moze se, a patch ti treba samo za neke kartice, ne za sve, sad se ocekuje dal se moze ubaciti 512mb i 1gb
Printable View
moze se, a patch ti treba samo za neke kartice, ne za sve, sad se ocekuje dal se moze ubaciti 512mb i 1gb
e sad sam isprobo onaj patch, sa njim se mp3 ukljuci u zadano vrojeme, a kako se iskljuci, to se nemozeisprogramirati, jel tako?
Mislim da moze.
Napravis novi app. s istim kodom.
Probaj pa javi.
Recimo ukljucis u 20:50 s jednim app.
i iskljucis u 20:53 s drugim app.
ne, mislim da ti treba entry point za Stop playing MP3. I onda njega postaviš u određeno vrijeme kad želiš da prestane svirati
da mislim da neide ovako kako fabi kaze, ali di naci sve entry pointe?
da, ali illuminaton je toggle funcija, to znači da isti entry napravi obrnuto stanja od onog kakvo trenutno je.
budemo iskemijali nesto! ovo za select profile nece raditi jer nemoze vise od 16 znakova
eh btw, zamijenia sam ekran na sl-u i sad je sve super.
Jedan frend mi je stavia sa njegovog starog sl45 kojem je još samo ekran ostao cijeli, tako da sam dobro prošao; ekran za pivo. Što kažete??
:beer:
dobro si proso
a kako promijeniti, ja npr necu da mi mijenja profile 1 nego profile 2???
imam jednu molbu, kada stavljate patcheve, onda napravite da se smajliji u toj poruci ne prikazuju
@fabi
offfff topica
http://www.vip.hr/sp/d_forums?IDForu...Thread=4127927
jesi to ti?
Pronađi u patchu di je definirano da to bude profil 1, pa to zamijeni sa adresom za profil2
Oni nisu bitni (smajliji) jer kad patch koiraš u V_Klay, onda se oni opet pretvore u slova i znakove
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
@fabi
offfff topica
http://www.vip.hr/sp/d_forums?IDForu...Thread=4127927
jesi to ti?
di ti sve to lutaš ;D
ma taj vipov forum je smijalica, dobro je za relaksaciju otici malo
@all
Nisam to ja :)
nemres nas prevariti! :)
a koja je razlika izmedju ovog i onog prvog?
ispravljeni su neki bugovi...
tako kaže autor
opet nam je malo zamrla ova tema :(
moramo mi nesto izmislit
Svi znate za ovaj link ne?
http://trustkill.home.t-link.de/sl45..._trustkill.htm
znam ali mi se neda to mjenjati, kada ne koristim, koristim obican screensaver ili sat
da, ali ja isto kako coma koristim digitalni sat...
koristim blank display, tako da kada je odkljucan mob onda mi je screensaver, a kada je zakljucan i onda je blank display, onda kada ocu pogledati kolko je sati, pritisnem crvenu i onda mi se prikaze digitalni sat, a ne screensaver
e ljudi meni je blank display totalno obratan ako je mobitel hladan, odn ako sam ga ostavio na hladnom mjestu, ja se vratim, a ekran totalno crn, ugrijem ga i normalan je, jel se to vama dogadja?
da... I čak mi se zna desiti da mi se sve zbrlja po ekranu, tj, ništa ne kužim što mi piše na ekranu.
Prvo sam mislia da mi je to zbog promjene ekrana, ali onda sam vidia kod jednog dečka isti problem, a on nije nikad ni jedan patch ubacia niti je mijenja ekran :(
Zadnji put mi je tako bia 2 dana i onda se sam od sebe opet vratia na staro
e meni se nikad ne zbrlja nista, ali me nervira to sto ga skroz cacrni po hladnom, mozda se prehladi ili...neznam
meni se do sada jednom desilo da mi je tako "crn" i jednom ovo da mi je sve bilo zbrljano...
neznam kako to riješiti da se više ne desi; bar ne za sada :(
budemo ugradili grijace u display
;)
@3aTmr
Cestitam na tisucitom postu :)
:jump:
i to je moralo jednom doći ;)
jel mi mozes mejlat vkp, pa cu staviti da se odavde downloada, jednostavnije je nego da se kopira ovo sve
imaš ga na mojoj stranici pod sl45 flash patch
jebote listo sam sve od pocetka i onda na kraju vidim mali download! :)
e daj mi reci kako se radi sa onim "contrast tool-om" stalno mi javlja neko sranje
haha, da, na kraju...
stavia bi ja link odavde na moju stranicu, ali ne možeš linkati download sa neke treće strane na ovaj site di sam ja postavia svoje stranice :(
mislim da je neka greška u progamu, i meni javlja nešto. Nisam ga prije isprobao, tek prije dan, dva...
