Trgovao sa gogo 047, sve za 5 !:thumbup:
Printable View
Trgovao sa gogo 047, sve za 5 !:thumbup:
I ja sam takoder s njim trgovao i mogu vam rec da se isplati!:kitty:= Citat =:
Izvorno postao slavko7
takodjer bez ikakvih primjedbi, preporucujem trgovinu s njima:king:
svi znamo tko si ti, od prije jos i imas bas u ovoj temi ranije da je mob koji si ti poslao ljudima na kraju dosao ili totalno unisten ili s puno vise ogrebotina nego sto si tvrdio...i onda je bilo spike da je to ostecenje uzrokovano postom... zato od tebe ne kupujem mob dok ga ne vidim.= Citat =:
Izvorno postao Ibiza Privilege
nije da ja poslujem non stop tako kako si ti rekao vec samo pratim tko salje kakve mobitele.
PS. a da ne govroim koliko si mi lažnih informacija davao (ne u vezi ovogo moba vec u vezi drugih stvari kad sam te nesto lijepo pitao - to ne spada u ovu kategoriju pa necu ni spominjati) tako da je jasna stvar da ti ne vjerujem,.
Ne znamo svi tko sam ja...znaju oni koji trebaju..ono sto je ona motorola (v5257550, ne znam vise koja je bila), dosla na odrediste s natucenim ekranom (ne razbijenim!!) nisam ja kriv, to je bila cisto stvar do poste, i zato vise ne saljem postom nego CityExpressom, što se tiče lažnih informacija, slobodno ih navedi ovdje što sam ti to bio rekao a da nije bilo istina, jedino se moglo dogodit da ti nisam odgovorio na neka glupa pitanja (što se smsova tiče!)..
Jedina stvar na koju sam se ovdje osvrnu je činjenica da od drugih tražiš da ti prvo uplate kad ti prodaješ, a kad kupuješ onda drugačije, mogao si ti slobodno doći do mene po mob ili poslat svog čovjeka da doje po mob, koji je bio onakav kakvog sam ti opisao...i nisam ja jedini imao komplikacija ako se ne varam i @Dario je isto prodavao v3 u oglasniku i na kraju je i sam napisao da ti ju nikako ne bi prodao s obzirom koliko komplikacija ima u trgovini s tobom!!
svi znamo, ne brini.= Citat =:
Izvorno postao Ibiza Privilege
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
tocno..svi znamo..ne mozes se sakriti...
khideg je pošten čovijek,možda te pitao da mu prvo pošalješ jer se vidi na kakvom si glasu tu,da si pošten ko i drugi ovdje možda bi ti i uplatio novce!
kiki1989 i andrija... sve 6
poslao kazic kowalskom,nakon sto me tomass trazio da mu ga sacuvam tjedan dana i na kraju se nije ni javio..prva trgovina postom..sve 5:thumbup:
Dobro, svi znate, opet kažem ne znaju svi, jer neki ni to nisu sposobni :-)...= Citat =:
Izvorno postao dstosic
(a da hoću mogu se jako dobro sakriti, vjeruj :thumbup: )
A da mi je sakrivanja identiteta, sigurno ne bih stavljao u sig program u kojem su moji podaci itd....
@silvano, ma znam ja da je on pošten, ali je krajnje glupo tako trgovat kak je on i ponavljam, nije samo samnom tako htio već je još jedan dečko prodavao u to vrijeme svoju v3 i isto je radio kao i meni (tako da nije stvar do mene) jednostavno je tražio da mu se prvo pošalje), i na kraju je i taj dečko odustao od trgovanja s njim!! stvar je u tome da se ne vidi na kakvom sam glasu, ja sam bio trgovao još davno prije nego li je ova tema bila pokrenuta, i mogu se kladit da svaki drugi čovjek koji je imao preklopnu motorolu (v525, 550, 500, 600), zna za mene i nitko ti neće reć da sam ga s*ebao u trgovini, a radio sam s ljudima od osijeka do dubrovnika...
Jedini tko ovdje govori o meni je khideg, očito mu ne odgovaram baš ali ako i je tako ja i on znamo zašto, to su neke stvari od prije, koje nikako nemaju veze s ovim forumom i trgovinom na forumu, i nikako nisu razlog da me sada ide za?ebavat na forumu...
Što se mene tiče ja nemam više šta reć, s*ejbao nikoga nisam nit mi je to cilj u životu, a tko misli suprotno nek misli, ja mu pomoć ne mogu!
pozz svima!
