koristi far+jdflasher
jedini podržava cid 53
Printable View
koristi far+jdflasher
jedini podržava cid 53
:wtf:
Kao sto ti lijepo pise, tvoj telefon nije podrzan. A sad za domacu zadacu potrazi sve postove (a ima ih cijela gomila) u kojima je lijepo objasnjeno da XS++ nema sto traziti sa CID53 mobitelima.
EDIT: MASVA me naravno pretekao... :belj:
a jeste stvarno neki likovi... "potrazi sve postove" da a svi su stari prek 2-3 godine tak da su vecina linkova mrtvi nemrem nac taj tut za flashanje sa jdflasher-om
ae pls pomozite...
Um, tutoriali su cisti tekst, tu nema sta bit prestaro.
Sto se tice linkova, u superthreadu je ionako vecina stvari koje ti trebaju.
treba cekati mozda par sec.
Ak ti stoji na mjestu. Mozda ti se prekinula veza sa kabelom.
Ili je baterija prazna,ili nedovoljno puna.
Bok. Imama problem sa k550i kojeg sam flashao u w610i sa JDFlasherom, sve je normalno prošlo, cid je 53, ubacio sam više različitih, main-a, fs-a i customa. Poklapale su im se verzije i regije. Svaki puta kod uključivanja telefona izbaci izbaci poruku "configuration error. please conecat your service provider or service center". Molio bih ako ima netko main-fs-custom cid 53 koji provjereno radi, ili dali znade netko kako riješiti taj problem ?
Hvala na odgovoru. Više puta sve sam to uradio sa mnogo različitih customa. Također sam promijenio više main i fs failova koji su se podudarali sa customom u regijama i verzijama, ali svaki puta ista poruka. Ima li što drugo za učiniti ?
EDIT:
Riješio problem stavio sam custom modela w810.