I onda su se počeli naguravati...
Printable View
I onda su se počeli naguravati...
Jeste,gledao sam taj film... i ideja je super,ali mi film uopste nije ispao dobar koliko je mogao biti!!!
a.i.-čaroban film ....9/10...
"Nakon sumraka" (After the Sunset)
5/10
Face off (Dzon travolta & Nikolas Kejdz) 9/10
rat svjetova - odličan film - 9/10 :thumbup:
Soul Plane 6,5/10 (komedija,u kojoj jedan crnac postaje vlasnik avio kompanije)
http://img132.imageshack.us/img132/3...lane0zl.th.jpg
Gledao sam taj film na pola, više mi se nije dalo... dobar jedino zbog komada... :)
A sta kazes na ideju,da se stavljaju ovako,manje slicice,da docaramo malo o cemu je rec?
Eto npr. mene zanima taj "Hitch",ali ne znam kako su ga ovde preveli,niti znam bilo sta o filmu (gl.uloga isl.)
glavnu ulogu ima will smith,meni je film ok
Meni je to super film bio, već sam pisao o tome u ovoj temi...
@Pinocio: jel postoji to na dvdu?? Kakav je film? Pretpostavljam da je bio produciran u doba juge :D Takve filmove volim ;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Nije me dosta bilo, vidim nagledali ste se filmova...
Motorcycle diaries (Dnevnik Che Guevare) 8/10 - Putopisan film o putu Chea po J.Americi i njegova razmišljanja. Skroz ok film, da se gledati, nije ni naporan...
Alexander 7/10 - Ono, jedino novo što sam saznao o njemu je da je bio derpe :D Ima ona bitka dobra i scene sa slonovima... Inače djeluje mi nekako siromašno radnjom iako putuje faca po cijeloj aziji... :rolleyes:
Antz 5/10 - Mislio sam da će bit bolji... Al ajde..
= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Film postoji na DVDu,i snimam je skoro,mozda cak i prosle godine,a govori o situaciji u staroj Jugi,za vreme barikada i pred sam pocetak... znas vec cega...
Vec sam pisao,ideja za film mi je dobra,dobra je i gluma glavnih likova... ali mi je film nekako :-/
Sad sam gledao Hitlerov pad i moram reci da mi je zao sto potrosih 2h i 25min na film.Meni je totalno bezveze. 3/10 (zbog tipa koji je glumio Hitlera ocena 3,inace jedinica)
http://img130.imageshack.us/img130/8286/slika4bo.th.jpg
rat svjetova 6/10
razlog:
svi već znamo kao će završiti
glavni glumac ne umire
nema nikakve poante
jedino što mu daje bodove su efekti i zvuk
pa dobro krompirko ne trebaš govoriti kako će završiti nama koji ga nismo gledali...
Krompirko otičeš u pole na štednjak :mad: ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
čuj, dao sam malo mog mišljenja... nisam rekao kraj, a svi znate da je priča već ispričana... kao vanzemaljci dolaze i glavni lik uvijek uspije izbjeći nevolje...
hm, smiješan film... no dobri efekti...
više mi se sviđaju filmovi gdje glavni glumac umre, jer takvi filmovi imaju često dobre pouke... i kad gledaš takav film, zamisliš se na trenutak..., a ovaj rat svijetova je samo brzinska akcija, elijeni i mal horora te mnogo fantastike...
pogledaj npr. djevojka od milijon dolara....
krompirko ma daj reci iskreno dali se uopće vide elijeni ili samo brodovi itd. shit.......
čuj, ne želim ti pričati, jer će se oni koji nisu gledali film možda buniti kao malprije...
p.s. vide se...
ne slušajte krompirka,odite pogledati film .....
Nije bio 'derpe', kao što ti veliš, već biseksualac.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
I dajte molim vas, bez otkrivanja radnje ili bilo kojih dijelova filma. Za to si otvorite temu "Spoileri".
PARTY MANIAC 8,5/10 (sasvim solidna teen komedija,sa dosta dobrih provala - preporucujem)
open range-8,5/10-najbolji vestern u zadnje vrijeme
Hakeri. Legendaran film. Desetka čista. Hack the planet. :headbang:
Ma to je folirao da je BI :D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Sorry mislio sam da je opće poznato da je u filmu prikazana i ta strana Aleksandra... Bar sam ja čuo puno prije dvd izdanja da je tako pa sam mislio da vi to već znate :rolleyes:
Al mislim da bi bilo ok da se uz svaki film doda koja linija texta da znamo što film pokušava prikazati. Zamisli kažu ti "Aleksandar... 10/10 - ...Makedonski :)" pa se svi pitamo zašto 10ka i kakav je to film i tko je pobogu taj Aleksandar :D ....
