iPhoene 5s je samo jedan dan bio u web shopu. Danas ima status rasprodan. Mnogi t-centri ga nisu ni dobili.
Printable View
iPhoene 5s je samo jedan dan bio u web shopu. Danas ima status rasprodan. Mnogi t-centri ga nisu ni dobili.
kad su valjda narucili samo 50 komada :D
isti slucaj bio sa iP5 ;)
i ubuduce ce tak biti
Brate, ovi t-mobile nisu normalni. Opet povisili neke uređaje među kojima i xperia M za 798 kn (webshop) ili 998 kn dućan u tarifi 150 kn a tele2 npr. nudi za 695 kn (webshop) ili 795 kn dućan i istu tarifu xperia SP. Gdje moš uspoređivati M sa SP koja duplo bolja? Ma katastrofa...
Cijena xperie M u njemačkim dućanima oko 1400 kn pa računajte ugovore ovo kod nas! Užas.
ma oni su koma..najrađe bi ošo kod konkurencije..
od petka nisu u stanju povuć bijeli iphone 5C u centar sa zalihe/skladišta..
a ima ga,pošto je na web shopu dostupan..rekli evo rezerviramo i dan/dva--od petka do danas = nula
bio u centru,joj bude kad bude..ak mi nečeš prodat,reci tako..
T-mobile nudi Nokia Lumia 520 u tarifi L 150 kn (za novi ugovor) za 338 kn BEZ trajnog naloga webshop te tarifa L 165 kn (produljenje) za 438 kn BEZ trajnog naloga!
Tele2 za istu (ali bolju) tarifu 75 nudi nokia Lumia za 95 kn BEZ trajnog naloga webshop + 110 kn mjesečno! (tarifa + opcija mob).
Postavlja se uvijek pitanje zašto ali ZAŠTO je T-mobile tako besramno SKUP!?
Normalno, ako bude Božićna akcija snizit će ga kao za tih 200 kn i ispadat će čudo što u biti tele2 već i nudi bolje!
Cijena nokia lumie 520 je slobodna prodaja 999 kn.
Dakle nek prosječno stavimo tarifu L 150 kn i za nekog ko koristi simpa prejaka to je 100 kn razlike više. Pomnožimo tih 100 kn*24 mjeseca + 338 kn + 120 kn frekvencije lumia 520 koštat će 2858 kn!
Dobio sam info da ce Lumia 1020 doci u prvom mjesecu u T-mobile, ali nisam uspio dobit nikakve potvrde oko eventualnih bozičnih akcija.
Nije mi vrag dao mira pa išao t-mobileu pritužbu pisati zašto su im skupi mobiteli i što će povodom toga napraviti! Nadovezao sam se xperie M koja košta 1400 kn u dućanu a oni meni odgovorili: "Nama je u interesu da korisnik bude zadovoljan te s toga oduševljeno možemo kazati da spomenuta xperia M je 598 kn putem webshopa, dakle puno povoljnije nego u dućanu!" ...hahaha. A i lud ja što im pišem i očekujem neki kao smisleniji odgovor!
Huawei Ascend y300 na simpi za 598 kn (do 1.12.) sa 598 kn na računu! Za bonaše dobra ponuda i ulazak u android svijet jeftino. Pretplata kao i uvijek - neznam koji im je...!
Naviknite se da se dobre ponude rasprodaju u jednom danu i da prodavaci tek par komada nude po tim nizim cijenama
Podsjećam:
26.10.13.
31.10.13.
5.11.13.
Huawei y300 ponovno u ponudi za 598 kn
opet ga ima http://https://www.simpa.hr/facebook...VDghcW_2cGwnk1
tako bar kazu na FB a ono sto ej meni zanimljivo je da pise da taj ima 1GB memorije, dok gsm arena i recimo mob.hr u svojoj recenziji goveore da se radi o uredjaju sa 512MB.
e sad, jesu li pogresili ili je ovo neka novija, tmobile verzija!?
