p2k i vratio vodafone skin - i naučio da pravim backup svega što radim!= Citat =:
Izvorno postao SIR
Nego pitanjce za sve: koji od tonova da pojačam u gain_table preko motorola-tool-sa da bi dobio jači zvuk pri razgovoru?
p2k i vratio vodafone skin - i naučio da pravim backup svega što radim!= Citat =:
Izvorno postao SIR
Nego pitanjce za sve: koji od tonova da pojačam u gain_table preko motorola-tool-sa da bi dobio jači zvuk pri razgovoru?
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ne pomaze, opet ga ne prepozna
Ja imam SP1 i instalirao sam bez problema...
Objašnjeno ti je tu sve:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=295
Moraš sveukupno 5 drivera instalirat da bi se spojio na p2k...
----------------------------
Ja i dalje imam problema sa onom desnom soft tipkom... sad kad sam promjenio skin uopće je nema na ekranu ( tipka na pritisak otvara ono što bi trebala, ali na ekranu je umjesto onog vodafone buttona praznina )...
pretpostavljam da ću morat ubacit u svaki skin posebno ove fileove:
softkeys_on_idle_pressed.gif
softkeys_on_idle_unpressed.gif
Ali naravno morat ću editirat te fielove... Pretpostavimo da nisam na "ti" sa photoshopom - gdje ili kako bi mogao nabavit te fileove za svaki skin???
obično dolaze sa skinom= Citat =:
Izvorno postao SIR
Da, ali kako ih izvuć iz skina i kako napravit da pokazuju ono što je konfigurirana desna soft tipka...
Jer da ih sada nekako izvučem iz skina ili pak u photoshopu obradim te dvije sličice(buttona) od vodafone-a i da to tako editirano stavim u odgovarajući folder skina na mobu - pretpostavljam da bi mi prikazivalo samo tu sličicu editiranu bez teksta preko nje koji govori za što je tipka ustvari konfigurirana...
sad više sumnjam da se to ovako radi :-/
:D Ako netko zna kako riješit to sa nevidljivom tipkom molim lijepo nek se javi...
meni se to isto dogodilo...al kad sam stavio novi skin pojavila mi se tipka...= Citat =:
Izvorno postao SIR
trebaju mi ikone iz glavnog MENI-a original iz MOTO skina....
Hvala
je li taj skin imao i novi mma_ucp file sa sobom jer mi se čini da je u tome problem?= Citat =:
Izvorno postao DavorP
i o kojem se skinu radi?
hvala..
ja za editiranje skina koristim Skiner4moto (da izvučem i stavim ikone i sličice) al mislim da ti to nie potrebno!= Citat =:
Izvorno postao SIR
ja sam svoj problem riješio tako da sam otključo tipku promjenivši ono "E" u "A" il već kak je pisalo u uputstvima i nakon toga sam puknio neki novi skin!
rezultat je bio da u novom skinu izgleda sve ok al kad stavim bilo koji od onih što su došli u mobu onda imam onu crvenu vodafone live, al mislim da ima puno boljih skinova od nona 3-4 koja dolaze s mobom pa koristi neki zamjenski
= Citat =:
Izvorno postao SIR
Prilikom brisanja kljuca u registryju javi mi:
Cannot delete Vid_22b8&Pid_4810: Error while deleting key.
Sta se tice onih koraka uspjesno uradim prva 4. Poslje mi se ne pojavljuju nikakvi wizardi
tako da jos uvijek nisam uspio spojit mobitel
Jel mi netko moze rec dal postoje p2k i ostali programi za linux?
Upravo se to i meni dogodilo - instalira mi motorola modem ali kad pokrenem p2k onda se niš ne desi i kaže diconnected i pojavi mi se zuti upitnik kod USB-a, kad sam probo brisat iz registrya isti problem.= Citat =:
Izvorno postao centar137
Onda sam vratio image cijelih windowza od prije tih prćkanja (čitaj ponovo instaliro win) i našo na nekom stranom forumu da ljudi imaju isti problem i tamo je stajalo riješenje "WindowsXP-KB822603-x86-ENU" skinih to i onda mi je proradilo baš onako kak je opisamo u uputstvima za instalaciju!
Probj još fino srušiti windowze pa sve ispočetka!
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Dobro probat cu. Al u mene nema zuti upitnik kod USB-a. Kod prijatelja koji ima v525 sam pristekao i odma ga je prepozno, fino salta po datotekama!
Jel L7 moguce ubit do te mjere da je za bacit? Vidio sam nesto o ozivljavanju v300/500/600 spajanjem konektora. Jel to moguce nekako uradi i s L7?
