imam jb i ne mogu naći ovaj iphonedelivery, a ne znam ni kako se stavlja ovaj http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/hm,izgleda da sam instralirao iphonedelivery preko cydie ali kako da ga sad nadjem ili kako da ga pokrenem???
Printable View
imam jb i ne mogu naći ovaj iphonedelivery, a ne znam ni kako se stavlja ovaj http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/hm,izgleda da sam instralirao iphonedelivery preko cydie ali kako da ga sad nadjem ili kako da ga pokrenem???
cydia - manage - sources - edit - add - i tu upises tu adresu. Kad ga doda, idi dolje na search i trazi iphonedelivery
da jesam ali gore sam postavio pitanje dakle kako to pokrenuti ili ovako:našao sam u search taj iphonedelivery ali kako ga sad instalirati na iphon gore mi je desno modify ako stisnem ikonicu iphone Delivery baci me na iphoneDelivery 0.3.4 i otvori mi se gore desno Reload, pa jer sam ga instaliro onda KAKO DA ZNAM??
hm,da tako sam sve napravio samo mi nije jasno ovo flash ili normal gdje je to??gdje se nalazi?ma mislim jer to zasebni program ili se on integrira u poruke znate što mislim jer sada kad pošaljem SMS pored poruke mi se na sekund pojavi crveni X pa jer to to?'
ok sve riješeno radi sve pet
Imao sam ovaj app na androidu i već sat vremena tražim ekvivalentni tome na iOS. :/
http://www.androidzoom.com/android_a...rate_gikt.html
Uglavnom, ovo je program koji kalkulira service key za pristupanje nekim rooterima, mislim thompson, speedtouch i još neki, koristio sam ga često i gotovo uvijek se spojio. češće sam ga koristio za pronalaženje keya i onda logiranje preko laptopa.
trazim app koji bi automatski snimao svaki poziv, znaci i kad ja zove i kada se mene zove!
malo sam trazio ali bez uspijeha :/
neznam da li ovaj snima automatski ali to je nesto poput toga nisam probao.....
http://itunes.apple.com/us/app/call-...380717589?mt=8
jel postoji kakva aplikacija da se prek wlana spojim na mrezu svoju pa mogu na iphoneu pregledavat datoteke sta su na kompu sharane, normalna lokalna mreza
Da li postoji koja aplikacija za pregledavanje slika gdje bi mogao vidjeti datum slikanja??
hvala, znaci mislis da se ne isplati bas to radit :D?Na symbianu sam imo neki program s kojim sam to normalno radio pa sam mislio da i ios ima
moze mi netko dat link za download( ne preko app storea) za dvije aplikacije
1) kino.hr- barem mislim da se tako zove, ugl sva kina u hrvatskoj raspored filmova etc
2) pitaj zeljka- nova aplikacije veliki je hit al nalazost nemogu je takoder nac
hvala puno unaprijed :D
posto pitas za skidat app vjerovatno imas napravljen JB a kino hr imas na instaulosu dok ovaj drugi nemam pojma di nac
imam da na instaulosu al link za skidanje mi kaze da je invalid
Ima kakva aplikacija za čitanje stripova?Ili da probam sa book readerom nekim...
Upisi samo u iTunes kao comic ili comic reader i naci ce ti hrpu
Ljudi ima li ikakva aplikacija koja ce mi kad slikam camerom ispisati na slici datum i vrijeme slikanja? Pozz
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Camera Genius dodaje datum. Ne oni ruzni kao na fotoaparatima, nego mali bijeli. Cak mozes i lokaciju staviti
Lijepo izgleda, ali ova camera na mom iphonu koci i slabo radi cekam 1-2 minute da mi pocne prikazivati sliku da mogu da slikam do tada samo stoji na ekranu crno isto kao da mi kamera ima poklopac. Ima li kakva druga aplikacija za datum i vrijeme slikanja ili ima neki nacin da se natjera ova da dobro radi. Pozdrav
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Nesto ti onda sa telefonom ne valja. Meni otvara trenutno kameru. Isto tako mi i na 3GS-u otvaralo
Jel ima netko ili zna gdej bi bilo za skinuti Bela 1.31
Hvala...Code:http://itunes.apple.com/sa/app/bela/id407853753?mt=8
apptrack.org -bela1.20
instaullos-isto bela 1.20
drugo nisam uspio nac
Dali ima kakva app tj navigacija u kojoj bi ja sam mogao dodat one ceste koje fale tj one koje nisu ucrtane u toj navigaciji? U tomtom ima nešto slicno ali radi samo za promjenu ulica za postojece ceste.