Svaka cast svima, ja jos nisam naletio na nekog nepostenog na forumu! Ali tako ni ja nebi pristao trgovati sigurno niti bi to trazio od nekog, da posaljem mob, kupac preuzme, pogleda i onda tek plati ako mu se svida??!! E pa to je sansa 99% da bi ostao bez mobitela i love!
trgovao sa bubAmeZhivot, trgujte s njim slobodno :thumbup:
Unaprijed se ispricavam ako ova tema ovdje ne pripada.
Radi se o tome da sam stavio na net oglas i javila mi se stanovita rose abek, sve mi je jako sumnjivo pa me zanima da li se netko vec susreo s ovakvim slucajem ili necime slicnim, a ujedno da upozorim dalje ako netko bude imao takvu ponudu jer je jako sumnjiva...
Dakle ona smatra da se njoj isplati platit troskove slanja mog fotica iz hrvatske u nigeriju, jel to moguce???
ne nasjedaj...ja skoro poslo N91, T630 (za kojeg je davala 200€), HP 6515 i jos nesto za ogromnu lovu...dobio ja i potvrdu od BANK OF ESSEX (koja ne postoji, isao ih zvat, broj nepostojeci) da lova ceka i kad im posaljem broj posiljke da ce mi na devizni uplatit...= Citat =:
Izvorno postao magarac7
uglavnom, svi koji kazu da im se nesto salje u nigeriju, pogotovo iz engleske dolazi ponuda, izbjegavaj...
shoping sa imaticom prosao odlicno:klap: , svaka pohvala i preporuka :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao magarac7
potpisujem... potpun laz.. meni je stigla ponuda za neki simens, neka banka bila divlja... nepostojeci broj i sve... odusto odmah,, malo se dopisivo s tom zenom, i reko da psalje lovu da sam ja kao poslo stvar ali od love nsita..
zabroavi to..
He he..kad smo kod tih egzotičnih, meni nude za n6610, $1200 :spin:
Al naravno, nista od toga..
Kak uopce mozete nasjesti na to i ici provjeravati ? ja sam za v3 dobivao 800 dolara i dobio jedno 10 mailova ali svi su u smecu zavrsili .
I meni se je javila kad sam prodavao komp i nudila mi 20usd na moju cijenu samo za matičnu ploču, koja je kao nova koštala oko 400kn. Samo joj napiši hvala, ali ne hvala:)= Citat =:
Izvorno postao magarac7
a joj...znaci to je to...meni je bilo cudno kad sam vidio da mi stranci salju ponude za p910...svasta :spin:
takoder :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
Evo poslao mob Silvanu prek HPexpressa sad ga cekam da mi se javi izgleda da je vani:D da da potvrdu uplate na tekuci:D, ah taman se javia sad meni se cini da cu biti zadovoljan:D
Poslovao sa clanom gesaugen danas se nasli u Zg kak smo se i dogovorili i s moje strane sve 5!!!
Ovako po ovome nisam bas prezadovoljan ovom trgovinom, 1.Silvano mi je rekao da nije zadovoljan mobom, dakle Nokia 6680 kaze da je maska neoriginal,da se cuje tipkovnica, da nevalja ?memory card? omg...i kao da mu je drago sto nije uplatija, on je meni prvo reka da ga je policija uvatila i da nije moga platiti punmu svotu neg recimo 1100kn a kasnije 300, ja sam mu reka ok no on mi se nije javija na tel 1-2 dana sam ga pokusava dobiti i tek sam sada vidia poruku jer sam u Italiji...i reka je da bi trebala biti niza cijena, mob je kupljen od vkosaleca u odlicnom je stanju ja stvarno neznam sta njemu ne valja meni je mob bia super no ja treba uzet jedan laptop pa eto...1700kn je trebala biti nokia ali sam je zamjenia sa mojim W800i...mob kakav sam ja dobia, isti je dosa i u Silvana....silvano ocekujem da mi se sto prije javis na mob...!!!!!!!!
ne kužim kaj ti nije lovu dao?tj. uplatio još?
