ma zabrijao si wb ovih 15000 su kamate;D
Printable View
ma zabrijao si wb ovih 15000 su kamate;D
a dok izađe ziher da bude bilo 200 000kn + 50 000 kn kamata kakvi su ovi naši..... :D
klosarcina, kaj je posudjivao kad nema za vratiti! bas me zanima na kaj je spizdio te pare
100% na onaj svoj kafić "Chopper"= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
eh coma pa valjda mu je trebalo i nije mu ništa drugo ostalo nego= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
da se obrati zelenašima,nekad je to zadnja opcija pa nije on jedini....
naravno ja to nikad nebi napravio
al dobro coma veli, koliko god nam on simpatičan bio, ipak je blesav i očito ne baš sposoban...
Šta god vi rekli on se prijavio radi novaca...i ja bi učinio isto!A kako vidite da je Saša otvoreni tip i boravljenje u kući mu nije toliko teško...a malo glumit za milijončeka...isto nije problem...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...otišla ona mala Vlatka... :thumbup: ...
da, to je bilo jos jucer..... :) a vidim da nam je svima vise dosadio BB i ova tema
Kaže mi stari(on na poslu prati talijanski BB)da su na talijanskom BB-u stavili neki šator na stol i da se unutra hebu...i da imaju orgije...
Kak mi je drago da je ona Vlatka ispala cura me ful živcira
A Ana se nominira u petak garant!! Jeeeeeeesss
Da i ta Ana stvarno... Žena se ponaša ko da je tam najpametnija.Kaj se uopce prijavljivala,kaj nije malo prestara?!
Kaj hočeš Saša je još i stariji(barem mislim)!!!!!!!!11
Da ali se on barem ponaša ko da ima 20 godina za razliku od ove "babe"
Ja bih ipak pre Anu nego Sasu... :kiss:
nominirani su:Sanja i Želljko...
btw. jel itko uopće prati BB????
Ja ne,već 3 tjedna!!!!!
HVALA mislim HVALA DRAGOM BOGU celavica odlazi!!!!!!
Vec osle pare za tri poziva.
a nisi ni bio "ovisnik"...;)= Citat =:
Izvorno postao dakinho
Ćelava is out!
OK` još nije ali će biti!
Recite šta oćete ali to nije žensko i stalno se inati i izigrava da je ona nešto a nakraju ce ko` pas ici za svima
Izgleda ko robijašica!!!!!! :jehon:
a jeste napali jadnu djevojčicu......
...a Željko,ko neki pederčić...
baš i meni on tako djeluje..
...ma onaj beckham je glumac....njega treba pod hitno bacit van...sigurno su ga svi koksali u školi dok je bio mali pa je sav isfrustriran počeo trenirat karate....
daj tomo nemoj nam prepričavat svoje trauma djetinstvo
znamo mi da ti i dan danas trenkaš tae-bo;D
da, znam iz iskustva! :D= Citat =:
Izvorno postao tomo
ma dobar je željko samo je jako zbunjen...a bekam???Pa on će dobro proći jer sigurno sve curice u dobi od 12-17god mastrubiraju na njega...tu dobiva najviše glasova= Citat =:
Izvorno postao damgol
...ma svi su oni glumci - jedine face su tamo onaj Bigi i Mrvica (ful su prirodni kao da ih ne snimaju)... ;D
joj svi nekaj kenjate, brijem da se zbroje vaši glasovi tko treba ispast, stvarno bi ostali samo bigi i mrvica u kući.
meni je sanja baš super, treba je ful opuštena, a ne ko marina, jebote ta je pred ogledalom 24 h, pa sad feniranje, pa šminkanje, pa lakiranje noktiju.....već mi se bluje od nje.....ona ni jednom nije izašla pred kamere bez šminke. saša je totalni idiot. nek se on prijavio zbog love, jer ima dugove, to me uopće ne zanima, ali on je totalni huligan i pretjeruje u nekim svojim postupcima, i šta je najbolje ne podnosi kritiku.
:)
...pa to sam i napisao - svi su oni pozeri (da nisu ne bi se ni prijavili na BB)...
Najbolje su mi ove fore kad spuše okladu za tjedni zadatak pa se pušači "uzj*bu" zbog cigareta...
