@kazakhstanac
I meni je jucer cijelo prijepodne bacao tu gresku (komunikacija sa serverom...) ali popodne je proradio (radi i sad)!
Printable View
@kazakhstanac
I meni je jucer cijelo prijepodne bacao tu gresku (komunikacija sa serverom...) ali popodne je proradio (radi i sad)!
Da, bilo je sitnih problema s webom jučer tokom dana, koliko imamo informacije i koliko smo testirali, sad je sve ok.
Prijedlog: sada je in izgleda 1000 i neograničeno! 1000 MB, 1000 SMS, 1000 minuta, neograničene minute, neograničeni sms-ovi, neograničen internet...pa evo ako ste se uspavali u bonbonu da vas malo cimnem! ;)
Možda neke neograničene pakete da uvedete u ponudu? Možda da najveći paket bude neograničen a najmanji i srednji nešto ograničeno... Ovi trenutni paketi su stvarno malecki, čak i najveći paket izgleda malecko u usporedbi s onim što konkurencija nudi... Prilagodite ponudu potražnji i konkurenciji...
T-mobile i Vip su uveli 4G internet, ajd ako već nećete to ponuditi po niskoj cijeni (jer je novo i skupo), onda se isprsite nečim što je staro a jeftino...dobri stari 3G...koji usput kod vas šteka, push i sve to...ali da imamo npr 6 GB za 60 kn onda bi i zažmirili na to što šteka, što ste najavili popraviti a niste...i da je flat nakon toga (ograničene brzine)...
300MB srednji paket za 30 kn je bio smiješan i prije par mjeseci a sada mi zvuči kao sprdnja...pa to za 1 dan potrošim.
80 minuta srednji paket razgovora - to začas pukne...
Vrijeme je gigabajtova, stotina minuta, stotina sms-ova...Mjerna jedinica se povećala! Sada je in brže, više, bolje! :D
Stoga, evo već imate opciju od 1000min unutar bonbona, uvedite i opciju 1000min prema ostalim mrežama (uspostava ne dolazi u obzir naravno), uvedite i paket 1000 smsova prema svim mrežama, uvedite i pakete GIGABAJTA...pa ćemo mi korisnici sebi iskombinirati već nešto!
One postojeće pakete od 3 veličine bar poduplajte ako ne i utrostručiti...
Eto sam nabacio par konkretnih prijedloga i želja, konkurencija je također dala POPRILIČNO konkretne prijedloge... Brže, više, bolje! :D
Gledam sada novu simpa ponudu; i postojeci korisnici besplatno tj. kupnjom bona od 50 kn dobivaju 1000 sms.a prema svim mrezama (meni nezanimljivo ali mnogima je) i 1000 mb data prometa (k tome jos i s funkcionalnim pushom i normalnom obracunskom jedinicom). Tih 50kn se trose na razgovore.
Sada su sve opcije pokrivene i nekad zanimljiva ponuda bonbona postaje najneaktraktivnija. I mene jedino iphone lokan na t-mob prijeci da odem na tomato no uzet cu karticu; aktivirati tarifu i zamijeniti svij iphone za VIP lock ako se nesto ubrzo ne promijeni.
Tromost bonbona dokaz je t-mobile šapa cekaju da prode promocija konkurencije i samo se nadaju da ce izgubiti sto manje korisnika.
Bas me zanima sto li ce "napuseno" bezbrizni zaposlenici napisati u svojim happy komemtarima i kojom ce spikom sada privlaciti korisnike..
Necu da branim t-mobile (ili HT ako cemo preciznije) ali oni sad moraju uskladiti Simpu, bonbon i Multiplus.
Ocigledno da sada preferiraju Simpu na stetu bonbona (mislim na 1000 min./Mb za 50kn bon).
upravo tako, na kraju krajeva je bitan jedino ukupan broj korisnika,a ne koliki broj korisnik koristi koju "tarifu".
bonobon je osnovan kako bi zadrzali korisnike koji su zapoceli egzodus sa t-mobilea,pa da ostave bar koju kunu unutar obitelji umjesto da ojacaju konkurenciju, no to donosi mali profit.
iskreno, od bonbona ne ocekujem nista.
oni su svoje odradili kada je bilo najpotrebnije,a sad su ponovo si operateri postavili podjednake tarife...