Mislim da je riječ o 1 GB interne dostupne memorije za aplikacije... jer onih navedenih 4 GB još se dijeli drukčije.
Molio bih one koji su ga naručili da kažu koliko treba da mobitel stigne na adresu.
Uzeo sam Y300 pred 20 minuta i napisali su da će ga dostaviti u roku 5 radnih dana. Znači sljedeći tjedan najjkasnija :)
meni stiglo za 3 dana...
narucen u ponedjeljak poslijepodne, stigao danas prijepodne
Opet ja. I opet mi vrag neda mira. Gledam u t-mobile malo ovu ponudu samsung s4 mini. Nek je normalan čovjek želi uzeti na tarifi XL (novi ugovor) ili tarifa L (prijelaz simpa).
Računica je i dalje da nema smisla od simpe prejake se micati gdje se 50 kn mjesečno troši a ima sve (free bonusi uzimaju uspostave)
Znači novi ugovor XL je 190 kn. Zanima nas cijena uređaja pa oduzmimo 50 kn koje ionako trošimo na simpi.
Ostane nam dakle 140 kn + 5 kn frekvencija = 145 x 24 mj. = 3360 kn + 598 kn (webshop trajni nalog uređaj) = 3598 kn / 7.57 = 475 eura cca.
Prijelaz sa simpe ugovor L je 135 kn. Zanima nas isto cijena uređaja pa opet oduzmimo 50 kn koje ionako trošimo simpa prejaka.
Ostane nam 85 kn + 5 kn frekvencija = 90 kn x 24 mj. = 2160 + 1798 kn (webshop trajni nalog uređaj) = 3958 kn / 7.57 = 523 eura cca.
Boldano je dakle cijena uređaja koja izađe u konaćnici ne računajući još i odvojenih 50 kn što se ionako mora plaćati ako kužite. Znači ove cijene su iste kao da koristite bonove simpa prejaka i s4 mini platite 475-523 eura, ovisno o tarifi.
Cijena slobodnog i nebrandiranog s4 mini u dućanima njemačka (a nađe se još jeftinije) je 285 eura!!!
http://www.saturn.de/mcs/product/SAM...html?langId=-3
Živio hrvatski T-mobile!
Tmobile izvuko stare uređaje (htc 8s, 8x, sony tipo..) iz prašine i nude ih kao totalna rasprodaja a prije će biti totalna SRAMOTA!
Svi uređaji se duplo minimum pretplate neg što vrijede. HTC 8x već se po 1200 kn nov nabavi a ovdje ga na tarifi L 2400 kn platiš...itd. Jad!
Opet im iz njemačke ostatke starih poslali i rekli "Evo Vama hrvatima pa još izmuzite koliko možete"!
Tele2 i dalje povoljniji i bolji ponudom!
Da Tele2 ima u ponudi iPhone, ne bi me T-mobile nikad više vidio!
Slaba im ponuda mobitela, ništa novih za sada. Ovo rješavaju ostatke ovogodišnje. Sad su xperiu M nešto smanjili na normalno bar na tarifi L za 8 kn a bila 798 kn.
Imali su solidnu rasprodaju starih mobitela na bonove i xperia x10 mini mi promakla za 398 kn ali sam danas uspio ubosti T-mobile MOVE 2 (Alcatel OT 918) za 148 kn sa navodnih 598 kn na računu pa vidimo :) Stari (nekad popularan) Sony Ericsson P1 i propali LG optimus7 windows phone 7 još dostupno.
Od tih "starina" definitivno bih volio vidjeti Sony Ericsson c905 i Satio za par stotina kuna na bonove!
