka!!!
OK, ajmo potpis ovdje svih onih koji će doći u petak u 21:00 u Pintu u Radićevoj!
Ja.
.. i ja ..
.. ja i ne..
Radim popodne. Čini se da će i održavanje UPS-a bit, tako da sam najvjerojatnije unanvilable do 12-1 sati. A poslije, ako još bude nekog, drage volje :(
Ako imate koji ups da vam ne treba samo javi ;D Još ako ima i zaštitu za utp plaćam pivu ;D
Nema šta nema, al mislim da bi ti trebalo pojačavat pod u stanu za to... Mrcine su ti velke cca. ko full-height frižideri (oko 180cm). S podosta baterija (čitaj: olovo) - mislim da je najlakši preko 500kg ;D
Pa ako inzistiraš, organiziraj frenda-dva da ga spuste s prvog kata i nekog na biciklu da to preveze do tebe. Pa nosi :D
Ma kaj ti je, pa može to gog sam, znaš da je on najjači!
Nego vidim da ništa od tog sastanka, pa najbolje da mi to odgodimo...
nema smisla da se nas dvoje sami napijemo! ;)
Next week? Onda sam ja ujutro, pa nema beda (za mene). Ha?
moze 6.10 na prodigy?
da moze a prije toga u brodograsdiliste ili celicanu.
Ko je zainteresiran za druženje i ispijanje pokoje pive nek dođe sutra u pivnicu Pinta (prolaz lijevo /Radićeva ulica kod trga) u 20:00....ajd biti će nas dosta pa bi bilo ok da se upoznamo u većem broju.....zasad dolaze WB, Zappan, Nered; Gog, Wayne, nadm, se da dolazi i BD itd, itd.....
...ja bi ,ali nemam frizuru!!;D ;D Btw a i kartam sa Šljakom....
zbog nas nemoraš slagati frizuru= Citat =:
Izvorno postao lili
zašto ne ;)= Citat =:
Izvorno postao tomo
Erika je isto pozvana, mislim da oko smještaja ne bu bed, budu se wb ili bd potrudili sredit nešto ;D
Kaj je bilo tko pozvan tamo ili određena skupina ljudi????
SVI SU POZVANI!!! dapače!! :)
Ok onda možda navratim na pivicu. Inače za interesirane kod hotela Dubrovnik možeš riješit anketu i pogledat neke reklame i dobiješ 2 žuje 0,33;D
radim u piranhi..... after kod mene nakon mitinga;)
To ziher, barem što se mene i goga tiće... ;D
pa da vi ste stare sponzoruše. Ko vas nebi imo , nemrete bog zna što (i koliko) popit a svi vas mogu .... :)
ma nije ovo im je jedinstvena prilika da ostvare veliku
želju i budu na telki u živo,tak da mogu reći: Bok Mama.....
..joj moram si to snimit!;D
tak kad se vratiš sa sastanka da vidiš jesu te uspjeli snimiti?!?!? ;)= Citat =:
Izvorno postao lili
...pa nejdem ja.!;D
ja fakat ne znam kaj je vas frka doć na meeting??!!
..pa da se razbježite,kaj budem onda?:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao tomo
ti uđi onda prva u pivnicu tak da nabavimo mjesta ;)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: LOL;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
Ma ja sam mislio do damgola svratit, jer znam da mu je zadnji dan u pirani ove sezone, ali vidim da me neće... :( šmrc
ma naravno da te želim;)
ali na tvoju žalost samo vidjeti;D
dođi ti samo dođi;D
poslal bum ti ja njegovu sliku da nemoras slusat pizdarije od njega. A ti i ja mozemo sami na sastanak forumasa.
dogovoreno;) tak i tak se papci nisu ni pojavili na afteru
ohoho, čekaj malo, za to se moraš obratiti nekome u papučama... ;)= Citat =:
Izvorno postao damgol
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ma ima on moju sliku u novčaniku. Koji je od mene maznuo... ;D
A vi imate neki svoj forum...? pitam se o čemu je... ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Pazi, ima tu i maloljetnika... Da ne bi bilo...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
OK, kad je iduće okupljanje?
How about next week? Ajde, da se lijepo dogovorimo ko ljudi (a ne ko forumaši) pa recimo da idući tjedan popijemo nekaj. Malo, sitno, ne treba puno. Ne treba ni zaružit do 5 ujutro. Tek toliko...