Ja koliko sam dosad skuzio, ako nesto zajebem samo vrati backup i sve stima
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Dobro probat cu. Al u mene nema zuti upitnik kod USB-a. Kod prijatelja koji ima v525 sam pristekao i odma ga je prepozno, fino salta po datotekama!
Jel L7 moguce ubit do te mjere da je za bacit? Vidio sam nesto o ozivljavanju v300/500/600 spajanjem konektora. Jel to moguce nekako uradi i s L7?
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ako imas backup onda je moguce vratitimob iz mrtvih...al neznam da li uvijek pali...
isao sam staviti iz prvog posta ovog threada onaj skin, koji mice vodafone tipku itd, i nes sam zeznuo i nema mi vise ikona videa i nemogu si vidjet uopce poruke
POMOC
poruke ti se vjerovatno brisu kad to radis...a sto se tice ikona...pogledaj prve postove ove teme...ak si skinio onaj zip fail za modificiranje unutra imas tekstualnu datoteku u kojoj ti je objasnjen postupak kako ih vratis...pozzzz...= Citat =:
Izvorno postao technorocker
ne, ne shvacas, nemogu uopce do poruka doci, nemam ih nigdje za izabrat
kad pritisnem poruke onda imam na izbor: "nova poruka
Govorna posta 0
poruke preglednika 0
E-mail"
i sve sam radio po naputku i nesto sam zeznuo kak da to sve vratim??
pokusavao sam 100 puta nac gresku ali sam sve radio prema napisanome
pomoc!!
P2K tools odes na other features.poruke i tamo ukljucis te opcije...nisam ih ni ja imao....
Mene je osim softvera, na v360v nerviralo i što je siva. Nemrem smislit sivilo. Moj je trenutno vrištavo žuti :) Dobro, žuto - crni :)
To kod nas naravno nisam uspio pronaći. Nedavno sam imao priliku u stranim zemljama ubosti bolje boje. Mijenja se ono sivo oko poklopca i sivi poklopac baterije. Uzeo sam nekoliko komada raznih boja, trenutno biram koje ću boje ostaviti sebi (usput, ako nekoga zanima, može mi se javiti privatnom porukom ako je zainteresiran za neku od preostalih boja).
Zamjena je jednostavna, ne traži alat i traje manje od jedne minute, drži se sve fakat savršeno kao original, a ljudi počinju telefon jako primjećivati, te i mene više veseli kako štosno sada izgleda. A i nitko nema takav :) Jedina razlika u odnosu na original, osim dobre boje, jest što na poklopcu baterije nema znaka Motorole.
Uglavnom, samo da znate da je te sive dijelove savršeno lako zamijeniti ako se i kad se to pojavi kod nas, i da ako je zamjenski dio dobro napravljen (ovi koje ja imam su savršeno isti kao originalni dijelovi), nema baš nikakve razlike. Jasno, onaj dolje dio gdje je zvučnik ispod poklopca baterije ostaje sivi.
Da ne bude zabune: nemam toga na tone, niti mogu nabaviti, niti se bavim trgovinom.
rijeseno je sve imam i poruke i video
puno ti hvala DavorP :thumbup:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Na abortusima 2000 sam doso do 6 koraka i javi mi gresku, i pokaze zuti usklicnik kod USB-a. Pokusam instalirat ovo *-EDU al isto pojavi gresku.= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Sta sad?
Jel postoji p2k za linux?
Nisam ni ja riješio na winxp sa sp1, stavio sam sp2, sve brisao i ništa (to mi je na laptopu) problem je što imam image, ali sa instaliranim svime za v525= Citat =:
Izvorno postao centar137
Na drugom, običniom, kompu isto sp2 ali bez išta instaliranog i radi skoro i bez drivera, a ovamo na lapopu neče nikako i morat ću sve ispočetka.
Rješio sam ono sa nevidljivom vodafone tipkom...
na onom HoFo map.txt sam našao da u seemu 0032_0001 treba na offsetu 6E promjeniti bit 1 na 0. i makne se ta vodafone tipka...
Kasnije sam vidio da je nešto tako i pisalo na forumu ali nisam skužio da se to odnosi baš na ovo šta meni treba...Enivej sad sve radi
:rotfl:
ja te nist nisam skuzio sta je sivo a sta zuto LOL :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Pila
ajd to uslikaj pa stavi na net da se svi divimo :D
= Citat =:
Izvorno postao mali David
Pa i ja radim na laptopu na kojem imam xp i 2000. 2000 mi je skoro posve cist (driveri hardvera i OpenOffice), pa mi nije radilo.