Marina drži do sebe...iako je sebična droljica...a sanja glumi neku "hladokrvku"...a ustvari je cura koja nije dobro prihvačena i zato ima onaj debilni "look"...zabrijala je da je ona bolja od svoh...to jest ponaša se kao da ima 14 a ne preko 23 god...= Citat =:
Izvorno postao andrea
A jeste li videli kako Zdravko "navodio" Valentinu??? :jump:
Zanimljivo da si ti glasala za sašu... :)= Citat =:
Izvorno postao andrea
BTW, sad sam se sjetio i tvojih noktiju i neke novčane cifre koja mjesečno ide na to, pa da ne bi Marina jadna sama bila u tom svijetu 'pridavanja pažnje svom izgledu'... ;)
skur, skur ;D
@andrea kew, kew;D
bad boys,bad boys whatch you gonna,
whatch you gonna do when they come for you;D
...evo nakurili ste me i jučer ti ja pogledam BB a ono Željko hoće van (ono u stilu - nije prihvačen)...
Nabijem je njega i njegovo pametovanje - vidi da mu se radi o guzici i sad cmizdri...
Možda je mislio da je on vrhunac populacije te će svi pasti na njegov šarm i odmah mu uvaliti milju pa nek ide doma...
meni je to totalno dosadno gledati...
...pa i meni ali hajde da ne ispadnem neinformiran - na kraju se sve svodi što će Saša novoga strgati i kakve će moralne pouke iz toga izvući Ana a ostali kao ovce - bleje...
Skoro svi favoriziraju tog Sašu, ali meni je tip ultra naporan. Kaj god primi, potrga. Kaj je to fora? Bih vidio tog nekog kome je to supač da mu takav dođe doma ili sjedne u auto. Da moram bit u njegovoj blizini, lancima bih ga zavezao za nešto.
pa ti si nam se raspojasao što se vokabulara tiče, fino si nam se opustio i vidim da je već vrijeme da to zalijemo ljutom (ili slatkom) na jednom sastanku na kojem ćeš ti biti počasni gost... :)= Citat =:
Izvorno postao dmi
@frish-KI: pa kaj misliš zakaj je on toliko dužan? ;)
...vokabular sam pokupio gledajući BB... ;D
Što se tiće vanposlovno-kućnih aktivnosti - ubija me putovanje ali možda... ;)
Reci,sta trazis???= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Da me upoznas sa Andreom??? :zbunj:
Zamisli kako je tek njima unutra?Mi bar mozemo da ih napustimo kad hocemo...= Citat =:
Izvorno postao gog
...iz mojih usta u Božje uši...
*BB* JE POSTAO DOSADAN!!!
ma da...kako si to uspio zaključiti..?!?! :) :) :)
evo ljubitelji Sanje enđoj
Big Brother: Sanjina poezija o spermi nojevog prijatelja i sisanju dlakave grančice
SANJA KVASTEK, 23-godišnja Našičanka
javnosti poznata iz showa Big
Brother, se osim šivanjem i izradom
nakita bavi i pisanjem pjesama.
Sanjine pjesme po su prvi puta
objavljene u novom online izdanju DOP
Magazina.
Uz dopuštenje DOP Magazina donosimo
vam nekoliko Sanjinih pjesama (ostale
možete pročitati u DOP-u), ali
komentar dotičnih ćemo, baš kao u
slučaju poezije Jadranka Kosor,
prepustiti vama.
KREMIRANJE
Kremiranje? Ma ajde beži! `ko još
tome teži do vječnosti da leži bez
kurca u mreži
duboke zemlje? Nemoj ni pomišljati da
ćeš me kremirati.
Peckaj kog` hoćeš. Pali organe. Drkaj
nad pepelom. Žderi banane.
Al` piromančiću bjedni! Ne diraj mi
kosti. Kroz koju će me rupu onda
kurčići bosti?
Idi pali drveće, kretenu defektni!
DUDAJ DUDU I SIŠI SISU
Ti!
Koji crtaš tragove po mojim rukama.
Uvedi me u zmajevo gnijezdo.
Neka ne bude bolno. Vodi me kroz
ljutnju bogova. Korijen pojedi
stabljike kratke.