pa i t-mobile je popustio i smanjio cijenu, tj korisnicima ponudio dodatne mogucnosti u prepaidu. dakle, bonbon im vise nije od koristi. a tesko da im se isplati dadatno rusiti svoje cijene i smanjiti i onako mali profit bonbon tarife.
stoga ocekujem eventualno novu ponudu u kojoj bi svi novi korisnici dobivali 1gb prometa mjesecno, umjesto sadasnjih sms-ova, i naravno malo vece pakete za stare korisnike koji imaju besplatne bonbon minute.
ne pre velike....1gb 60 kn. 30kn-512MB, ili tako nesto, nesto ne previse privlacno,a opet ni za baciti uz ono sto nas i odrzava u ovoj mrezi.
a i to ne ocekujem uskoro, jer ono sto donosi mali profit nema prioritet u poslovanju velikih korporacija....a t-mobileu je prvenstveno(bar bi trebao biti) cilj zadrzati korisnike od prelaska na tomatovu brutalnu ili neku tele2 tarifu
bonbonovi korisnici to uglavnom nece napraviti zbog besplatnih minuta,dakle oni su "sigurni",samo je pitanje koliko dugo
Nitko ne očekuje da sada spektakularno ruše cijene, ali da poprate i održe korak to svakako...A u današnje vrijeme održavanje koraka znači nabaciti internet promet u gigabajtima, minute u stotinama, poruke a sve za sitne novce... 2 GB za 120 kn nisu sitni novci!
Ima li kakvih novosti na vidiku? Bonbon trenutno izgleda kao mreza bez buducnosti, a čini se da ljudi koji upravljaju ne kane ništa poduzeti. Osobno sam na pragu promjene operatera, jer se osjecam glupo sto kupujem internet pakete. Cijene i ponuda kao da su pisane prije pet godina. Prijedlog: pod hitno osvježiti ponudu jer mreža kaska za ostalima
Eto, oni se na FB-u zabavljaju slaganjem paketa. Ko mala djeca; smijeh zivi..
Ako bude novosti, javimo :) Simple as that :)
Jednostavno je očito da ovdje više niste prisutni ko prije. Slučajnost ili ? (ali iskreno, bez muljanja, molim)
Misliš na forumu?
Pa najiskrenije, forum se svakodnevno provjerava tako da smo ovdje prisutni stvarno konstantno. Aktivnost forumaša na ovom podforumu je nešto smanjena u zadnje vrijeme, ali to je i normalno s obzirom da uvijek u godini postoje razdoblja "zatišja"...
Ne vjerujem da je zatisje u pitanje, vec Vam je ponuda nikakva.Tomato i Telac su ispred vas dva koraka, tako da su "obarozovaniji" korisnici emigrirali.
Aktivnost forumaša je u skladu s interesom za bonbon mrežu, a interes u skladu s ponudom. Ostalo nas je samo još par naivnih koji se nadaju da sljedeća objava bonbona neće biti tipa "Ako bude novosti, javimo", jer to je jedino što se od vas čuje već duže vrijeme.
Sve manje i manje mi se sviđa bonbon. Malo malo ja ostanem bez signala a telefon pored s T mobile karticom signal do jaja.. hmh.
sljaka, evo još jednom bez muljanja! Ne razumijem te tvoje tvrdnje jer se sve da provjeriti. Kažeš da nismo od 16.3. do jučer ni traga ni glasa ostavili, a to se da lako provjeriti. Od 17.3. do jučer sam izbrojao 11 postova na ovom podforumu tako da te tvoje tvrdnje ne drže vodu. Ako tome uračunamo i 16.3. i jučerašnji dan onda je to 14 postova što je u zadnjih nekoliko mjeseci cca neki naš prosjek ovdje.
Ako neki forumaš postavi pitanje, a drugi forumaš točno odgovori, ne vidimo potrebu ubacivati se. Forum ne smatramo mjestom gdje će svaki odgovor davati bonbon već ga smatramo zajednicom gdje se diskutira i raspravlja. Ovo je najbolji forum što se tiče mobilne tehnologije i članovi su vrlo kompetentni i znaju jako puno toga o ponudama operatera i o mobitelima. Zbog toga ne vidimo smisao da "visimo" tu svakih 5 min i vrebamo neko pitanje jer po nama to nije smisao ovog foruma.
Ako postoji neko pitanje koje nam je promaklo, ispričavamo se, slobodno reci neki primjer pa ćemo reagirati.