Sve u svemu, ni ja nevolim znati radnju filma :thumbup:
Ja sam gledao film prije tjedan dana i film je super (a i ocjenio sam ga)...isplati se pogledati...a i kritičari su ga dosta dobro ocjenili...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
wimbledon 7/10
elektra 7,5/10
first daughter 7,5/10
e da, meni je wimbledon bio super laganini film... :) 8,5/10
nešto poput ljubavi 10/10
normalno andrea da ti je dobar,kad si zaljubljena
Schindlerova lista 10/10 - Mislim da je to jedini film kojem vrijedi pogledati svaku minutu makar dva puta.... Skromno rečeno..
@Pinocio: tražio sam onaj Crveni kamion ali nemaju ga, tip nikad čuo za taj film :/ Da to nije slučajno "lokalna" verzija..? Jesi siguran da to mi u HR možemo naći?
Koliko ja znam, taj film nije izdan kod nas. Jedino preko divixa i sličnih piratluka.
Pitao si me (ti ili neko drugi) da li film postoji na DVDu,ja sam ti rekao da postoji,a da si me pitao da li ga ima u hrvatskoj,ja bih ti rekao: NE ZNAM!!!!= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
A inace,sem odlicne glume film,nije vredan toliko da ga sad bas extra trazis... bolje pogledaj:
MRTAV LADAN 9/10 (meni licno,jedan od boljih nasih filmova u zadnje vreme) :thumbup:
Pod DVD sam mislio na videoteku :D Loše sam se izrazio..
Al ok budem malo potražio
Za ovaj drugi sam čuo da je dobar, moram vidjet..
nije zbog toga= Citat =:
Izvorno postao smogovac
stvarno je film mrak
pogledaj ga pa buš vidio
gledala sam sinoć Rat svjetova 05/10
Nebesko kraljevstvo 8/10 (nekako mi deluje vec vidjeno)
kraljevsko nebesko 4/10
"Kinsey"
7/10
Arsene Lupin 6/10
XXX-2 7/10
Knockaround Guys 7/10
Mr & Mrs Smith 9/10
"Bliski odnosi"
(Closer) - mala Natalie je stvarno odlična.
8/10
ong-bak 9/10, svima koji treniraju neki borilački sport ,a pogotovo tajlandski box,preporučam da odu pogledati ovaj film,jer mislim da još od b.leea,van dammea i krvavog sporta nije bilo ovako dobre šore,bez korištenja ikakvih specijalnih efekata...
Grudge 10/10
Hororac, i to stvarno upečatljiv. Moram priznat da sam se 5-6 pta naježio, što mi se već duuuuugo nije dogodilo. Najtoplije preporučam, i to glerdati po mogućnosti u mraku i sami ;D
@BD
kaj je to nešto novo u videotekama ili...?
EDIT: da, sad se sjećam koji je to film. Američka prerada japanskog horora. Nisam ga još gledao. Glumi Sarah Michelle "znam-to-si-radila-prošlog-ljeta" Gellar.
"Garden State" - nezavisno, niskobudžetno, američko... samo solidno.
6/10
avijatičar-čista ko suza osmica...mislio sam da je sranje,ali.....
Star Wars 3 - zar je potrebna ocjena?
Da, to je taj film :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
28 days later 9/10
Neznam jel je bilo ocjenjeno, ali evo ponovo ako je
Blade III 7,5/10
makar je star film ludnica je!!!!!!!!10/10= Citat =:
Izvorno postao igl
A ono, radnja je originalna nema šta, ali općenito mislim da nije baš nešto..= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Batman Begins solidna osmica, totalno drugaciji od ostalih Batmana, mracniji, ali mi se cini kao da fali malih djelicaka kao da je divx negdje proguto dijelove radnje!
Zadnji pogledan, "preživjeti smrt" 9/10 film je zakon !
thirteen....
dobar film, drama 8.7 vrijedilo bi pogledati... (kako društvo mijenja osobu)
o 13ogodišnjim djevojkama koje se pokvare alkoholom, crakom i travom...
Elektra 3/10. Strasno dosadan film, nisam ga ni gledao do kraja i zato dajem 3 umjesto 1(nisam potrosio puno vremena).
Mothmanova proročanstva 9.8/10
Zadnje sto sam gledao je Sahara od mene joj desetka jer sam odavno onakav film čekao
"Slagalica stave" (blesavog li prijevoda)
(Saw) - brutalno, ali i dovoljno zanimljivo. Ima obrata, što je u zadnje vrijeme i za očekivati u takvim filmovima, ali nije ni približno "7edam".
7/10
eni je saw odličan...