****** u troskoku! Moje sunce je na
čamcu oseke. Idem kroz kanal bez
tebe.
Ti si sjebo sve! Ali volim te! I
pločicu ti stavljam pod jastuk.
Da znaš sutra tko je spavao nad
tvojim mislima.
Pobjegni u osamu šume ljepljive od
sperme nojevog prijatelja.
Sisaj dlakavu grančicu. I idi u *****
već jednom.
Jer ja idem farbat roletne na
susjednoj zgradi!
UVIJEK
Nadam se da ti nikad nije bilo
dovoljno i da će ti uvijek trebati
još.
I kad padneš u nesvijest od
prejebanosti.
I kad te ***** zaboli od
prepušenosti. Nadam se da će ti
trebati još.
heh, čitao baš danas na index-u, umora sam od smijeha, sperma nojevog prijatelja ;D
a očito da kad se mazneš sa crncem i korejcem
dobiješ ovakve raširene horizonte poetičnosti;D
...'ko kaže da crnac nije bio noj...
Ja bi im predložio da se isključe kamere na pola sata i podjelio im letve pa da vidimo silnu ljubav a možda i nojevog prijatelja... :D
Ode Sanja....
Nego,da vas sada vidim... Svidja mi se pesma sto su je snimili ovi u kuci,a i "himna" BigBrothera... Ima li gde da se skine???
Loooooool ode alaštura!!!!!
Al mi ziher zao zeljka pa kak nece van kad ga svaki tjedan nominiraju.
Ko prvi da link za pjesmu ima pice od mene cim se sretnemo :)
...šteta što je Sanja otpala,onaj pederčić nije za to mjesto...
Baš super da je ona lezba otpala...
Zdravko,Sasa,Alen i Ana = carobna cetvorka
Ne pratim Big Brother-a, ali moram reći da mi je ona ćelava išla na neku stvar...i drago mi je što je je više neću gledati.
Toliko od mene...
...Saša,Alen i Ana - zlatna trojka...
...ne trebaju oni ostali...Valentina - Umišljena *volim biti glavna* Hercegovka ; Antonija - Neodraslo derište ; Zdravko - zabrijani *curice će glasati za mene* bekam ...toliko od mene...
Ode Željo.
Jedino mi nije jasno što ukućani ne nominiraju onog jezivog Zdrafka. Tip je lyiga.
Jos dvije alašture nominirane aaa ima boga uvijek sam govorio. Sad ispada Ana nema sta.
A ovaj Neno ne da mi ide na jaje nego to nije za podnjet, pa prica ćććććć j**** ć pa jel ovo hrvatska onda pricaj hrvatski pravopisno pa bog te radis na tv ak tu netreba pricat kak treba pa onda nigdje netreba. Isto se odnosi i na one dvije alšture iz po ure torture navrle na onaj dalmatinski ko budale na ljeb. Hvala bogu osle na novu a to ne gledam tak da mi vise ne smetaju.
meni je istarski zakon! mislim fora je...
da zdravko se i meni zgadio jer uvjek on mora bit u centru paznje
o bog te jel ima jedna stvar u kojoj si mi nismo slicni
pjesmu koju su napravili, stvarno svaka im čast.
htijela bi da ispadne Valentina. ali pošto ona nije nominirana, od ovih troje Antonija
Ko to meni dosao,ko to meni dosao...!!!??? :love: :kiss: :flame:
gle Šile bez uvrede ali samo ti nemoj pričat o hrvatskom pravopisu ok;)
da andrea i ja bi htio da ona glupača od valentine ispadne.......
ali šta ćeš kad te uvlakačice uvijek dobro prolaze
...Valentina i Antonija - dvije babetine sa velikim dupetima...