@zvorkapic, ako želiš da provjerimo, ne sumnjam da znaš proceduru :)
Pred godinu dana ste bili jedni od najjeftinijih i najkvalitetnijih. Unutar tih godinu dana vrlo malo ste toga promijenili dok je konkuencija krenula dalje.
Smanjite cijenu paketa (ili povećajte pakete), uključite trajanje paketa da bude barem do isteka bona ili još bolje - dok se paket ne potroši (kao što su forumaši prije mene rekli).
Kupujem mali paket poziva i poruka te srednji paket interneta što na kraju ispada 50kn. Moram kupiti bon od 40 i onda bon od 10. Kad bi smanjili cijene tako da bon od 40kn može biti dovoljan za 2 mala i jedan srednji paket ja bih bio zadovoljan. Pozivi i poruke mi osobno nisu toliko ključni jer se dosta koristim Viberom i Skypeom pa bi srednji paket od 500MB bio savršen.
Zakon ste mi, SZK je ok, signal je super, nikad problema s vama ali ja idem onima koji imaju najbolji omjer cijene i kvalitete a to nažalost više niste vi.
Zatišje ili smanjena aktivnost na forumu je u periodu lijetnih mjeseci a to još sada nije.
Slažem se sa kolegama da je interes za Bonbonov podforum u skladu sa ponudom i aktivnostima same mreže.
Znam da puno ne znači ali samo na meni od ovoga mjeseca gubite 60kn. Postavite si pitanje koliko ima još takvih.
Ponude tipa "UNUTAR MREŽE" sada slabo prolaze.
Bonbon, POKRENITE SE, inače postat ćeteneatraktivni ko i vaša sestrinska Konzum mreža .
Slutim da vas sada i ta sestrinska mreža koči unutarnjim ugovorima jer Todorić je ipak jak igrač u ovim balkanskim krajevima ali morate se izboriti za svoje korisnike kod T-tate.
Već više od godinu dana niste ponudili nešto zapaženo. Paketi su odlična stvar ali fali noviteta.
Bila je riječ o ovoj temi, ali čak i kad pogledamo cijeli forum, vidi se drastičan pad aktivnosti. Nitko ne očekuje da date svaki odgovor, ali dosta odgovora je ostalo u zraku. Nitko ne očekuje da unaprijed odajete svoje tajne, ali ne može si čak ni naslutiti da će uskoro biti nekih promjena. Stvara se dojam da se iza tajanstvenosti zapravo krije nesposobnost i nemoć. Kako god da okrenete priču, nije poželjno da budete prevelik konkurent T-mobile.
Duboko se nadam da nisam u pravu i da će uskoro doći do promjena koje će demantirati moje tvrdnje. Uskoro stiže ljeto, vrijeme kad se više troši na sve pa i na mobitele. Zanima me koliko komad kolača ćete uzeti ;) .
Nema potrebe lupati praznu slamu po bonbon temama..tu smo, bacimo oko ali šta novoga reći..? Ali zato smo se prebacili u tomato teme.. Inače jučer u pol razgovora kaže sim nije umetnut.. A ako zaboravim isključiti data onda za biti tišina od par sekundi..0 crtica i sl. Predlažem da poradite na kvaliteti kao i cijenama..dotad, vidimo se u tomato temama.. :)
@Mario92, hvala na sugestijama, sve to pratimo i pišemo...
@Denis, slažem se i ja da je "interes za Bonbonov podforum u skladu sa ponudom i aktivnostima same mreže" no one podatke sam iznio u cilju obrane Sljakinih navoda da uopće nismo prisutni ovdje od 16.3.
@Sljaka, kažem, ako smo gdje propustili nešto odgovoriti, ispričavamo se. I dalje stoji "ponuda" da nas uputiš gdje je to bilo pa da to ispravimo :)
Ja bih htio pitati, sto sa Pushem?
Vec stvarno dugo čekam, meni je mreža dobra, za sada mi je jedina primjedba Push. Nekada me stvarno zna zasmetati to sto ne radi ispravno, čak mi se jednom dogodilo da su se obavijesti pomješale (što ni sam više ne znam jel to ima veze sa mrežom ili ne, ali ne dešava mi se to na wifi).