Baš me zanima kako taj P1i stoji s garancijom... Nedavno sam nosio u Agramservis Xperiu Mini (model iz 2011.) pod jamstvom i tip na prijemu je zavrtio glavom i rekao "bit će veselo...", kao da sam donio Ericsson T10. Jamstvo su, jasno, na kraju morali uvažiti jer je sve čisto, ali gdje nabavljaju dijelove za P1i? Ili ako se pokvari odmah daju novi Z1 dok tip za pultom umire od veselja? :-)
ma vraga. :D dobiješ u najboljem slučaju novi mobitel iste vrijednosti odnosno koliko si ga platio sada. a ne koliko je nekad bio skup :D
a još je najzanimljivije od kud su nabavili te stare mobače :big smile3:
Ovo bi trebali pod komentarima za ponudu mobitela teme raspravljati! Ali kao što tamo rekoh da su sony ericsson c905 i Satio il w995 ponudili za sitno iako su starija garda, nebih se bunio :)
Ovaj UIQ3 symbian na P1 je dobro zamišljen ali spor i nikakav + što mi ti ekrani nisu baš kvalitetni nekako touch!
Ja sam ubo bijele i crne alcatele 20.05. Snižene s 248 na 98 kn. Eto osigurao bozicne poklone za starije članove obitelji, a i meni će dobro doći novi mobitel za karticu u kojoj čuvam tisuće kuna kojima plaćam SMS parking.
Ovaj t-mobile move 2 za 148 kn je odlična prilika. Šteta sto mi je premaknuo. Čestitam ti kolega. Bio si brži.
Imao sam sreće. Netom prije bila 598 kn pa slučajno je na 148 kn zapazio jutri i dok pokušao još jednu uzeti već gotovo... Al najjače mi je ovo za xperiu E koja je 998 kn pa stoji "rasprodano"! Pa nije valjda da su ljudi toliko smotani i neinformirani da ju ne kupe u simpi sad gdje je za 598 kn!? U biti jesu :)
imas li mozda link za move 2 cisto da si zabiljezim ako ga bude opet bilo
Nema, makli ga sa ponude. Vjerovatno neće više osim ako ove sa pretplate (ko bi bio munjen to na pretplati uzimat 24 mj.) ne prodaju pa opet uvale brzinski u bonove!
Uzeo sam si jedan alcatel za 98kn,ali ako bude jos tako nesto mozda uzmem jos koji da bar taj move2 ili slican daju
Meni ovaj P1 nije loš sony u spomen starih dana. Loše im ide nešto ali ga možda i spuste na 398 kn bar. Jedino ti stariji Sony touch ekrani su mi banana...
Vezano uz P1, to je solidan mobitel, ali nemojte zaboraviti da Sony vise ne daje podrsku za UIQ3 modele... Tj. nema popravka preko update service-a... Mislim da je to dosta bitno za naglasiti.
Dobro za znati, iako većina koja bude uzimala ove retro modele će to napraviti nostalgije radi. Meni žao što mi je promakao K510, a bome i X10 mini.
P1 se još razmišljam pošto nisam ljubitelj te platforme. Ali lijepo od T-Mobilea, oni jedini s vremena na vrijeme ponude retro modele!
Ma ja bih bio uzeo P1 da me nije strah tog touch ekrana. Onaj ko imalo prati mobitele zna da taj UIQ3 (koji je odličan iako malko usporen katkad) davno ugašen po pitanju podrške. Ja samo kada sam kupio G700 isto uiq3 nakon pola godine mi donji dio ekrana krivo reagirao (updatei i kalibracija nije pomogla) ali nije do te mjere smetalo a nakon dvije i pol godine riknuo ekran sad skroz (mobitel i dalje super radi preko tipkovnice) iako sam ga pazio ko bebu. Koliko po netu sam čitao masu njima se tako desilo i jednostavno nemam povjerenja u taj P1 po pitanju ekrana i gotovo.