Dali ima naka free aplikacija za Iphone4 koja ponudi slanje SMS-a ukoliko se odbije ili propusti poziv ?
Može li netko krekati ove domaće aplikacije; Croatia POI, Bankomat, Mireo Dont t Panic ?
znam da jesu, ali nisu nove verzije.. Netko je kupio Mireo sigurno pa njega molim da ga podijeli s ostalima :)
Treba mi neka aplikacija kao My Wallet+, ali da je malo jednostavnija (kao "Saver")
Jel ima neka aplikacija kojom cu moc igrat igre na kompu? Znam da ima obe klasicne sa D-padom i par tipkica, ali npr da igram CoD ili tako nesto? Da se upravlja kao NOVA ili Modern combat, da imam mali D-pad, ali da se okrecem tako da povlacim prstom po ekranu? Ako neko zna neku aplikaciju kojom bi se to dalo napraviti, bio bih jako zahvalan :)
jumigamer
ima negdje krekana aplikacija ParkingHR?
jel postoji način/aplikacija da se nove e-mail poruke prikažu na ekranu kad je zaključan kao kod sms poruka znači kad je ekran zaključan stisnem home tipku i vidim obavijest o pristiglom e-mailu?
Molila bih link za Navigon europa navigaciju, one koje sam našla u instalousu ne mogu instalirati radi neke greške...imam 4.3.3. JB. I ako ima kakva slična aplikacija kino.hr aplikaciji, jer nje više neznam zbog čega nema...! hvala.
Trebam aplikaciju ako postoji,
za pisanje SMS-a da mi se otvori tipkovnica normalna znaci
da svaki broj ima po 3-4 slova, znači isti tipkovnica kao
kada nekoga zovem??
postoji to?
Mislimd a ti to ne postoji. Ja sam već tražio takvu tipkovnicu. Dobro dođe curama koje imaju duže nokte jer ovu normalnu tada ne mogu korisitit (mogu, ali često stisnu krivu tipku). Šteta što se nisu sjetitli to napraviti budući da tu nije riječ o nečemu što se ne može jednostavno napraviti (androidi to imaju po defaultu)
dali ima koja aplikacija za otključavanje wirlessa,dakle da nađe key?
ok..hvala..
E fico45 aj mi molim te odgovori, ja sam nasla taj prog na cydiji i instalirala i sad ukljucim wifi i udjem u taj prog i stisnem scan i sad on nade par mreza kak mogu znat koje si thompson? Posto pise npr Amis123,Ivan(ljudi su sami stavili imena mreza xd)
Dakle ovak: iSpeedTouched ti sve Thompson i Speedtouch mreže "dekodira" pomoću naziva mreže. Znači, ako nađeš neku mrežu da se zove SpeedTouch-X7D6F5 (primjer), on će ti izbaciti default zaporke (WEP-ove). Ali, ako netko promjeni ime u neko drugo (npr Štefova-Mreža), onda ju nemožeš provalit sa tim programom. Dakle, možeš "dešifrirat" WEP ključeve SAMO na Thompson routerima, koji NISU mijenjali SSID, niti WEP. ;) nadam si da si skužila :)
P.S. prvi puta kada budeš skenirala mreže, i nađeš neku speedtouch mrežu, trebaš skinut Table (bude ti pisalo velikim crvenim slovima). Tapneš na to, i onda dolje imaš neki plavo podvučeni link, njega isto stisneš, otvori se Megaupload link, i skineš. I onda možeš provaljivat ;)
Ahaaaa,hvala ti puno,sve sam shvatila;) Znaci mreze koje su po defaltu slozene kad su postavljene i ak je uredjaj thompson(te mogu provalit) ali ak je neko tu mrezo preimenovo u JOZA tada vise nemogu;) ps jel samo wep sifre mogu probijat il i wpa2? XD vidla sam link da moram skinut,ali posto ima oko 100MB popodne cu ga stavit da se skida;)... I jos jedno pitanjce ovak po gradu se moze nac ljudi kaj imaju thompson i pise speed....? Nije valjda da svi mijenjaju;)
skinuo sam WhatsApp i unesem podatke i onda me pita da upišem neki kod od 3 znamenke..koji kod moram upisat i kako ga nać?