Nije uplatio dio kolko sam skuzio, jel tak? Napisi tu kad se to rjesi da vidimo kak je proslo...
da,kazić stigao,sve ok,jedino što sam ga izgleda spalio prilikom ugradnje-više ne hvata ni jednu stanicu...ali inače sve 5.nada se da ti je lova stigla kad je trebala.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
a što se khidega tiče,prije par mjeseci trgovao s njim za SL65...masno nadoplatio i tako to,ali to nije poanta,sam sam pristao na deal...e sad,ne kažem da je znao za to,ali prije mjesec dana mi rikne flat.ja otvorim mob,a ono unutra konektor flata lijepljen selotejpom.e sad,ili ga je on zaljepio ili ga je takvog uzeo,ali to nije u redu.inače je mob u odlčnom stanju,ali nekome se očito nije davalo 200kn za flat.
sve pohvale khidegu ( trgovali preko poste i stvarno covjek od rijeci):thumbup: , i dorian_greyu ( rijesili to u 4 oka) sve ok. sestra prezadovoljna s mobom
Također pohvale ExCenTric-u... ;D ;D ;D
pohvaljujem člana dubrava, došo na vrijeme, ma sve za 5...
također..sve 5...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Biker boy
poslovao sa marinom sve 5
preporucam trgovinu s njim
poslovao sa smogovcem ... tvrd dečko ali ful ispravan preporučam trgovanje s njim...:thumbup:
tvrd,tvrd,zato i mogu 200sklekova odjednom..heheheheh
ivek-iskren i sve je kak je rekao,obavezno preporučam:thumbup:
poslovao sa sfreakom... odličan posao...:thumbup:
svakako najviše preporuke za poslovanje s njim...:thumbup:
takodjer sve pohvale tito puentes,odlican decko i ako s njim poslujete necete profulat:thumbup:
ocjena 10 od 5:thumbup:
Kupio sam mobitel od zweitakt i sve je prošlo i više nego OK, stvarno je fer i odgovoran. Ukoliko budete u prilici s njim nešto trgovati, samo naprijed :thumbup:
trgovao sam sa andrijom iz rijeke,sve je proslo ok,decko je posten,uplatio mi pare,ja otiso na bus,zapakiro nokiu i poslo,javio se da je stigla,svaka preporuka,rijeseno sve u 1 dan bez nepotrebnih posta,ekspresa i sl.:thumbup:
poslovao sa smogovcom! sve 5. moja preporuka poslovati sa njim! :)
također,uplatio mi lovu prije i sve5..pravi je:angel: :klap:
danas poslovo sa kolegom VuXs...
Sa njegove strane prošlo sve super... :thumbup: Došo čak i prije dogovorenog vremena, sve galtko prošlo, "solarno" plaćanje, makar mi je dužan sok od jabuke kada dođe na miting forumaša... ;D valjda će jednom doć...
Nadam se da je i on zadovoljan...
hehe...da.....valjda ću doć...
gamepad mrak..skinuo nove drivere pa proradio ff..bolestan je...uredno plaćaje lol..a nije skužio da su novčanice krivotvorene...ccc...
sve olrajt...
Poslovao s observerom... Sve najbolje...:thumbup:
poslovao sa smogovcem , sve 5......
Poslovao s GoGsom prošlo sve odlično. :thumbup:
Također!, on meni preko pošte PPC, ja njemu mob i sve stiglo u najboljem redu :)= Citat =:
Izvorno postao Tommek
Preporuka poslaovati sa Tommek-om :thumbup:
Poslovao sa Marinom, našli smo se i stvarno je sve OK.
Preporučujem da slobodno trgujete s njim, pošten čovjek :thumbup:
Također i sa moje strane sve super. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
poslovao s observerom,za decka stvarno nemam rijeci.Sve najbolje,mozete slobodno trgovat s njim:thumbup:
ocjena takodjer 10/5:thumbup:
bilo bi dobro da se to sve stavi u jedan post tko je dobar trejder/prodavac pa da se tu vidi
nesto kao reference:spin:
dobra ideja :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao madDogg
Također sve isto i za kolegu sfreak-a.= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Nema smisla sve ponavljati pa ću samo c/p :) ;D :
poslovao s sfreak-om,za decka stvarno nemam rijeci.Sve najbolje,mozete slobodno trgovat s njim:thumbup:
ocjena takodjer 10/5:thumbup:
Ovako:
prije tjedan-dva clan "cvrlj50" mi je poslao ponudu da li hocu kupiti njegovog SX1.