Pričajte vi što želite, ma ova retro-ponuda ode! Neću kazati preko noći, ali ljudi su kupili...
jedino još SE P1 čeka nove vlasnike :D
Tri razloga zašto je katastrofalno stanje u ponudi mobitela HT-a:
a) naručuju male količine, tražene mobitele koje dobiju prodaju istog dana
b) naruče jednu zalihu atraktivnih modela i kada ih prodaju više ih ne naručuju: Samsung Galaxy S4 Zoom, HTC Desire 500 black & white, LG G2 LTE…
c) novih modela nema u ponudi. Vivax TPC 7125 3G 7" je posljednji uređaj koji je ponuđen. Bilo je to prije 41 dan
A katasrofalno stanje nam je takvo najviše zbog većine našeg naroda. T-mobile zna da najviše zaradi na kantama a ljudi uglavnom ne kuže kakve su kante to! Zato otkupe brdo galaxy Fame i s3 mini za par 100-ina kn (radije neg masivnije ponudit s4, s4 mini, xperia Z jer im skuplja nabavna cijena od navedenih kanti) i za isto toliko ih ljudima nude na 24 mj. u skupim tarifama i ovi veseli ih kupe trčkarajući kući metnuti micro SIM cijeli uzbuđeni.
Ovaj tablet za 498kn nikak da bude dostupan poludit cu vise od cekanja..negdi sam vidio da ga nude i u posti za iste pare,imali itko vise info???
Da si nazvao besplatni broj poste saznao bi da su ga davno prodali. Inače, u web shopu su ga imali prije 7 dana. Kako je došao tako je nestao (prodan)
Jel mi može netko objasniti zašto Tmob uopće ima odvojene zalihe za pretplatu/bonove/webshop? Ne kužim koja je njima računica u tome da npr. nekome preko bonova ne žele prodati mobitel, iako ga imaju u ponudi na pretplati. Zar nije logičnije da imaju zajedničku zalihu i odatle rješavaju sve? :|
Linije prodaje HT-a:
1. Webshop za pretplatnike
2. Webshop za korisnike bonova
3. Webshop za simpa korisnike
4. Webshop za simpa korisnike na naslovnoj stranici
5. Teleprodaja
6. Teleprodaja putem službe za savjetovanje korisnika
7. T-centri - mobiteli za pretplatnike
8. T-centri - mobiteli za prepaid/simpa korisnike
9. Direktna prodaja - vrata na vrata
10. Bonbon webshop
11. Bonbon ponuda u trgovinama
12. Multiplus webshop
13. Multiplus ponuda u trgovinama
Dakle, HT nema dvije, već 13 razlicitih linija prodaje koje imaju 13 razlicitih cijena prodaje
Ja sam još 18.12. naručio preko webshopa T-mobile MOVE 2 i još do danas mi nije stigo. Toliko o njihovih 3-7 radnih dana. Pješke bih iz neznam kojeg dijela hrvatske po njega doša i natrag!
Pa slično je u prodavaonicama koji su T-HT partneri. Striktno je odijeljena ponuda za bonove od pretplate, iako ima istih mobitela, nikako mi nije pošlo za rukom kupiti model iz "pretplatničkog ormara" kao Simpa paket. Ne znam u čemu je štos!
nositelj XL, cijene mobitela za novi ugovor (+1800 kn = 75kn x 24mj)
2.648 kn - Nokia Lumia 1020
1.798 kn - Apple iPhone 5C 32GB
1.158 kn - Apple iPhone 5S 32GB
898 kn - Apple iPhone 5S 16GB silver
698 kn - Apple iPhone 5C 16GB
498 kn - Apple iPhone 4S 8GB black
komentar
32gb = 5C skuplji 640 kn od 5S
16gb = 5C jeftiniji svega 200 kn od 5S
8gb 4s jeftiniji svega 200 kn od "petice" sa 16gb
cijena nokije izvan svake razumne logike
XL, cijene mobitela za novi ugovor
+1080kn / 1800kn / 2880kn
razlika / nositelj / single / mobitel
+1540kn / 2648kn / 1108kn / Nokia Lumia 1020
+1140kn / 1498kn / 358kn / LG G2 LTE
+600kn / 698kn / 98kn / Apple iPhone 5C 16GB
Ja sam im prije par mjeseci več pisao mail o nelogičnostima sa cijenama baš u vezi iPhonea pa su mi odgovorili da je formiranje cijena poslovna tajna (ne'š ti tajne). Treba svaki dan vrebati po Web shopu i da se naletjet na jeftin mob, pogotovo kad im stigne neka nova pošiljka pa se ne snađu odmah.