Na mreži sam samo zbog (meni) prihvatljivih cijena i zbog broja koji mi se jako sviđa. :dunno:
fićo, još se testira, znam..užasno dugo to traje :(
Push baš ne bi nazvo sitnicom :D
Push je temelj, naprednom korisniku.Bas zbog njega i bolje cijene presao sam na Brutalnu tarifu od Tomata.
Ti i dosta drugih korisnika koji su i bili najveci potrosaci u bonbon mrezi. Tko je ostao u bonbonu? Pa oni kojima je dosta bon od 20-40kn mjesecno a na njima, slozit ce se svi, i nama neke zarade. Nevjerovatno mi je kako si je bonbon dopustio tromost u mjesecima kad je konkurencija nudila najbolje cijene ikad na trzistu.
Recite sto hocete ali taj VIP bas zna pomusti suparnike, prvo je tomatom zaustavio respektabilan rast govedine (tele2) a sad je brutalnom tarifom bonbonu pred nosom pokupio vrhnje tj. najizdasnije potrosace..
Bonbonu bih predlozio slijedecu novinu koja im ne bi bila prevelik trosak niti opterecenje za sustav (ne zahtjeva neku preveliku softversku nadogradnju) a i zahtjevnijim korisnicima bi pasalo:
1. doplata 40kn -> 50% na jedan paket
2. doplata 80kn -> 50% na sva 3 paketa (ili makar 2 po izboru)
Ako je ova kombinacija previse onda makar ostavititi ovu drugu uz nadoplatu od 80kn..
Buduci da se blizi 31.5., odnosno kraj akcije 50% off, a kolko sam primjetio do sad, bonbon cim zavrsi jedna akcija da nesto novo, evo dva prijedloga za bonbon...
1. Da cijene paketa ostanu kao do sad, ali da imaju neogranicno trajanje
ili
2. Da cijena svakog paketa bude duplo niza (neovisno o kupljenom bonu), dakle mali - 5, srednji - 15, veliki - 30
Tako bi se priblizili brutalnoj tarifi i mislim da bi ponovo poceli dobivat nove korisnike, pretpostavljam da u zadnje vrijeme dolazi malo novih ljudi nakon sto su ukinuli 1000 bonbon minuta
Imam BonBon broj ciji je racun istekao, a ovih dana istice i onaj period od 90 dana nakon isteka racuna.
Nisam u Hrvatskoj pa ne mogu otici na kiosk i dopuniti. Preko weba www.bonbon.com.hr ne daju dopunu ako je istekao racun.
Ima li neki treci nacin za dopunu jer ce mi broj i kune (a ima ih... :) na njemu propasti. :((
Please help!
P.S. Ima li dobrovoljac da mi dopuni broj sa 10 kuna, danas-sutra. Vracan dopunu sigurno!!
b37, javi mi broj na PM uz PUK1 pa ćemo vidit što se može smisliti ;)
Sad kad ste s novim webom uveli da se na jednom mjestu može upravljat svim svojim brojevima i paketima, mislim da bi bilo vrijeme da omogućite da se kad se neki paket potroši prije isteka vremenskog trajanja, da se može aktivirati manji/veći paket bez kontaktiranja službe za korisnike
Ne bi bilo loše da uvedete foru da mogu kombinirati dva paketa iste veličine, npr uzmem u startu 2 srednja interneta i miran sam, ili dva srednja sms... meni je na simpa kartici ostalo 15MB i sada sam aktivirao još jedan mali paket i imam 115MB dok bi se kod vas to prebrisalo i krećemo iz početka. Mislim da bi to bila jako dobra inovacija, tada bi imali još više mogućnosti za kombiniranje... Ili ako nekome ostane 100sms i morao bi ih potrošiti do sutra, jednostavno uzme novi paket i zbroji mu se...
I tak si netko natambura na računu 5000 poruka (recimo uzima veliki paket "zato jel moze"), i kasnije samo kupuje male a šalje SMSove. *govorim primjer*
Tako sam i ja, skupljao megabajte na tmobileu još prije, jer mi je uvijek ostalo viška, i onda bi kupovao najjeftinije i trošio.
Ne kazem da nije to loše, ali njima se to ne isplati. :)
A eto, T-Mobileu se očito isplati! :)
Naravno da se više isplati da mi kupimo najveći paket bez popusta i da ne potrošimo ništa! Ne vidim ništa loše da onim što si platio raspolažeš kako želiš... Nije fer da propadne ono što si platio, ali eto šta se može..