Probat cu za oko 2 h reinstalirat xp pa cu vidjet kakva je situacija
Jel p2k postoji za linux?
Reinstaliro xp, driveri se uredno instalirali, al ne mogu pokrenit p2k tools, windowsi ga zatvore. Sta radit dalje?
Jel postoji p2k za linux?
Problem rijesen na ovaj nacin
friski abortusi xp sp1 s ovim
WindowsXP-KB822603-x86-ENU
p2k 2.9 driveri i p2k tools http://p2ktools.motofan.ru/download/P2KTools.rar
Jel ja mogu ubit svoju L7 da je za bacit?
Jel se ona moze vratit iz mrtvi kao v300 spajanjem odredjenih pinova?
Jel tko uspjesno vratio backup?
A šta sam ti ja reko!= Citat =:
Izvorno postao centar137
Zasto mi u p2k tolsima pise disconnected, a mobitel je pristekan i kad u file manageru stisnem refresh ono osvjezi listu, osvjezi i SMS?
Jel mi netko moze napisat shemu za napravit USB slusalice - kad rasjecem USB kabal, koja boja zice je za sta?
nebi znao al ak radi onda se ne brigaj!= Citat =:
Izvorno postao centar137
kod v360 imaš poseban izlaz za slušalice i nema nikake veze s usb izlazom al ko zna kak je kod L7 - al čisto sumljam da je to tak riješeno ak ide mini usb!= Citat =:
Jel mi netko moze napisat shemu za napravit USB slusalice - kad rasjecem USB kabal, koja boja zice je za sta?
Ima 5 zica - pretpostavljam -, mikrofon, lijevi zvucnik, desni zvucnik, i mozda neko dugme ili za punjenje.= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Pa i ja cu sebi probat napravit obican 3.5 utor za slusalice
Citao sam po drugim foruima da ne mozes samo tako napravit miniUSB->3,5mm konverter jer motorola ima kao neko pojacalo u originalnim slusalicama. Svi koji su kupili taj konverter preko ebay-a kazu da se cuje uzasno tiho, ako uopce i proradi. Ako govorimo o 2,5mm->3,5mm konverteru za v360, to se da napraviti bez problema.= Citat =:
Izvorno postao centar137
Mislio sam napraviti USB->3.5mm. Jel znas mozda kako se zove to pojacalo?= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Mozda ce mi pomoc Chipoteca.
Kako surfat preko mobitela? Meni L7v prijavi kao modem, ali mu ne dadne nikakvi port pa se ne mogu spojit?
Jel ima netko slike unutrasnjusti mobitela, da ne moram svoj rasklapat?
Dal se može kakogod uključiti sms izvješće jednom za svagda da ne moram svaki put pojedinačno uključivat (govorim o v360v)?
Ima opcija u porukama al to mi uključi izvješće samo kod trenutne poruke, neće da zapamti!
jesi li probao u p2k toolsima ukljucit pod messages sms delivery report?= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
uključeno al ne radi!= Citat =:
Izvorno postao vrapce
Nemozes...= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Treba editirat seem 0032_0001
offset 3D - bit 1: SMS delivery reports (1 on, 0 off)
Nisam probao,al ako netko proba javite ako radi :wave:
meni ne radi....:nono:
mislim ne radi onak da mi stalno bude delivery report, radi samo za svaku poruku pojedinacno
= Citat =:
Izvorno postao vrapce
pa tako i treba radit,
nemozes stavit za stalno da ti bude, budi sretan kaj imas i ovak!
:spin: :spin:
evo naišao sam na neki java program s kojim se navodno može debrandat mob, znači otključat desna soft tipka i maknut vodafone sličica i još par stvari...
ako je već bilo na forumu ispričavam se :-/
http://www.getjar.com/products/977/DEbranderCustomizer
inace ja sam probao taj program, em nema podrsku za v360v,= Citat =:
Izvorno postao SIR
em ne radi na drugim mobitelima, program se samo zbrejka i to je to
nego da vas pitam, kak da maknem one slicice i zvukove kaj se dobiju uz mob, negdje sam citao da ne smijem ih sam izbrisat pomocu programa(p2k tools), nego moram nes prije tog napraviti...
a sto to?