Ma slažem se potpuno! I za istarskog krelca (ništa protiv IStrana, naravno), a ne mogu vidjet ni onog hermafrodita (Srcolovka), a ni Darija ne zaostaje. Stvaro su odabrali ekipu, nema šta.= Citat =:
Izvorno postao Šile
A kvočke iz 1/2 ure... Jednom sam to gledao, a nakon toga sam bio u zaraznoj mjesec dana. :Puke:
Velika? VELIKA? 'bate, Janica ima konkurenciju ;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
A k tome još i prištevi po ritima... :-X :eek:
meni idu svi na zivce osim Sase,on mi je legenda...
a sto se bozicne pjesme tice,mozete ju skinuti na www.bigbrother.rtl.hr
nema na cemu... :comp: :thumbup:
Šile, kad ti budeš pisao hrvatskim jezikom, a ne ekavicom onda možeš srat protiv ćakavaca! A purgerski, ono "kaj" i naglasci istočne hrvatske kojih je puna televizija te ne smetaju, jelda?
"alšture" je sto posto hrvatska riječ... "ljeb" isto...
:mad:
ali on se ne pojavljuje na tv-u, malo si pretjero, kaj ljude briga ko kako prica
Pa meni to ne smeta, ali izgleda da nekima smeta sve što je vezano za primorje, pa tako i govor...
Mene ponekad smeta kada se priča na dijalektu u nekim emisijama ili u javnosti, zašto ne koristiti književni jezik koji apsolutno svi razumiju (ili bi barem trebali). Pod to podrazumijevam i zagrebački dijalekt...
Točno tako.
Ne smeta me ni splitski dijalekt, ni riječki, ni bilo koji drugi. Stvarno ne. Ali onaj Neno, brate, zapeo za taj istarski i forsira ga i forsira i forsira i forsira i nikako stat! Stvarno je pretjerao. Da baci tu i tamo koji kometar, koju riječ kad sa istrijanima razgovara, ne bi nitko ni riječi rekao. Ali ne non-stop...
I kao što Gog veli, tu apsolutno spada i kajkavsko/zagorsko/zagrebački dijalekt.
Na TVu i radiju ne bi trebali radit ljudi koji ne govore književnim jezikom, osim eventualno na nekim lokalnim TV/radio stanicama. Ali ne nation-wide.
meni nema goreg nego kad čujem kako se neki kolege iz splita (koji su mi inače super frendovi i sl.) na faxu razgovaraju s profesorima, pa kao da se ne mogu suzdržati od tog zatezanja bar u takvom razgovoru... mislim ja nikad nisam s profesorom 'zakajakavio', a ovi melju li ga melju...
istarski krelac? na kog to misliš? na alena ili nenu? :sheriff:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ti nikad nisi imao prišt na guzici? molim te ovdje se raspravlja prvenstveno o njihovom karakteru a ne o prištevima na guzici. ti se javljaš, bi tebe vidjela da si tamo zatvoren i okružen kamerama. ok je komentirat ponašanje i karakter, ali ovo tvoje je stvarno nisko. :rolleyes:
btw JANICA je s svojom GUZIČETINOM barem nešto postigla!!!!! za razliku od tebe!!!!
Na Nenu, naravno. Njega "volim" još od onog kviza koji je fino upropastio...
I ne velim da Jana nije ništa narpravila. Dapače, puno toga. No činjenica je da ima vel'ku kantu. Ona, i hrpa drugih. S razliko što to ona sama za sebe govori, i nije joj bed zbog toga. Nikad bilo, a ni nikad neće. Al nije to tema ovdje, ne? Samo velim da ja, kad bih imao prišt na guzici, bar bih imao toliko pameti u glavi da okrenem rit prema zidu kad se presvlačim. A tek da ih imam cijelu koloniju... POGOTOVO kad su kamere tamo.
Al to sam valjda ja... krelac.
Očito ekipa u HR voli drugačije stvari od mene. Isto kao što oni s govornom manom jednostavno MORAJU ići raditi na radio. Ono, MORAJU! Samo se na radio guraju.
Anyhow, to nije tema ovdje. Tema je BB i komentiranje ljuti u njemu. Što sam ja napravio. A natjecatelji - sami su se tamo javili, nitko im nije frkao ruku. Zato da bi ih ljudi gledali i komentirali.