Ja sam na vipme internetu tako kupovao po 1gb i kad se nakupilo kupovao sam samo najmanji da se produži-da ne propadne. To mi je sasvim ok i fer.
Nisu minute i megabajti paradajz da se pokvare..
Hajde Bonbon uvedite viš datum u poruci do kada traje neki paket. Ako znate koliko mi je ostalo nečega (minuta, poruka, megabajta) iz paketa onda znate koliko mi ostalo i vremena za to iskoristit. Zar je problem da recimo poruka izgleda ovako
Znam da šaljete poruku sa obavjesti ali nije to to. Meni nije zgodno pamtit do kada mi traje paket pa da par dana ranije nadoplatim bon.= Citat =:
Imas jos 134:20 od 400 min prema drugim mrezama i paket traje do xx.yy.2012.
Imas jos 300:00 od 600 min prema bonbonu.
Nemas aktiviran SMS paket.
Nemas aktiviran paket 1000 bonbon minuta :(.
Potpisujem! Također mi je glupavo da nemam USSD kodova zaprovjeru. Isto su maknuli točan sat i minutu do kada ti vrijede 1000min, vrlo lako se možeš zaznuti... piše vrijedi do npr 05.06. i taj dan još možeš pričati ali ne cijeli dan... to treba promjeniti ili barem vratiti točan sat do kada vrijedi.
Ali si morao paziti da kupnja malog paketa bude prije isteka 30 dana, 29.-og dana, da ne riskiraš gubitak svih MB-a ako ti slučajno istekne 30.dan.
Kod Simpe mi je preostalo 300MB i 13lp :), istekla kartica mjesecima, ali da danas obnovim račun i kupim najmanji paket, pribrojit će prastare MB-e :)
partwish, ne brini, bonbon prati sve što se piše tu :)
to nam znatno olakšava posao kad želimo vidjeti kad korisnici dišu.
@Denis, da to je podatak koji fali. Taj datum. Zbilja to moramo nekako riješiti :(
Prijedlog: produžite vrijeme trajanja opcija s 30 na 31 dan. Razlog je taj što se pomiče onda datum reaktivacije za dan prije pomalo..a bolje da se pomiče za dan poslije.. Tako se neće desiti da iznenadi reaktivacija. Ja primjerice nadoplaćujem bon početkom mjeseca i odmah aktiviram opcije-tako je lakše pamtiti..ali zbog pomicanja datuma moram deaktivirati dok ne nadoplatim bon.
mlesic, paketi traju 30 dana + dan aktivacije. Znači ako aktiviraš u 10:45h, vrijedi taj dan + još 30 dana.
Ok. Hvala. Probat ću ujutro tako aktivirati..
Može objašnjanje vezano za dnevni paket? Koliko vrijedi i na koji način se aktivira? Da li se aktivira kada se spojim prvi put taj dan na net ili kako?
copy/paste sa bonbon weba
= Citat =:
Znači, odabereš paket koji želiš i zatim ga aktiviraš slanjem hocu na 0977. Deaktiviraš ga slanjem necu na 0977. Svaki paket vrijedi od trenutka kada dobiješ poruku o uspješnoj aktivaciji pa sve do ponoći onoga dana kada paket ističe. Ako ga u međuvremenu ne deaktiviraš i ako imaš dovoljno kuna na računu, tvoj će se paket sam reaktivirati i o tome ćemo te obavijestiti SMS-om.
Stanje svojih megabajta iz paketa provjeri slanjem MB na 0977. Ako iskoristiš sve MB prije nego što paket istekne – nema problema, možeš ga ponovno aktivirati :) No ako ne potrošiš sve MB iz paketa do njegova isteka, nepotrošeni MB će se poništiti :(
Znači on se sam rekativira svaki dan bez obzira koristio ja net ili ne?
Neznam koji stick koristiš za pristup netu, ali meni se pokazao ZTE join air odličan. Malen je i iskoči kad "osjeti" da je stick ukopčan. Spajanje klikom na jedno dugme. Slanje poruka je jednostavno, pamti poruke - tako da onda jednostavno možeš aktivirati/deaktivirati bonbon internet po potrebi...bar sam ja tako koristio bonbon simicu sa T-mobile stickom, ne sjećam se koji stick točno... A ZTE join air radi naravno sa ZTE i vodafone stickovima, tj. vipovi uglavnom, a za Huawei neznam dal radi... Za bonbon sam jedino trebao u postavkama staviti apn: web.htgprs i broj za zvanje *99#. To je sve!
