kako pravilno instalirati N1 4.0 K610 CYBERSHOT driver
imam flashan mobitel u w660....zanima me što treba točno napraviti kad želim dodati novi driver od N1 4.0 K610 CYBERSHOT driver preko xs++ programa,da li samo uploadam camdriver0.dat (ovaj novi koji sam skinuo negdje s ovog foruma ) preko starog fajla,jer vidim da je stari driver ima dva fajla ,camdriver0.dat i camdriver1.dat,a da novi driver sadrži samo datoteku camdriver0.dat... i drugo što da radim sa camdriver1.dat koji je trenutno instaliran od K610i_ORIGINAL_CAMDRIVER..da ga obrišem ili da ga ostavim...može li mi netko to malo pojasniti..hvala....mislim znam staviti drivere,ne treba mi pomoć za to nego neka mi netko pojasni ovo gore napisano...za camdriver0.dat i camdriver1.dat..
V630 nakon ubacivanje soft-a mrtav
Bok
Ubacio sam pomocu xs++
V630_R1JE001_MAIN_VODAFONE_MW_RED52.mbn
= Citat =:
V630_R1JC002_FS_VFE_LIVE_3_RED52.fbn
vjerovatno sam ovjde i pogresio
I nakon svega kada je flash zavrsio ubacio sam sim,upalio sam fon i sve je islo ok i ukuco sam pin i onda dodje na displeyu VIP predstavlja(onaj vip zaslon) i tada je se fon ugasio i nemoze se vise upaliti.
Sada ga xs++ vise nemoze da prepozna kada kliknem na start u xs++ i onda drzim c i prikopcam kabl onda mi windows izbaci onaj zuti prozorcic dole u desnom uglu desktopa
= Citat =:
USB DEVICE NOT RECOGNIZED
One of the USB device.......
i poslje izbaci xs++ connecting phone failed!
Sta da radim imali spasa za telefon ili ne.
Mozel itko pomoci
Hvala