Taj Kod ti dolazi putem SMS-a, emaila, ili ga dobiješ kada nazoveš onaj broj koji ti piše ispod. SMS ti nebude došao (barem meni nije), a e-mail mi je došao za nekih tjedan dana. Tak da ti preporučam da nazoveš taj automat sa broja na koj aktiviraš WhatsApp, i onda će ti automat reći 3znamenkasti kod. :)
uspio..thx.. ;)
decki moze malo objasnjenje za prebacivanje fajlova na iphone. imam docs to go, ifile, Adobe PDF reader i kada snekim od ovih prebacim PDF u iphone vidim ga samo u tom programu kojim sam napravio prebacivanje. pokusao sam i preko iTunes-a prebacit file pod books, ali onda ga pak ne vidim u nijednom programu. sta je nemoguce napravit da se PDF npr. kopira u neki odredeni folder na iPhone npr. "documents" i da se sa svim aplikacijama koje su za to moze doci do fajla? bome su ga zakomplicirali.
sta se desava ako prebacim fajl sa ifunbox-om u neki generic folder od iphonea? nisam jos probavao to, nekak me strah cackat jer snjime se vidi sve sistemsko itd.
poz
Na iphoneu ti je, u svaku app prebacujes fileove, nema onako da prebacis u jedan folder pa otvaras file sa raznim "citacima".
trebao bi naziv programa za pregled fonta
Koji app preporucujete za pregledavanje videa u avi formatu da ne moram konvertirati u mp4?
vlc player ili cinexplayer (ima titlove). Jos mozes probati buzz player
Koji program koristiti da zaključam određeni folder. Naime imam više foldera i htio bih da stavim lozinku na jedan određeni folder u kojem držim neke određene aplikacije i koje ne bih htio koristiti s drugima. pokušao sam s FolderLock s Cydie ali on zaključava sve foldere...
Hvala...
jer ima koji prog da stavljam .mp3 preko njega, a ne preko itunesa ?
sta preporucate za kontrolu pc-a preko iphonea......winamp,km player,fast stone viewer
bas sam pronasao ovaj:
http://www.peepleware.com/phome/inde...otex&language=
ima sve zivo
Trebam pomoc
Bio jednom neko stavio app kojim se slika kod neke kartice i onda se u ducanu okrene bar kod prema skeneru i ocita sa moba ;)
Moze pomoc i naziv app.a ?
Zahvaljijem
Ima li aplikacija slična ovoj http://www.kalkulatorkucnibudzet.com/ znači kalkulator mjesečnog budžeta...Hvala
Ima sličnih, ali takve nema, barem ja nisam našla koja je slična toj.
http://itunes.apple.com/us/app/homeb...306257910?mt=8
imaš i lite verziju i imaš krekanu u slučaju jailbrejka
postoji li neka aplikacija ili nesto da omogucuje stavljanje slika u gif formatu na iPhone?
Nigdje ne mogu pronaći Celeste Bluetooth,pomagajte !!!
Zanima me kako se može doći do aplikacije koja nije ponuđena za Hr tržište? Registrirao sam se za Sloveniju jer se tamo nudi, pa sam ju instalirao, međutim ne mogu se preplatiti na nju jer mi odbija kreditnu karticu pošto valjda nije izdana u Sloveniji! Radi se o app The Guardian, poznatim britanskim novinama, na koje se moze preplatiti za nekoliko eura za cijelu godinu. Nažalost ne iz Hrvatske. Imali izlaza iz ove situacije?