...može.Da i to vidim!:freakout:
:rolleyes: hmmmm...... šta je pjesnik htio reći? Da ja neću rundu platit? Ili nešto drugo? Ili treće čak?
...promisis,promisis...:rolleyes:
E ovo su već teške optužbe. Ako ne i najteže...
Evo, svima platim TopGun, tkogod dođe!!!
Vidim, propalo.... Sad se govorka(lo) o INFU, ali izgleda da će i to propast...
Evo ja sad idem. gog je tamo.
Ja idem sutra na INFO ali me više zanima InterLiber i Educa Plus nego sam info jer su mi za sada svi rekli da je razočaravajuče, osim naravno Mobil-ovog štanda:)
Ja tek u subotu mogu doći na info,naravno doletjet ću i do Mobilovog štanda,možebit sretnem nekog forumaša.
A yeb... Radim popodne, nisam free do 22h. Shit! :mad:
božić je pred vratima..........
Da mogli bi organizirat neko okupljanje. :beer:= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Ja bih bio za. Samo me od srijede (14.12.) do nedjelje nema u ZG, ali ostale dane sam za.
Ja ću na tovaru dojahat :notooth:
...ako primate mlađe onda se i ja zaletim
a ta vasa okupljanja u ZG, jel to budu neki razgovorcici ili teske pijanke?
a kaj misliš ;D= Citat =:
Izvorno postao imatic
;D hmm, zanimljivo ;D Kad ce sljedece okupljanje?
Meni isto kao i BD-u paše nakon 18.12 tj nakon sljedeće nedjelje jer moram sredit neke stvari na faksu(moraju se i kolokviji dati;D)
Ajmo se stvarno dogovorit, da si čestitamo kako spada. Svi su dobrodošli, naravno, bez obzira na dob i spol - i muško i žensko i dvospolci i Gog i svi ostali ;D
Može, dođite svi u Split ;D
Ne mogu vjerovati :jump: :chatter:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ne vidim neki odaziv na okupljanje :(
Ja sam za kad god se dogovorite.
ja mogu svakim danom osim ponedjeljka, srijede, petka, subote i nedjelje
Ja sam za samo recite kada(najviše mi odgovara nakon 17.12, ali i sumnjam da će okupljanje biti prije tog datuma)
ja sam isto za
želio bi napokon nekog upoznat sa foruma
Malo smo brži bili :-/
Možda nakon Nove? Ja 6.1. bježim i vraćam se tek 14.1. ali sam onda za, drage volje.
ja sam uvjek za. samo terba poklopit termine.
Sjetili se zadnji puta dobrog provoda u pivnici na Kvatriću pa možda da ponovimo kobase na metre i pive na litre.
evo Chelex i ja pa i Tomo se dogovorili za subotu tamo di smo jeli kobase na metre i tamo nas mozete naci. E sad najteze je potrefiti termine. netko je ove subote zauzet a netko nije :).
Uglavnom mi smo tamo.
Ja sumnjam da ću moć...
u koliko sati točno?
A gdje je to da dođemo i mi ostali???!!
e vidis mozda svratim.. blizu mi je
ja full novi, ali dobio sam dojam da se cijeni alkoholna baždarenost, pa...gdje je okupljanje?
ja bi dosao najradije ali da se sastanemo u blizini Rijeke i Istre
Ja bum s vama... u miuslima barem :(
Al budem se i ja zapio tamo negjde, vama u čast!
I gdje je to(i kada) okupljanje da dođemo i mi ostali. Ili je to opet okupljanje kao "svi ste pozvani" a ustvari su pozvani samo stariji članoci tj "stara ekipa" sa okupljanja
Budweisser pivnica kod Kvatrića. Subota ovisi u koje vrijeme se dogovorimo (oko 19)
Nema ti toga ovdje - svi su uvijek pozvani ;)= Citat =:
Izvorno postao Skyward
rad bi vidio ekipu s foruma i ako nebu užasno nevrijeme evo mene- može neko sam reć točno vrijeme ili baš oko 19h:spin:
evo točno vrijeme ti je 03:11
I nakraju tko sve dolazi? Baš me zanima koliko će se ljudi odazvati ovaj put
Onda, kak je bilo? :)
meni je bilo super :)
cekaj, pa poslo sam ti poruku i reko si da niste tamo, ja sam mislio onako malo navratiti, al onda nisam
LooOoO0oL ;D