:confused:
skini si ovo http://bluedevil.info-mob.com/tutorial/10mb.pdf To ti je vodic za oslobadanje dodatnih par megabajta na mobu. Tu ti pise koje slike, video i zvukove smijes a koje ne brisat i toplo preporucam da se strogo drzis tih uputa jer si neke stvari mos lako zeznut.= Citat =:
Izvorno postao technorocker
Posto sam flashao motorolu v360v s flashom od v360 izgubio sam vip.wap i vip.mms postavke, za njih mi nije problem jer sam na blue devilovoj stranici naso postavke i unio ih i sve radi. Nego, vi svi koji jos na v360v imate postavke za vip.wap molim vas da ih postate jer mi vise ne ulazi besplatno na vodafone live! portal
Znam sta si mislio, ali nece ici. Kazu ljudi da obican konverter sa e-baya ne radi, jedino radi original motorolin. Ne znam kako se zove pojacalo. Mislim da ti nece bas chipoteka puno pomoci.= Citat =:
Izvorno postao centar137
Pa nazovi vip sluzbu za korisnike i reci da si izbrisao postavke iz moba i jel bi ti oni mogli poslati nove preko poruke. Onda bi trebalo sve raditi kako treba.= Citat =:
Izvorno postao vrapce
nisam 100% siguran, ali mislim da može i na njihovim stranicama odabrati sam postavke za mob koji treba i klikom miša sam si ih pošalje na svoj mob.:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
evo da budemo sigurni probao sam i sam za v360v -radi a evo i link http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8724821
Ja radim to da na pocetku poruke stavim ! Usklicnik ne ide onoj osobi kojoj saljes poruku, a tebi stigne izvjesce= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Meni u Bostelu u VK (tamo sam kupio mob) rekli da imaju neke slusalice za 40 kn, al da treba vremena da docu. Jesu to one sa jednom slusalicom ili se zenska zabunila?= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Ima neki stvari koje mi se ne svidjaju na ovom mobitelu. Prije sam koristio Nokiu 6600 i mogu reci da su u nje puno bolje rijesene neke stvari:
organizator (kalednar, to-do lista, biljeske), file system (moguce je napravit folder!), a moguce i sustav izbornika.
Jel ovo moguce nekako nadoknaditi?
npr. jel moguce zamijeniti OS sa nekom distrom linuxa?
OS u mobitelu vec posjeca na unix/linux (npr / umjesto \ u windowsima, razlika velikih i malih slova itd).
Posto sam ne-ljubitelj (da ne pisem mrzitelj) windowsa jel ovdje ovi programi za modding postoje za linux?
Jel postoji neki internet preglednik koji je u mogucnosti pregledavat pune internet stranice ne samo mobile (mozda Opera)?
Kako na windowsima (jos bolje na Linuxu) sufrat preko L7?
Vec kod vipa imam SIM karticu sa 128 mjesecnog prometa.
Jel netko zna neku stranicu na kojoj su rastavljeni mobiteli da je ne moram rastavljat svoju L7?
Zna li netko gdje na netu mogu naći firmware za v360v od vodafonea (moran mob nosit na servis). Prije par mjeseci sam bio naletio na njega ali ga sada više ne mogu nać. Ovo mi je stvarno bitno
Sumnjam da su to prave slusalice. Vani se ne mogu kupiti za te novce, tako da mislim da je zena pogrijesila.= Citat =:
Izvorno postao centar137
jeli se može sa shxcodecom izvući firmware iz v360 ili nekim drugim programom. Znaći ne ubaciti nego izvući
Kako postaviti na L7 onu desnu tipku da mi opet pokrece kameru?
Sa menu editorom sam malo cacko i sad mogu namjestit sve osim da pokrene kameru.
Mislim da je seem 005B_001.
Ako netko zna rjesenje ili neka mi posalje taj seem na centar137@yahoo.com
Salis se? :) Linux se na dosta toga moze instalirati no ne bas na sve (jos) :) U ovom slucaju, niti je moguce niti ce vjerojatno ikada biti.= Citat =:
Izvorno postao centar137
Ja sam vec pisao o tome (search). Uglavnom, imas moto4lin. Ne radi bas seljenje java pragrama u memoriju od telefona no za ostali modding je super.= Citat =:
Izvorno postao centar137
Zasto? Kolika je brzina procesora, a koliki je RAM u L7?= Citat =:
Izvorno postao dos
Kako dobit notes i neki dobar file manager (npr udjes u "Moje stvari" i imas 3 foldera - slike, audio, video - a unutar tih foldera jos foldera koliko ti srce zazeli)?
Jel postoji Opera mobile koja ce otvarat sve stranice?
Kako surfat na kompjuteru preko mobitela?