http://img158.imageshack.us/img158/5783/sx11mt2.th.jpg
Znaci nigdje se ne spominje da je mobitel neispravan, niti me je clan upozorio da je mobitel neispravan iako sam ponudio cijenu koja odgovara ispravnom mobitelu (prilikom otkupna), a ja sam pretpostavio posto pise "ocuvan" da je i ispravan
posto sam ja s jedne strane kriv sto nisam isao traziti njegov oglas i pogledat detaljnu ponudu (vjerovao sam mu, znaci da bi mi rekao da nesto ne radi), a njega da nije bio fer jer mi nije napomenuo iako ja nisam pitao, ja bi htio da mi se vrate moji novci, ja njemu mobitel jer je doslo do NESPORAZUMA.
clan kaze da nema sanse da ce mi vratiti novce,takoder kaze da mi je napisao u ponudi da je neispravan sto nije (vidi se iz gornje slike)
http://img113.imageshack.us/img113/1810/sx12wi6.th.jpg
eto, zanima me misljenje ostatka foruma, da li bi vi vratili novce ili ne (znaci da ovo postaje ko i plavi oglasnik gdje kad nesto kupis, imas garanciju 3m)
Vidim da je Vkosalec u pravu,on ništa nije kriv!!
Cvrlj50,budi pošten i reci istinu i vrati novce Vkosalecu,ispričaj mu se,nemoj stvarati probleme!Sigurno je Cvrlj50 potrosio sve novce :creep: :argue:
u potpunosti te podrzavam jer ako je istina to sta kazes da ti on nije naveo kvar na mobitelu onda bi trebao za to i odgovarat.dakle povrat novca i debela isprika!
= Citat =:
Izvorno postao markoeres
potpisujem:thumbup:
zato ja volim samo na ruke primopreadaju , tj. zg i okolicu
mislim da na tom mobacu ne radi maticna ploca,negdje sam to bio procito na forumu.
tocno...i ja sam to nasao, ali nakon sto me on pitao da li sam uopce procitao njegov oglas (nisam, samo ono sto mi je u PM napisao)= Citat =:
Izvorno postao sfreak
u siemensu ga nisu htjeli ni zaprimiti na servis
gledajući pravo, ti si se zezno jer nisi pročital oglas. to ti ko ona šema da potpišeš nekaj kaj nisi pročital.
zabluda - mora samo biti bitna što je u tvom slučaju jer se odnosi na svojstva i bitne karakteristike stvari!
al svejedno bi cvrlj trebal vratit pare jer se ipak na ovom forumu barem pokušava održati kakvo takvo poštenje. ako neće vratit uposlit ćemo neke od mojih gorila i vratit će duplo i još biti zahvalan:notooth:
daj tomi ne brij gluposti,njemu je cvrlj poslao ponudu na pm i to je njegov svojevrsni oglas njemu,i kosalec je to pročitao i smatrao takvima kakvim je...vidio bi ja kako bi ti reagirao da ti netko to napravi...
ko da ti meni daš ponudu i ja idem gledati okolo po novinama dal si ti negdje oglas možda drukčiji ostavio...
u potpunosti se slazem s tobom.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
od kud je kosalec trebao znati da je postojao jes neki oglas i ici ga traziti?
on je procijenio mob na temelju informacija koje je dobio (pisalo je "ocuvan", odmah se pretpostavi da se dela kak spada).
nadam se taj taj cvrlj (ili kak vec) nije toliki smrad da covijeku ne vrati pare..
moj mali bi mene pital:
tata,jel to pusiona????
je sine,to je pusiona,ak oces kupovat sigurno,trk u ducan,******:creep:
bogami i ja bi pomislio da je išlaća u dućan ili na plažu ili štogod. teško se snać u tim stranim jezicima . u svakom slučaju neko je posaugo, a vidi se i ko.
Ako je cvrlj ili kako već poslao njemu PM u kojem nudi SX1, u PM je pisalo samo da je očuvan, a od prije se nisu čuli ništa oko tog mobitela, onda je ovo čista prevara.
Najbitnije u cijeloj priči je ovo podebljano, tj. da li je vatrogasac imao nekih spoznaja o tome mobu prije kupnje.
Ako nije -> prijevara
Ako je -> nije prijevara
Koliko sam ja ovdje vidio i trgovao,svi nude aparate koji rade i služe onom čemu su namijenjeni-telefoniranju.U suprotnom ljudi navedu da je mob neispravan,za dijelove i sl.Plus toga koliko vidim,mob je prodan za 550 kn(koji to neispravni sx1 vrijedi toliko?).Zato je i moj zaključak da je u pitanju OBMANA kupca.Što bi bilo sada ispravno napraviti ?Mislim da to znaju svi koji drže do svog obraza.