Ajd nek netko poslika SL ili nesto da vidimo kako izgleda taj NEW font :)
ma ja sam napravio undo, meni se ne svidja
Ma te fontove možeši sam napraviti ako ti se da sa SCE-om.
Ali meni se fakat neda...
da ali mora znati da ako ovo oce napraviti u cv-klayu mora maknuti ono "0x"
Mislim da ne mora.. mislim da radi i s tim.. Pa ako nece ici onda ce pitati ;)
Ne MORA maknuti 0x, to je noramlna adresa i radi sasvim ok s tim...
ja znam da meni nije radilo kad je bilo taj 0x, ako se sjecate onog da ti napravi apply odma i undo odma, a nista se u stvari ne dogodi
Radi 100%. Svi rizapn-ovi patchevi imaju taj prefiks i ja ih nikad ne skidam i sve mi radi.
No dobro, ako mu ne bude radilo, siguran sam da će pitati pa čemo mu objasniti :)
Ne kužim što je novo u ovom patchu. Meni isto tako radi i ona stara verzija. Samo sam kopirao .jad file u s direktorij i modificirao taj isti file, i normalo imenovao bi ga npr. u 1.jad ako mi je na toj tipci. Isto nisam trebao kopirati i jad i jar file u s folder....
ja taj patch ne koristim, neznam zasto :)
ja imam dva midleta koje koristim nešto češće pa sam njih stavio na tipke 1 i 2...
U ovom novom mozes slozit i na * shortcut :)
Ja jedino tu vidim razliku..
****** kako je hladno vani stalno mi se zacrni ekran, jel se to vama dogadja?
@coma_zgb
Da. Jucer se to dogodilo i mom bratu na SLu.
Ali ja na S45 jos to nisam primjetio, hehe
@3aTmr
Ja malo kopao po arhivi i gle sto sam nasao..
Se sjecas svog prvog WS? ;)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1352
haha, da da, a jeb**a, tako se uči ;)
meni je na sl45-ici jučer cijeli dan ekran bio smrznut. Meni je jedini lijek za to trenutno to da ga ugasim i ostavim tako bar par sati...
Ali kako kaže Fabi, na S45-ici mi se to još nije desilo :) Aj bar nešto...
ma ja ga moram u hlace staviti sa ekranom prema unutra, valjda se ugrije jer je okrenut prema jajima
Ova teme se veż jaaako oduţila sa patchevima i komentarima, i mislim da bi je možda trebalo zatvoriti, pa otvoriti novu za nove patcheve i komentare???
može :thumbup:
po meni nije trebala biti zatvarana niti na pocetku, pa je sad na tri dijela
ispravak: sve u jednoj ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
po meni nije trebala biti zatvarana niti na pocetku, pa je sad na tri dijela
e sada je super
jedna korisna informacija - ako vam se događalo da neke midlete niste mogli pokrenuti jer bi vam javilo slijedeće: Out of heap memory, onda je to vrlo vjerojatno jer ste stavili Disable Java classes verification patch. Samo njega undo-ate i nema frke ;)
Pitanje jedno.
Posto sad danas kupio SL45 (jos jedan, za bjednih 300 kuna sa svim osim MMC i vratima) :) imam pitanje jedno.
Na njemu je v52. Sad kad ga dignem na v56, ja mogu sa starog SLa skinut flash sa svim patchevima i ubacit ga u ovaj novi. Po mom nekom misljenju to bi sve trebalo raditi.
Kaj vi mislite?
mislim da ga uopce nemoras dizati, smao roknes fullflash od starog moba i maknes sa ksie wrong sw i to je to
Vec sam ga sad diguno.
Sad skidam s njega fullflash.
Idemo pocetnicki korak po korak da nesto ne krene po zlu.
Sad jos 15 min da skinem novi ff, pa 15 min da skinem stari ff, pa 15 min da ucitam stari ff u novi mob :)
Koliko je to vec min!? ;)
Jos onda ako nece raditi.. onda opet ucitati novi ff :) ali hoce nadam se.
Korak po korak je najsigurnije.
Nakon ucitavanja flasha dobio sam wrong sw, sredio to sa ksie i sve je kako treba :)
Jos mi samo fale vrata :)
@coma
Sutra sam prijepodne (do 11:30) u Zg pa ako ulovis lika ili nesto javi pa se cujemo i vidimo..