Ma zato sam ja njih otkanta po pitanju pretplate i sad prolazim jeftino samo tako. Za 1500 kn imaš samo takve mrcine od mobitela u slobodnoj prodaji. Druga stvar je imati eto iphone da se u kafiću na stolu pokaže najviše... Radio malo na tom iphone 4 i brate ne vidim po čemu išta bolji od najniže klase windows telefona npr. lumia 520. Iphone 4 zbog statusa platiš bar 400 eura (da te prijatelji valjda bolje prihvate) a lumia 520 nova 100 eura koja mi duplo bolja i draža.
nositelj XL, cijene mobitela za novi ugovor u webshopu (300 kn/mj)
Razlika / Jednokratno / na rate* / mobitel
2000 / 2798 / 798 - Samsung Galaxy S4
1600 / 2498 / 898 - Sony Xperia Z1
1500 / 2898 / 1398 - Samsung Galaxy Note 3
1456 / 3198 / 1758 kn - Apple iPhone 5S 32GB
1100 / 2598 / 1498 kn - Apple iPhone 5S 16GB
0100 / 2498 / 2398 kn - Apple iPhone 5C 32GB
0100 / 1398 / 1298 kn - Apple iPhone 5C 16GB
0000 / 1098 / 1098 kn - Apple iPhone 4S 8GB
* - na rate = jednokratni izdatak + [(250+75)-300=25kn x 24mj=600kn]
Zaključak
Sve trgovine nude popust na jednokratno plaćanje, osim HT-a gdje se veći popust dobiva ako se plaća na rate
Uzeo bih mozda APPLE IPHONE 5S 32GB na produženje poslovne tarife i mjesečna cijena bi mi bila 310 kn u XL tarifi na ugovor od 24mj. znači tarifa 190kn + mob 120kn mjesečno.
E sad mene zanima me nakon koliko plaćenih računa bih ja mogao smanjiti tarifu na neku nižu, ako bih uopće mogao ?
nakon godinu dana koliko znam
Ima li kod HT nekakav uvjet potpisivanja trajnog naloga na kreditnu karticu za neku od viših tarifa ili za ovu opciju otplate mobitela kroz mjesečne račune?
Nema. Ja imam Plan za zabavu XL i nije bilo nikakvih uvjeta. Produžio sam ugovor u 12. Mjesecu.
Ko nema neki noviji dobar mobitel a koristi bonove dobra ali sad kratka ponuda je xperia Z za 498 kn u tarifi L. Budući da je tarifa 140 kn (135 + 5) a simpa 50, razlika od 90 kn x 24 mj. + 498 kn = 2658 kn = cijena mobitela. Može još da prođe.
U webshopu je L tarifa 170kn ako se plaća mobitel 498 kn.
A pazi sad ovo:
Tko uzme na rate plaća tarifu 200 kn, a mobitel 878 kn!
U t-centru i pri službi za savjetovanje korisnika tarifa na jednokratno placanje košta 140 kn, ali tamo nemaju iste cijene mobitela ko na webshopu niti imaju istu ponudu mobitela ko na webshopu
Na njuskalu se moze kupiti za 2500 kn.
Kada za 3 tjedna dođe Z2, cijena modela Z i Z1 pasti će za dodatnih 200-300 kn na njuski.
Inače... Jeste li primjetili ovo:
Plan za obitelj XL, nositelj:
2398 kn - Note 2
798 kn - Note 3
2198 kn - iPhone5 16gb
898 kn - iPhone5s 16gb
398 kn - Xperia Z
298 kn - Xperia Z1
Dobro da oldtimeri i stara vina vrijede vise od novih, ali da modeli iz kraja 2012. i početka 2013. vrijede vise nego njihovi nasljednici s kraja 2013.