Molim ljepo...= Citat =:
Izvorno postao pugy
U pregovorima sa vkosaleca kada sam kupovao 3250 od njega ponudio sam mu sx1 u zamjenu i objasnio mu da je mob pokvaren te da sam ga nosio na servis i da nevalja matična ploča od tipkovnice još uz mob ponudio sam mu svu ostalu opremu...on je rekao da neče uzet...ja sam mu uplatio i sve je bilo uredu kupija sam još jedan mob od njega i to je prošlo ok...
poslje sam ga pita za koliko bi uzea sx-a, jel ga se želin rješit i uvatit koje parice jel mi tribaju...on je reka aj šalji...i to je to...mob je stiga do njega i on mi šalje pm da nevalja baterija (koja je radila kad sam ja ima mob,no to sad nije bitno) ja sam mu reka da ču mu poslati tih 50 kn za bateriju ali da pričeka par dana dok skupin...Posli kad je kupia bateriju šalje mi da nevalja tipkovnica!!! ja mu objašnjavam da je matična otišla kao šta sam mu reka...
i on meni kaže da je on potpuno zaboravio da je mob pokvaren...i kaže mi da mi šalje mob a ja njemu lovu...opet ja njemu objašnjavan da neman love i da on malo čita oglas...ponudia sam mu to da vidi za koliko bi mob moga popravit jer najvjerovatnije imam kupca (jednog prijatelja)...i on ode u servis i sve to vidi i kaže da bi to izašlo još 600-700 kn za što se meni čini ne prihvatljivim!!!
i opet on meni ja ti šaljem a ti uplati...
Sad i uz dobru volju da mu vratin, neman love...jer san je potrošia...a kad ču je imat neznan baš...jer neradin iman školu...!!!
sve 5, ali dnevno dobijem 15-20 ponuda za mobitele i zbilja mi se neda svaku pisati, a i 90% njih mi ne pase pa ih ni ne pamtim...= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
slazem se s tobom da si mi bio to napomenuo, ali 14.8., do 4.9. sam zaboravio da je tvoj sx1 pokvaren, a od tebe sam ocekivao da ces mi napomenuti da je mob neispravan, pogotovo jer sam ti nudio toliko koliko vrijedi ispravan prilikom otkupa, jos smo se i dogovarali oko cijene i nijednom me nisi podsjetio da je neispravan, samo si napisao ocuvan
zato smatram da bi bilo fer od tebe da mi vratis novce, ja ti vratim mobitel, ili mi posalji neki drugi iste vrijednosti ili bilosto drugo...
ja se isto skolujem i ne nalazim novce na cesti, ali...= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
da mi ti zelis vratiti novce, snasao bi se...mislim da je u tome stvar...
takoder, ja cu cekati dok ne skupis, rodendan, bozic jer ako zelis vratiti skupit ces...samo reci tad i tad bi mogao imati i ok, ali da bude razuman rok
p.s. oni usklicnici na kraju nisu potrebni
a kralju rješit čemo to ček sutra ču ti se javit sa liston šta bi ti moga poslat da rješimo dug KOJI NEPOSTOJI...I SAM SI REKA DA SI ZNA ZATO...= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
i sad baš živciraš šta komentiraš te uskličnike!!!:closed:
hvala na razumjevanju i tome sto si mi izasao u susret...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
Ja svaki put kad saljem nekom ponudu na pm za nesto sto vec imam u oglasniku stavim link na taj oglas u pm. To je 2 sekunde posla a onda se izbjegnu ovakvi nesporazumi, mislim da bi to svi mogli radit.
@ smogovac: kaj ja brijem gluposti? pa to ide kokiju u korist. nemoj mene pravu učit pliz.
glavno je da su se dečki dogovorili
briješ da se kosalec zeznuo ne pročitavši oglas,što nije trebao.uglasvnom dog. je postignut i sve5
Ne, ne, ne, sad kad sam sve ovo pročitao što obojica imate za reći, smatram da je cvrlj50 nedužan, a vkosalec je znao da kupuje neispravan mob. Nije dobra isprika da je u zadnjih 15-ak dana zaboravio da je mob pokvaren. Normalno je da je cvrlj50 koji možda ne dila toliko sa mobovima, mislio da se čovjek sjeća da je riječ o pokvarenom mobu (pa ko se ne bi sjećao!!!?).