Jel postoji neki insajderski info sto ce biti 1.10.? Produzenje u pola cijene ili nesto novo? Ili nista?
Mislim da je paket od 1000min unutr bonbona preskup i da bi bilo 20-25kn puno primjerenije. Također mi se ne sviđa što novi korisnici koji imaju besplaten poruke mogu kupiti i besplatne minute, a mi stari ne možemo kupiti besplatne poruke. Premda 40kn za poruke unutar mreže bi isto bilo preskupo.
Imam pitanje, mozda je netko vec odgovorio na to, al se ne mogu sjetiti...
Uglavnom, onih 1000 free min prema bonbonu do 2020. se moze dobiti samo jednom u mjesecu (odnosno ako drugi put nadoplatis bon od 40 kn, neces dobiti minute). Sad, zanima me dal se to gledaju kalendarski mjeseci ili 30 dana otkad si nadoplatio, odnosno ako ja 20.10. kupim bon od 40 kn i dobijem free minute, da li cu onda novih 1000 minuta moci dobiti vec 1.11. ili tek 20.11.?
već 1.11. :)
Pohvale za novi nadogradnju bonbon aplikacije za android danas sam nadogradija i web sms se može slati i odmah prepoznaje cjeli imenik u telefonu pri slanju poruka.
Bonbon? Tele2 vas je zgazio sa sms paketom.
Da li će biti reakcije na njihovu ponudu?
Bonbon služba za korisnike mi je rekla da sljedi iznenaďenje za božićnu akciju.
Samo znam šta mi je rećeno da će biti iznenaďenja za božićne akcije , sad koliko istine ima bili su najavljivali kad je bila promocija 2 paketa na popustu da ih neće ukinuti nego samo bolje može biti al to su bile laži.ŽIVI BILI PA VIDJELI.
Ovo sa 50% paketa je vec super akcija,ako bude jos nesto bolje sigurno prelazim na bonbon.Po meni oni imaju najfer tarife.Mislim da ce prilagodit ove pakete...Vjerojatno ce "zaokruzit" ove brojeve.Tipa da vise nece biti 400/600min nego ce biti 500/600 ili umjesto 600mb ce dati 1gb.To mi se cini najvjerojatnijim ukoliko ce doci do bozicne akcije.Ovaj bozic ce definitivno biti najzanimljivi ikad na trzistu.Ove godine je dosla brutalna,revolucija,bonbon s 50% popusta,zestoka itd...Da bi ponudili nesto bolje od ovih navedenih tarifa (koje su sve super i o kojima smo mogli sanjati prije 4-5 godina),stvarno moraju smislit nesto genijalno.
Samo se pitam gdje su tu Vip i Tcom kao glavni igraci?
baš ih briga, oni žive na staroj slavi i od "tromih" korisnika. Željeznica majka pa makar i ne dobijali plaću!
Čisto sumnjam u nekakve modifikacije paketa. Nije da je konkurencija u međuvremneu napravila nešto posebno, a i kada napravi najčešće treba nekoliko mjeseci za odgovor.
Kao i uvijek do sada, pratimo tržište, ali ne istrčavamo u izjava što ćemo mijenjati i kada. Jednostavno nema smisla, špijuni su svuda oko nas :D
Pa odgovorio sam @Mr.Bean koji je rekao da T-Mobile spava i ne nudi nista, dok je u svom postu zaboravio na Prejaku opciju. Samo sam spomenuo cijenu aktivacije koja je jeftinija od tomata, ali da Prejaka ima nedostataka (800/200min iako bi meni odgovaralo da je svih 1000 prema T-Mobile, bonbon, Tele2 bez Vipa i tomata :D)
Prijatelju slabo vi to pratite ... vip i tele2 su vani kombajniraju a vi još sastavljate ponudu ... već su vam oni uzeli dio tržišnog kolača koji je očekivao nešto za božićnu akciju ...
tele2 popravio revoluciju i prodao sve mireke, vip gura 24mj. ugovore a vi promatrate ...
Kad će neka Božićna akcija? Oće li biti šta od popusta na mobitele?