To moze samo u HT-u
Pa u webshop tarifa L za prijelaz simpe na pretplatu je 140 kn (umjesto 170). To sam mislio. I za nekoga ko treba novi mob je dobra ponuda. Ja bih sigurno uzeo da nisam sad simpu nakrca onim bonovima duplo pa bezveze propadnu...ovako sam miran s te strane :)
Za pak drugoga ko prelazi sa neke mreže ili novi ugovor je 195 kn (sa frekvencijom) tarifa puno bolja XL a xperia Z za 98 kn.
To mi je jedino nekako najrealnija ponuda sad.
Što mislite da li će biti kakvih sniženja na mobitele za Uskrs?
ne
Neslužbena info, od sutra kreće prodaja Gear 2, Gear 2 neo i Gear Fit po cijeni od 2700kn za Gear 2, odnosno 1700kn za neo i fit.
Uskoro u ponudi
HTC One (M8) dolazi u svibnju, a predbilježiti se možete odmah.
https://www.hrvatskitelekom.hr/uskor...udi/htc-one-m8
Mozda si ti vidio obicni M :)
I u Svijetu medija je isto 1799 kuna. Samo 1200 kuna razlike.
Odskačemo od teme... drž mo se ponude ovdje. Usput to je bio xperia M2 za 1799 kn i već ga i po njuškalu ima za 1500 kn. Tako da te nebulozne cijene T-mobile pretjeruje i to često i zavara ljude kada kupuju oni im kažu da vrijedi 3098 kn!
Samo kaj je LG G3 u verziji od 16GB i 2GB Ram-a ...
Cijena za Huawei G6 je prevelika...
Kad pogledaš TFT od 7" phableta vivax (698 kn u ht-u) i sony Xperia (npr E), a pored njih staviš bilo koji LCD vidiš ogromnu razliku u kvaliteti. U mojim očima je razlika između TFT ili LCD tolika da presuđuje o kupnji. Kad neki mobitel ima TFT to za mene znaci da ga najvjerojatnije nikad neću kupiti. Kad pročitam da je LCD znam da je taj mobitel dobio prolaznu ocjenu.
Jedino nikako ne mogu shvatiti razliku u TFT kod symbian Nokia. Model e51 ima tako loš TFT, a neki drugi odličan (e52, e55, e66...)
TFT iliti thin-film-transistor je tehnologija LCD ekrana s aktivnom matricom kakvi se danas u 99% slučajeva koriste u mobilnim uređajima. Razlike koje ti spominješ proizlaze iz orijentacije molekula tekućih kristala.
Postoji nekoliko tipova LCD matrica s obzirom na orijentaciju kristala, međutim najzastupljenija dva su TN (Twisted nematic) i IPS (in-plane switching)
Specifikacija koju od srca preporučam kada kupujete mobilni telefon je da mu je ekran tip IPS LCD ili još bolje AMOLED (nije LCD). Uobičajeno proizvođači u novije vrijeme posebno ističu IPS u specifikaciji, jer je to tehnologija koja omogućuje znatno bolju postojanost boja na zaslonu prilikom promjene kuteva i omogućuje širi spektar boja u odnosu na TN LCD (koji prilikom promjene kuta gledanja "ispere sliku" ili je čaj invertira).
I IPS LCD i TN LCD spadaju pod vrstu TFT LCD.
AMOLED predstavlja najbolje rješenje jer ne koristi tekuće kristale već niz svjetloemitirajućih dioda. Ovo omogućuje izrazito stabilnu sliku prilikom promjena kuteva gledanja i omogućuje znatno širi raspon boja u odnosu na LCD. Također, AMOLED ekrani su tanji u odnosu na LCD jer ne postoji potreba za pozadinskim osvjetljenjem.
Edit: vrijedi napomenuti da crna boja kod AMOLED ekrana predstavlja stvarnu, duboku, 100% crnu, odnosno nedostatak svjetlosti, dok je kod LCD-a crna rezultat blokiranja pozadinskog osvijetljenja pomoću tekućih kristala i polarizatora i nikada nije 100% crna.