Broj moba ti dam na mail.. da ga bas tu ne ostavljam da mi curice ne bi dosadivale :)
Kako sam vec 3aTmru objasnio svoj problem s novim SLom tako cu i vama.
Mobitel dobro radi kad je na punjacu (jucer ga uopce nisam ni skidao s punjaca).
Znaci kad napunim bateriju drzi kojih max 1 sat i onda se ugasi.
Stavim istu bateriju u drugi mob i ona je tamo full puna.. znaci da ovaj mob lazno prikazuje stanje baterije.
e sad 3aTmr mi je to nesto rekao da to mogu rijesiti sa Siemens Sensor tools programom..
Usput nasao sam i ovo:
Registered: Sep 2002
Status: offline
Member: 15312
Edit | Quote | Report Post #2 of 2
--- In Drug_Store@yahoogroups.com, "drug_store20022002
> <drug_store@i...>" <drug_store@i...> wrote:
> > Well, you can download SL45.blk file here in my forum
> >
> > It´s very simple, use siemens sensors tools.
> > When start it, connecy your phone, try many times if needed (many
> > complains about connection...)
> >
> > When entered test mode, press read file, select the *.blk file
you
> > want, and just press write phone.
> >
*.blk files for many siemens:
> > http://www.drug-store.angelcities.com/Files/Bat/Blk.rar
E sad mene zanima dali ja kako ogu ubiti telefon zauvijek? ili je to ipak nemoguce?
I kako da iscitam taj svoj neki blk van iz telefona?
Vita jela zelen bor cekam brzi odgovor :)
@fabi ondaj tip nemre ono naci,vjerojatno je bacio, ******
A OK coma.. javio mi se neki lik na mejl.. trazi 35 kn. Ali sad trenutno imam drugih problemam s mobom :)
Nasao sam ovo:
In siemens sensor tools you must press "read phone" and then "write file". A window opens and you can name your .blk file as you want.
E sad sam ja to napravio sa svog starog i sa svog novog SLa.
Sad bi mogao ubaciti svoj blk file od ovog mobitela koji mi je ispravan u ivaj drugi koji ne drzi ni minutu bateriju.
Ajd recite kaj mislite o tome?
Hmm.. probao sam ja to ucitati i bez vaseg misljenja.. ali nista se ne dogada.
Znaci odem na reda file pa ucitam blk sa starog moba, pa odem na write phone. kliknem ja na write phone i nista se ne dogada.
A cini mi se da su mi i isti blk fileovi kad ih usporedim i jedan i drugi mob.
Jel to moguce uopce?
ja sam ti rekao da sam ja to radia sa svojim sl-om, i sto je sve bilo. Ja mislim da nečeš nešto napraviti toliko loše (ako ode na tu stranu) a da nečeš moći vratiti na staro.
Jednom se netko bia hvalia da ima blk file s kojim mu standardna baterija izdrži i do 9 dana bez punjenja, naravno uz minimalno korištenje, pa možda da probaš malo viditi na webu gdje ima dobrih blk datoteka.
Jednom ih je bilo ovdje: http://www.drug-store-gsm.itgo.com/ ali neznam ima li ih još...
Nasao sam na disku neku datoteku "mysl" od DrugStore-a.
Stavio sam nju unutra i mob sad radi :)
Samo opet cudno mi je.. ugasio se s negdje na 75% baterije.. ali slusao sam MP3 konsantno koji 20 minuta.
Ali mi je cudno to sto kad stavim tu bateriju u drugi SL sve radi normalno i ne gasi se.
Sad sam stavio ovu drugu bateriju (ona je puna) i pustio ga da svira MP3 da vidim kako ce dugo izdrzati..
kazem ti, probaj iskopati koju dobru blk datoteku pa probaj s njom...
Evo sad vec pola sata na najglasnije svira bez prestanka s ovom drugom baterijom.
Hmm.. kako da znam koja je dobra blk datoteka?
To nikako ne mogu znati.. dok ne probam.
da, samo na neciju preporuku...
Hmm.. opet se to sve skupa cudno ponasa.
Dajte mi vi posaljite svoje blkove koje imate pa da probam s njima.
Jel moze biti u jos necem problem osim u blk fileu?
@3aTmr, coma_zgb
Saljite mi svoje BLK fileove molim vas.
Baterija je konstantno na 100% i ne spusta se.. a sad mi se ugasio prilikom dolaznog poziva.