Na kraju, to što je Janica postigla NITKO nije negirao ili govorio protiv tog. Barem ja nisam, čini mi se. A što sam ja sa svojom guzicom, guzičicom ili guzičetinom postigao ne možeš komentirati dok ne ispuniš dva uvjeta: 1) saznaš što sam postigao i 2) vidiš mi dupe ;D
Pa onda udri' po meni ko lud po brašnu, nema problema.
ekipa u hr? a gdje si ti da smo mi svi drugačiji od tebe ?
kak da okrene guzicu prema zidu kad su svuda kamere. pa i zaboraviš na kamere kad si tolko tam. mislim da ljude ne treba suditi po takvim stvarima.
valentina je recimo prirodno paglu i ide svakom na k.... ali je još tam. zato kaj kad se uvlači u guzicu drugima napravi to spretno da joj ni noge ne vire van
;D ;D ;D Slažem se za Valentinu, potpuno!
OK, možda je malo glupo ispalo ovo komentiranje.
To što velim "ekipa u HR" je čisto zato što je većina ekipe u HR takva. Nisu svi drugačiji od men, naprotiv. Zato baš i velim to - jer ne vjerujem da bi itko tako radio da može. Al ak si priglup, to je jako dobro objašnjenje za sve...
No hard feelings, nisam imao namjeru nikog uvrijediti. SAmo malo burno reagiram na neke stvari, jednostavno me ponese...
Dobar! :thumbup: ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Al bez brige, Andrea isto voli malo burno reagirati, jel'da Andrea... ;)
BTW ljudi probajmo se ovdje držati teme...
...pa evo i mene...
Za razliku od svih vas je bi htio da ispadne Ana - 'bate kad su je nominirali kao da su je natjerali na abdikaciju - sva je u komi i stalno nešto pametuje...
Što se tiće BB - tko je homić od njih (negdje pročitah da je netko istospolnih nazora pa...).
I mali prijedlog za tjedni zadatak - pošto vidim da ima opradive zemlje zašto ih ne naguze da to fino prekopaju i zasade nešto pa da ih onda vidim kako cvile... :D
Ma daj andrea kaj se nerviraš, baš smo zaključili kako si full smršavila, ne moraš više se zauzimati za prava popunjenijih ;D ;D ;D
A sta mislite na cijoj sam ja strani u gore pomenutoj raspravi??? :creep:
Nego,ovo vas sada ozbiljno pitam,imate li vi u HR (izuzev Andree) lepsih devojaka i onih koje manje filozofiraju od ovih u kuci,ili su sve takve???
Koliko sam cuo od Nove Godine i kod nas krece BB
Uuuuuh... :nono: :nono: :nono:
Ne to pitat, bojim se da bi ti netko mogao odgovoriti, pa da bi mogao nastati (s)armagedon na forumu
;D ;D ;D
One u kući su čudne, inače su naše (HR) cure sve mrak i simpa i pravi komadi i nezamjenjive i nenadomjestive i perfektne itd itd itd
Prika moj ti bi malo mogo rucnu povoc ak nisi cuo za ban, da te upozorium da i to postoji. :evil:= Citat =:
Izvorno postao Gen Mo'Kai
A da si malo bolje procito sta sam napiso shvatio si da se to odnosi na osobe u javnom zivotu a pogotovo one koje su na tv. I potpisujem ono sto je neko napisao za faks i razgovor s profesorima. Djevojka mi radi na faksu i mogu ti reci da jedan akademski obrazovan gradanin si nesmije dopustit da razgovara s profesorom na bilo kojem naglasku, dijalekti itd. A ne neko na tv koga gleda bar 2mil. ljudi i pokusava nes´ razumjet.
A sto se tice foruma ja dolazim ovdje da se opustim, razmjenim misljena i dam nesto korisno. A pogotovo u forumu cu da pisem kak mi volja i nebu me niko bre smaral, because yes a žvak.
No da rezimiram tema sto se tice dijalekta je s ovim zavrsena. Sve daljnje rasprave idu kao prijava modu. (ovaj moj post je reakcija na tvoj, sto bi rekli 1:1) :closed:
Znam ja dobro što je ban, imao sam ja ban, i ne bojim se dobiti ga opet!= Citat =:
Izvorno postao Šile
Zato ću ti ovom prilikom, jasno i glasno, bez straha od bana, reći: ******!!!!!!! :mad:
Par komentara, pa da završimo s ovim...