Edit2: ispravljach, jedini razlog zašto u potankosti znam toliko o ekranskim tehnologijama je zbog toga što sam specijalizirao to područje. Da nisam, vjerojatno bi išao istom logikom kao ti :) Mislim da bi proizvođači trebali bolje specificirati kakve zaslone koriste njihovi uređaji.
Kao npr.? Imaj na umu da je ovo srezana verzija.
Ima cijenu usporedivu sa Z1 compact, a i s onom koju je imao G2 na toj istoj L tarifi. Ostali flagshipovi nisu uopce vrijedni spomena, jer ne znam tko bi normalan dao onakav novac i onda im jos svaki mjesec placao 190kn.
Tako da cijena uopce nije nerealno niska, nego je cijena ostale ekipe mobitela, ne nerealno, nego nenormalno visoka. Ove vise tarife takodjer nisu vrijedne spomena jer osim u obiteljskim kombinacijama nisu vrijedne spomena s obzirom kolika je rata mobitela i tarife.
Ajde dobro. LG ima realne cijene za razliku od konkurencije. Kako kod operatera, tako i u slobodnoj prodaji. Ali im zato i cijena nešto brže pada.
To sam i mislio, da je cijena nerealno niska u odnosu na ostale, naravno da nije ni približno povoljno kao uređaji prije nekoliko godina. Ja imam sad obitelj L sa
nositeljem OTPO 24 mjeseca i drugi broj bez ugovora u toj tarifi, mislio sam iskombinirati da nekako uzmem tog LG-a na ovaj broj bez ugovora, ali su me otpilili :)
Da li je moguće sklopiti ugovor u kojem se podrazumijeva kupnja uređaja prije nego što uređaj dođe u ponudu?
Pojašnjenje - promocija plan za surfanje L vrijedi uz kupnju uređaja, a mene trenutno ne zanimaju dostupni. Je li stoga moguće sklopiti ugovor sada uz po potrebi plaćanje uređaja unaprijed, pa da se uređaj isporuči kada dođe u prodaju?
Kako mislis da je to moguce? Sto bi ti narucio uredjaj za koji ne znas cijenu, ali bi potpisao OTPO?
Mozes ga rezervirat i kad ce ga imati na lagetu obavijeste te i ti otidjes uzet pretplatu i mob.
nije moguće, ali je daleko od jednostavnog, osobito kada ti u centru nude Huawei iz razloga što ništa drugog nemaju na lageru :)
za sve koje interesira G3, nema ga još u t-mobileu, imali su nekakvih problema, pa dolazi najvjerojatnije u utorak u centre, eventualno se može dogoditi da nešto kapne ovaj petak.
Poskupjeli iPhpne 5s. U tarifi xl od petka otišo 300 kuna
Da li je ta Lumia 630 dual sim? Jako su skrti sa opisom/tehnickim detaljima :-(
zar stvarno netko kupuje u simpi za 1048 kn single sim ili dual sim za 1199 kn u 24mobi kada iste takve lumije ima u ogromnim količinama, i to nove, na njuškalu od 750 kn na više?
Još jedna prednost kupovine na Simpi je otplata na 12 rata :-)
Da, ali uz kamatu od 40%!
P.s.
1048 je 40% vise od 750.
P.s.2
Uštede na PDV-u i porezu na doh/dob (tko kupuje radi r1) su manje od 300 kn koliko se može uštedjeli kupnjom putem njuskala. Razumijem one poslovne ljude kojima je lakše u 10 min obaviti kupnju putem simpa web shopa, nego izgubiti pola dana da se dogovore s i nadju prodavateljem na njuskalu. Inače, ja sam primjetio da i bogatiji, kao i siromasniji kupuju putem njuskala. Sjećam se da sam imao dva kupca koji su od mene došli kupiti mobitel s Porscheom od pola milijuna kuna i jednako skupim Q7 od Audija.
P.s.3
Nemam lumije - da ne bi bilo dileme koristim li ovu temu za prodaju lumija 630.
Nemozes ti ljudima to objasniti. Mnogi radije daju 40% vise nego da se zezaju s kupovinom. Meni je to takoder bacanje love.