neman šta za dodat...ne dilan mobitele kupia sam sebi i priji...= Citat =:
Izvorno postao andrija
vidio bih tebe da li bi zapamtio...ne kazem ja da nisam kriv nego samo htio vidjeti vase misljenje da li bi vi vratili novce ili ne jer ja bi.= Citat =:
Izvorno postao andrija
@cvrlj50 - aj mi posalji popis, nisam ga dobio jos, pozdrav
Preko Ledenog sam zamjenio mob sa Mariom i sve 5/5
Ja sam mob poslao mob preko city cara,a on meni preko busa došao je prije 3 sata i mob je strava 3g ,2 baterije itd stvarno preporuka Mario jedna runda od mene:beer:
= Citat =:
Izvorno postao andrija
svaka priča ima dvije strane i mi sad možemo nagađat što hoćemo dva su riješenja ,jedan laže a ko too nećemo saznat.
Ako je znao za kvar mislim da on nebi kupio takav mob ,to je moj stav ...............ali novčić ima dvije strane i prije optužbi bolje je šutit.
trgovao sam Kitsat-om i sve 5!:thumbup:
A kolko sam čuo da je danas rijetkost da če netko prvi poslati mobitel nekome kao Aaron,i to potpuno nepoznatoj osobi,pa zato svaka čast Aaron.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Aaron
Ako če ti išta trebati iz Njemačke,kakav mob ili slično,samo reci,nešto čemo srediti 100%.
s baretom_st sve proslo ok, ja posalo pokvareni e1000, on poslao grafu nakon kaj se pogledao mob i odlucio da li mu se isplati popravljati.
Potvrdjujem..mob je u odlicnom stanju osim par ogrebotinica...i sto nije radilo svjetlo, al je popravljeno..sad mi je rekao na ICQ da je sve uredno s grafon:D
Poslovao s članom iwek sve prošlo po dogovoru i preporučam:thumbup:
Tržio sa zweitaktom i sve supač :thumbup:
vec smo se uhodali,i kod mene sve za 10:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao andrija
poslovao s vatrogascem1. tj moj frend se nasao s njim. mpx ko nov sa svom opremom za super cijenu. preporucam trgovinu s doticnim:thumbup:
Poslovao sa Andrija 5/5 :thumbup: uvjek sa njim .
ocito sam prenaivan, daj se javi da to rijesimo, zar ti moram svaki dan slat PM da te podsjetim...= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
@ostali - stavljam opet ovdje da ne ispadne da je sve proslo i da smo se dogovorili jer opet nije odrzao svoj dio dogovora
Poslovao sa BM0021 (po drugi put već, čini mi se) - sve na mjestu i sve 5. :thumbup:
Potpisujem, također sve u najboljem redu!
thank you so much.....;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao mulder
poslovao sa osvetnik-om , uplatio mu lovu na rachun, on kakti "meni" poslao mobitel, mobitela nije bilo tjedan dana , nakon nekog vremena mi javi da je mob poslao krivom chovjeku te da che mi ga on nazad poslat, no nishta od toga kolko vidim, proshlo vech 2 tjedna ,
osvetnik se ne javlja-:thumbdown
osvetnik je malo veci debil, to sam skuzio i na pcekspertu.= Citat =:
Izvorno postao Syzygy
odi na njegov profil malo prokopaj i imaćeš dosta informacija - u auto i za dugu resu...ja bi ga našo za sat ipo - pa ga pitaj kom je poslao mob i gdje (a ako ti je dao podatke neznam šta čekaš). Ovaj oglasnik služi upravo da bi se izbjegli preprodavači i mutni poslovi te da bi poštena raja mogla mrvu češće mijenjat mobove za malo manje love...onom ko to zlorabi treba stavit soli na rep...= Citat =:
Izvorno postao Syzygy
potpisujem:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao iwek
sta je lik iz Duge Rese?Koliko sam skuzio u profilu mu pise ivanic grad.= Citat =:
Izvorno postao iwek
Evo samo da napomenem,posto nisam stigao prije,poslovao s mulderom,preko poste i telefona :D,bilo nekih sitnih problema,ali nista njegova krivnja,covijek se jos uljudno ispricavao i nudio pomoc sa svih strana,sve ok,preporucam:thumbup:
Isto poslovao sa zweitaktom i sve OK.