"Aviator"
Ne znam. Mnogima vjerojatno djeluje dosadnjikav i razvučen, ali meni je više-manje sve na mjestu filmu. Leo je dao ulogu kako spada kao i obično, Cate Blanchett je rasturila i s pravom dobila Oscar, a Scorcesse? Za to nisam kompetentan suditi. :)
7.5/10
Rocky 2, najjaci filmovi
Italian Stalion
vandal-zaboravio si john ramba
HelenOfTroy 9/10-malo sam zakasnio sa gledanjem ovog filma,ali mi se svideo.U filmu se primecuje da je dosta toga odradjeno na racunarima!!!
http://img67.imageshack.us/img67/855...troy2kp.th.jpg
e i "i'll be back"
A? Kaj, Terminator? Inače, u ovoj temi kod navedenog naslova dajemo i odjenu od 1 do 10, jer inače, ne bi imala smisla.= Citat =:
Izvorno postao VandaL
da, salio sam se, inace terminatoru bi dao 3 za komediju, 4 za akciju, 0 za sex, 10 za djeciji film :)
Oke, a što bi onda tebi bio stvarno dobar film?
LOTR 9.5/10
X-man (oba) 9.3/10
U ono vrijeme mi je bio legendaran film "How High" 10/10, jer san umira od smiha(znas zasto)...itd...itd
A zadnjeg kojeg san gleda je stvarno Rocky 2. 7/10
Mr. & Mrs. Smith, blagi užas... nisam znao o čemu se radi o filmu, ali bred pita i angelina "plešu" i ubijaju specijalce, njih valjda 50 tisuća ;D LOLex...
Ja znam o čemu je film, tako da kad ćz ga gledati moći ću znati što odprilike i dobijam. I mislio sam si, ne puno.
:) Donjela frendica pa pogledala"Wimbeldon"-solidan filmić-recimo 6,5/10 :spin:
Hostage - 7/10
Madagaskar- jedan od boljih crtica u zadnje vrijeme,smijao sam se do suza,dajem mu 9-tku
btw-to sam trebala ići gledat sa susjedima,rekli su da je super(baš mi je ža)= Citat =:
Izvorno postao sirius
Rat svjetova...3/10...tuga i jad.
Meni nije nesto gledao sam puno boljih ja bi mu 6,5 dao= Citat =:
Izvorno postao lili
GET OVER IT - 1/10 dal zato sto sam ga gledao jutros u 5h ili ko zna zasto,ali film je totalno bezveze.ZOBIDJITE GA u sirokom luku!!!!
Jeli ko gledao srbski film MRTAV'LADAN, odlican je 8/10
:rolleyes: samo imam insert.Fora je!= Citat =:
Izvorno postao VandaL
"Lemony Snicket: Niz nesretnih događaja"
Na pragu Burtona, ali ipak nije on. Svejedno, zanimljivo. Carrey i Streepova su odlični.
7/10
nisam ga do kraja pogledao,ali baš je zanimljiv i originalan,ma da je po knjizi...
:rolleyes: Mr& Mrs Smith - 3/10 (katastrofa-ali oni su mi slatki) :spin:
Mala nocna muzika 8/10 - jos jedna komedija iz domace kuhinje... u filmu ima dosta "elemenata" za Sileta ;)
http://img196.imageshack.us/img196/6...zika6zh.th.jpg
Jay & Silent Bob strike back 7.5/10 - onako,simpaticna komedija,ali sadrzi i dobrih fora
The Grudge,Yu-On iliti Kletva po naški (Američanska verzija...Sa Buffy)...4/10, ajd krug je bio dobar, a ni Dark water nije loš al nemoš vječno gurat isti recept...
I Robot 5/10
Zavjera 6/10 (upravo na RTL-u9
Mrak film 1,2,3, 8/10
The revenge of Sith 9/10
&
Enter The Matrix 10/10
Wedding Crashers 7/10
saw-7/10.......
"Enter the Matrix" nije film, već video igrica.
Ajmeee... TV nisam vidio, a kamoli kakav film zadnja tri tjedna. Sad se kreće nadoknađivati. Yep!
...Nacijonalno blago-:spin: :spin: ah neznam sve na pola 7 1/2 /10
fantastic four 6,5/10
sin city 8,5/10
rat race 9/10
Taj kadar je iz "Matrix Reloaded", nastavka originalnog Matrixa, a "Enter The Matrix" je igrica. Postoji i "Animatrix" koji je zapravo niz od nekoliko različitih animiranih epizoda različitih autora i koji pobliže objašnjavaju sam "Matrix" serijal te kojem BTW dajem 8/10.= Citat =:
Izvorno postao n-gage
matrix-9/10
"Fantom iz opere" - nije loše, ali par scena su jednostavno preduge.
6/10
Jest da sam film prvi put pogledao prije zillion years, ali kako sam ga nedavno dobio na divixu (samo zato jer ga na DVD-u kod nema), ponovno sam se nasmijao kao rijetko kada...
"Priscilla kraljica pustinje"
9/10
Meet Joe Black(sa Brad Pitt-om)----->na engleski,bez prijevoda sam gledala,meni glup film,i pre dugo traje,3 sata,jer glumci u svojim konverzacijama odugovlače,mogao je isti film trajat sat i pol da su brže pričali...
5/10
zemlja zivih mrtvaca-prelose:retard:
taj film je sr.nje...= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
pogresno skretanje 7/10