Ako bude, javiti ćemo :) Ništa više od toga ne smijemo reći niti ikad akcije najavljujemo. Osim ako je par dana u pitanju. I to opet nije pravilo.
Pred kraj mjeseca ode plaća, nemaju ljudi para više. Do 15.,16. što ima ima, kasnije jok :)
Ja kupio dok se ima ;)
Predlažem da na BonBon portalu, na stranici "Moji bonbon brojevi" omogućite tekstualni opis pojedinog broja.
Imam prijavljena 4 BonBon broja i stalno se patim sa odgonetavanjem koji je čiji broj. :-P
Također predlažem da redovito nagrađujete najbolje prijedloge, recimo mjesečno BonBon paketima a svaka 3 mjeseca mobitelima, počev od ovog prijedloga. :-D
Nadam se da će BonBon biti jedini koji će zbilja imati onu pravu božićnu ponudu. Što to znači-pa ponudu koja ide cca 7 dana pred Božić, kako su nekada operateri radili.
Ne dva mjeseca prije nego, počev od sutra-taman. Pa makar dva mobitela po ekstra cijenama, ali da bude "ono"!
Živjeli!
Meni su jučer rekli da neće imati Božićne popuste na uređaje. Dijele neke bonove na novoj nagradnoj igri i to je to od njih... Prilično razočaravajuće.
Nije da sam baš potpuno lud :D
http://i.imgur.com/F7W9V.png
http://i.imgur.com/Aj55c.png
Baš razočaranje od strane Bonbona. Nadao sam se barem dvama modelima po nekakvim sitnim cijenama. Još kad uzmemo u obzir da su ovo ljeto bez ikakvog povoda nekoliko dana nudili popust od 30% na sve modele ne mogu se prestati pitati-a zašto ne pred Božić!
Ali eto, bili su i ostali posebni i to poštujem! :) Barem su doslijedni sebi ako ništa drugo.
Ja sam se nadao ubosti Huaweia po nekoj normalnoj cijeni, jer ovih 1300kn za takav uređaj je previše... 400kn skuplji Sony Xperia U je po svemu 16 puta bolja, a u Vipu i Tele2 ima ZTE sa istim specifikacijama i košta 900-950kn. Meni je prilično lame što nemaju Božićnu akciju, pogotovo kada pogledaš kakva je ponuda općenito u T-Mobileu na korisnike bonova... Nemaš ništa.
Čisto da pojasnim, ovo na twitteru je bila spontana zezancija povodom smaka svijeta pa se nešto sitno podijelilo, daleko od onoga što smo radili preko bloga kad smo svaki dan dijelili hrpetinu bonova. :)
Ma sve ok, al i sve je to malo kasno... IMHO
Hoće li možda uskoro doći novi mobiteli u ponudu?
u PM već više i pucanje poziva. U 2 dana već skoro pa nema dužeg poziva da se ne pojavi tišina u sred razgovora. oO
Kad naš dragi Njemački telekom ne voli ulagati novce u infrastrukturu, radje ostave što treba za plaće radnicima, a ostatak odmah za Njemačku. Koriste infrastrukturu iz drugog svjetskog rata! :D
Dajte mini pakete po 5kn. Meni ne treba više od 20 minuta razogovora i 50mb interneta i par sms-ova.
Jel se jos dijele besplatno BonBon kartice? :)
@strikoo, za sad nam nije u planu stavljati manje pakete.
@n76_n76, trenutno smo slabi sa zalihama, ali pošalji na pm podatke pa ćemo poslati kad ćemo imati :)
Mislim da bi trebali uvesti mali, srednji i veliki dnevni paket za Internet simicu. 3,6 i 10 kn= 300MB, 1Gb, 2-3GB. NAravno da su ove veličine paketa i cijene koje sam predložio čisto da se vidi u kojem smjeru bi to trebalo ići, ali svakako mislim da je vrijeme za tako nešto.
Slazem se sa partwishem, definitvno je vrijeme da se malo obnove tarife na internt simici.
Ima kakvih naznaka za nove ili promjenjene pakete i akcije? Nadam se da bude prije nego se preselim na Tomato i njihovu Zicer tarifu :D
Do 4.6. su trenutne promocije(veci paketi koji su povecani u desetom mjesecu).
Tako da ako ce sto biti, biti ce tada.
Aha, ok. Ionako mi se nikud ne žuri, imam vremena prebacit se do 30.06. pa ćemo vidjeti :)