Čitala sam po forumima da ljudi iz Srbije upišu svoju srpsku adresu i podatke(karticu i to) al pod country stave "Hrvatska".... I šljaka sve super pa probaj se ti registrirat na USA store al upiši Hrvatske podatke;);). I da pričekaj savjet nekog iskusnijeg;)
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
@scaraser, malo me handriš ali neka,sada sam pogledao u sbsettingsu uopće nemam Celeste ikone u čemu je problem.
Kad sam uparivao BT sa mobitelom samo na trenutak trepne (plava boja) ikona ali neće da se spoju.
Da li postoji neka aplikacija za iphone/ipad za bluetooth da mogu slati razne dadoteke (slike,mp3-ice,idr.)na druge mobitele mislim jer to postoji
Kako se mogu gledati flesh videa na Safariju, ako IPhone nije JB?
da li ima neka aplikacija za iphon/ipad koja je zamjena za adobe flash player da mogu gledati video i surfati netom bez ograničenja
Da li postoji neki dobar firewall i kojem mogu ograničiti pristup mreži i WLAN-u odvojeno?
Ograničiti mrežu samo na Safari (za 0.facebook.com) a na WLAN imati sve otvoreno?
Da li postoji neka aplikacija besplatna za gledanje tv-a preko 3g mreze i to prvenstveno htv1,2 rtl,nova tv za iphone/ipad
nemam iskon i ne mogu ga dobiti jer nemam teh.uvjeta što znači ništa od svega?
Daj mi malo objasni jer u instalusu ili cydiji,jer to Puffin Web Browser ili sto?
u installousu...da, to ti je browser, i prikazuje ti stranice onako kako se pokazuju na kompjuteru...
Tebi taj Puffin dobro radi? ja sad probao pa mi ne ocitava kak spada...ocita mi prezumirano i nemoze se uopce odzumirati da se vidi cijela stranica
sorry ako je bilo, nenađem, zanima me dali ima neka aplikacija za upravljanje imenikom, tipa prekopiraj cijeli u gmail ili negdje dalje, povuci cijeli iz gmaila i obriši cijeli imenik iz moba.
uvijek kad sinkroniziram imenik pogubim se u prebacivanju, neznam kad sam ga zadnji put spojio i ubacio u gmail, pa povučem stare kontakte, nove izgubim...
i kad sam prodavo prošli iphone briso sam svaki kontakt pojedinačno :(
a potegnem,recimo dnevnik.hr i kolko god odzumiram opet mi fali desni dio stranice
a za syncanje kontakata ja imam ukljuceno da mi sa gmailom i norm mi svaki put updatea sve
dali ima neki program da mogu u njega stavit neke svoje šifre/podatke i da ga mogu zaključat?
U itunesu u trazilicu samo upisi Password i izlistati ce ti sve moguce programe
da li ima neka aplikacija sa kojom bih mogao preko adaptera camera kit u kojem je sdhc kartica formatirana u FAT 32 format gledati slike,filmove,idr.na ipad-u,naime imam taj adapter i ipad(prve generacije) ga prepozna ali mi onda kaže poruku- Ipad ne podržava ovu opremu???dakle jer ima tko iskustva sa ovim adapterom
inače u opisu adaptera piše sljedeće:
Camera connection kit is a great accessory for Apple iPad users who enjoy photography
Enables you to download photos from your USB-compatible digital camera and view them on your iPad
Features USB, SD (HC), MS Duo, MMC, M2, or TF card connector
Supports all standard image formats, including JPEG and RAW
Easy to use
Import digital images easily
Fast image transfer
Can work with other USB devices
http://imageshack.us/photo/my-images...774907701.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images...774905016.jpg/
pretpostavljam da nema ali mozda neka aplikacija koja moze nadgledati tocno kolko neka aplikacija trosi data prometa....nesto mi povecano u zadnje vrijeme mozda ovo za vrijeme sta imam vuce svakih 3 sata podatke