A kad ga upalim onda ponovno sve radi neko vrijeme i onda se opet ugasi odnosno baterija padne na 0%. Kad ga upalim onda je opet 100% i opet radi neko kratko vrijeme i onda naglo opet na 0% i gasi se uz zvuk baterija prazna.
Na njemu jos nisam vidio niti jedan drugi znak osim 100 i 0% za bateriju.
Nije moguce da je tako dugo na 100% jer u drugom mobu ne drzi tako dugo.
check your mail ;)
Imam ja vec takav BLK i s njim mi pokazuje jedino 100% i 0%. Izmedu nema niceg.
budem ti poslo, nemam program ,prvo ga moram skinuti
ja sam sebi taj ubacio svojevremeno i meni je radilo malo bolje s njim. A ovaj drugi ti je moj map file sa podacima o bateriji kad ssam je kupia...
Nema pomoci.. probao sam sa svakakvim blk fileovima i stalno isto.
A jel mozda problem u eepromu?
Da ja skinem s svog SLa eeprom i stavim ga u ovaj drugi?
Ili je ipak bolje da se s tim ne zahebavam?!
Ajde da vas cujem strucnjaci moji :)
ja nemogu skinuti sensor tools, neradi ti link tau6, ali mislim da je moj blk los dosta! treba pitati goga.
esi ti prebacio full flash u ovaj? kaj neide onda i eeprom u full flashu?
da fullflash je flash+eeprom...
@coma
thanks, srediti cu link
Nisam zano da ide i eeprom u fullflashu hehe.
Imam frenda koji radi u Siemens servisu pa cu pitati njega dal moze tamo nekog nesto pitati pa im ostavim telefon da vide o cem se radi.
Ovdje idu sva pitanja i objašnjenja u vezi patcheva.
Par dana će se još te stvari nalaziti u "staroj" temi.
Moja isprika onima kojima je trebalo, zaboravil sam ovo otvorit. Isto tako molba svima koji primjete da se ovdje nalazi patch ili među patchevima pitanje i sl. neka ne posta ovdje nego neka na privat obavijesti bilo kojeg moderatora da se to ispravi.
@fabi kaj je sa onim mojim blk fileom koji sam ti poslo? jel radi?
Ma nista.. ista stvar.
Nema mu pomoci :(
Vracam ga sutra natrag liku.. ili ga netko zeli da mu ga njemu prodat za 300 kuna?! :)
Nema MMC karticu ni vrata za istu.
Problemi s baterijom, prazni se. Vjerujem da treba nac pravi blk file.
Ili bi mozda trebalo nesto s eepromima se igrat.. ali mi se ne ispalti da nesto ne shebem..
Pa ako je netko zainteresiran.. jos se moze javiti do ujutro u 5:30 jer onda odlazim :)
coma jesi probao ubaciti onaj secure sms patch? Korisno. Nesto kao theft alert aplikacija za sx1. I dobar mi je od ovih novijih onaj koji prikazuje i broj i ime pozivatelja; naravno uz ikonu...
vidim ja te sve nove patcheve i svidjaju mi se, ali na kompu nemam v-klay jer je samo privremeno osposobljen prije formatiranja. budem instaliro ipak pa cemo vidjeti
ima patr dobrih novih. kao npr ta dva...
budem ja to isprobo uskoro
Riza nam se vratio u grad :)
Opet je poceo s patchevima za SL45.
@coma_zgb, 3aTmr
Se igrate vi jos s time ili ne?
Ja trenutno nosim S45, ali i SLka je tu.. malo sam je zapostavio.. :(
a tu i tamo kad izađe koji zanimljiv patch...
kabel mi je kod goga, pa nemrem. moram se sada uskoro naci sa njim pa nadoknaditi zaostatak. nego fabi jel si ti ovo dva puta isti patch stavio "disable dictaphone beeeeeep"
da, isti je. bas sam i ja primjetia...
Da da. omaklo mi se.. no, popravio sam..
Da li ste isprobali:
; *** Show current temperature instead time ***
;
; Firmware: SL45iv56
; Author: rc-flitzer www.gsm-modding.de
; Release: May 22nd, 2004
I koju to temperaturu on pokazuje?
Stvarnu? :)
da. to ne radi bas dobro. evo meni je trenutno temp 37,9 C
ali onako, zgodno je za zezanje frendova :)
a to je malo sj. jer ti je mob u djepu vecinu vremena pa pokazuje temp tijela (skoro). cekaj a onda ti nepokazuje uopce kolko je sati?