Prvo Šile:
Onaj prvi post od gen mo'kai-a definitivno nije materijal za ban i ne vidim zašto mu se prijetiš kad nemaš ni ovlasti za banati nekog. Radje post prijavi ako ti nije po volji pa ostavi onima koji su za to zaduženi da odluče ima li temelja za neke sankcije ili ne.= Citat =:
Izvorno postao Šile
Opet - post se prijvaljuje, ako si i sam svjestan da se radi o off topicu (a i moderator si), nema smisla da raspravu nastavljaš, zar ne? Zato i postoji prijava moderatoru ili moderatorski forum da se takve stvari riješe bez ovog djetinjastog 'sad smo 1:1'.= Citat =:
Izvorno postao Šile
Drugo (kronološkim redom) Gen Mo'Kai:
Gen Mo'Kai ti očito moraš još puno naučiti o samokontroli. Nije ti prvi put da ti se događa ovakav ispad, ali mislim da je zadnji, bar na ovom forumu. To nam ovdje ne treba pa ti se ja zahvaljujem na druženju s nama i pozdravljam te. Doviđenja!= Citat =:
Izvorno postao Gen Mo'Kai
Ovi postevi ostaju ovdje još par dana na uvid svima, a onda se brišu. Molim da se dalje u ovoj temi isključivo raspravlja tematski.
Hvala
Whiteboj, znam ja samokontrolu jako dobro. Ali na mjestima gdje mislim da je to potrebno. Neznam dal si uspio shvatit, al ja sam namjerno i onaj prvi put i sad nešto ispizdio da dobijem ban s ovog jebenog šugavog i NEPROFESIONALNOG foruma!
Dal imam doživotni ban? Ako je tako onda je super!!!!!!!!! I još bolje bi bilo da me posve obrišete!!! Do(ne)viđenja!
Nisam ga ni stigo bannat, a već je stigo replayat u najboljem mogućem načinu nekog tko iskreno želi ban (a tko sam ja da mu to uskratim?)... no sad je stvar gotova i sad stvarno molim ON TOPIC!
Dakle,da nastavimo...???= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
....strašno
sad sam gledao kako je zdravko elegantno odhebo anu u krevet, a ona ga je u najboljem ulizničkom stilu grljakala i slično... ;D
Ana se izgleda lozi na Zdravka,i to vec duze vreme!!!
A sta kaze Marina:"Ja ne mogu toliko rasiriti noge" :)
Zdravko može jedino biti latentni homoeretikus. Onaj super tolerantna izjava o gay populaciji, pa oni biseri o tome kakva bi njegova cura trebala biti, samo dokazuje da žene smatra objektima. I još k tome je svima u kući super zabavan. Dobro da nisam u Kući jer bi fajta već odavno bilo. ;)
Joj, kad sam u Italiji gledao onomad... kad su se krenuli prašit... ma ko zečevi, časna riječ! Ko da su birali baš flashere u BB.
Samo čekam da kod nas krene, pa da počnem gledat ponovo BB (postali su fest dosadni zadnjih 2 tjedna).
Al bit će streljana ovdje, čini mi se :sheriff:
je već bi odavno bilo šore u bb-u kad bi se smjeli šorat
a pošto je svima stalo do milje a ne kao negdje drugdje
šore kod nas naravno neće ni biti
Mislio sam na drugu vrstu streljane ;D ne na fizičke obračune.
Tj. da, fizičke obračne da, ali ne šakama i nogama ;)
...da do "šore" će doći jedino ako netko slučajno nategne Alena...;D
Malo se sav uzjogunio...
Ste skužili kako BB loži sa tjednim zadacima - kad su skužili da su u banani sa koordinacijom i fizičkom snagom samo po tome peglaju... :D
Da, fakat. Braco se malo iživljava.
Treba mailom poslat u Jutarnji, ta gdje se daju prijedliozi kaj da rade ko dnevni zadatak, da im svima bubnu po Viagru i da im poklone svakom po par BacardiBreezera. Pa da uključimo live ;D ;D ;D
Istina, žao mi je malo Alana, al sve bi se to zaliječilo s malo kamilice...
(NOT that I know ANYTHING about that) :rotfl:
ja sam dobila na mail iz mađarske big brother
praše se ko ludi :)
Mađari? Ma da? ;D
Aj' mi to pusti na mail, ak ti se da?