Zanima me što treba napraviti da bi V360V mogla snimati duže od 1:32, koliko sam je ja uspio natjerati, našao sam na stranim forumima nešto, ali seem 0032 offset 6E je drugačiji od moga, on ima V360 (t-mobile), i kod moga je u tom seemu uključen bit 3, a opet ne snima dulje.Probao programima za produljivanje vremena snimanja, isto neradi. Dali je moguće da kod mene tj. kod vodafoneovih V360 je neki drugi ofset u seemu 0032 za duljinu video snimanja, ili možda se razlikuje po Hardweru, koji ne dopušta duže snimanje.
To enable longer video on the v360 you have to edit seem 004e offset 412 change the value of the offset to 28.(for 10 mb) That will alow you to record about 15 mins, but you must also make sure you have max video option in seem 0032 offset 6E Bit 3 on. That will create a menu option in video settings. You will need another p2k program other then p2k advance to do seem 004e. Try motokit, p2k seem, or p2k tools. Also my settings are with t-mobile branded, i dont know if any other settings need changed with phones runninf different firmware for the video to record that much.
Isto sam našao ovo:
video quality (good better best)
Jel zna tko di se i ovo može uključit, i dal se uopće može snimati bolje, slika je očajna, kvadratiča ko u pričli?
Video Themes (red,blue,green,blk & wht,color,antique)
A isto me zanima i ovo, di je moguće ovo uključiti?
I recimo zašto nema podešavanja osvjetljenja kod snimanja, kao što je kod slikanja.
Bilo bi dobro da se da i zumirat kad se snima??
Bilo što, šta se tiče videa, ako tko šta zna neka slobodno napiše.
Da i skoro sam zaboravio, neki lik na stranim forumima je stavio trans flash card 1GB, na svoju V360 (t-mobile) dal se može staviti toliko memorije na V360v, jer nešto sam čitao da najviše šta može ić je 512, sve više ne može zbog Hardvera.
Ja sam stavio od 512 mb....meni je to sasvim dosta i radi bez problema.
Mislim da bi i 1 giga trebala raditi bez problema, samo sto motorola za nju ne garantira, ali tehnicki gledano nema zapreke.
512mb sam uzeo u Dubravi u Arhiteh-u i sad kosta 280kn. Sto je vise nego povoljno.
mislim da ipak ne ide giga na v360v. Ne ide ni na E1000... 512 je maximum nažalost. No trebalo bi provjerit!= Citat =:
Izvorno postao zrino
Ja mislim da ide 1gb, frend imam v360, onu silver, kupio u njemackoj i u njoj ima microSD od 1gb ( kingmax )...
Jel netko u L7 stavim microSD od 1GB ili vise i jel mu radilo?
Ljudi po stranim forumima govore da radi. Samo ne znam gdje ces naci karticu kod nas, jer ni 512 nije lako naci.= Citat =:
Izvorno postao centar137
Pozdrav ekipi.
Već duže vrijeme pratim ovaj forum, a posebno ovaj topic, vidio sam sve i svakakve modove za motorolu v360v i većinu njih sam i sam isprobao :),u svemu tome nisam primjetio da je itko imao kakvo pitanje u vezi gledanja video sadržaja u fullscreenu, pri tome ne mislim onaj high 176x144, vec bas pravi 176x220.
Sad mene zanima dal je to moguće, i ako je kako to napraviti.
ok htio bih izbrisat sve melodije s moba (v360v --> v360) i to sam prije radio dok sam imo softver od v360v no sad kao da mi neke melodije fale. s p2k toolsima na v360 bi mi u a/mobile/audio trebali bit neke melodije no tamo nema niceg nego samo My ToneDB.db i Temp Tone.db, dok sam opet u c/mobile/audio nasao samo neke melodije od njih bar jos desetak i to sve imaju naziv ~AlertFile(neki broj bez zagrade).(extenzije variraju imy, mp3, m4a, itd.) ok mozda to jesu te ali negdje se jos neke nalaze premalo ih je....
Napravio sam jedno sranje:
Cacko sam u p2k toolsu i sada kad odem u npr My Files i pokazivac mi stoji na Pictures, kada ga maknem na Sounds onda nestane ona ikona od Pictures, kada pomaknem na Videos nestane Souinds i iduci mic nestanu sve ikone tamo, ali se moze normalno uc u slike video i zvukove.
Kada izacem iz menija i opet udjem pojave se ikone i onda opet nestaju kako micem. Isto se dogadja i sa Connectivity i Vodafone live!
Kako ovo rijesit?
Problem no2:
kad odem u Settings, ne mogu uc u Personalize.
Problem 2:
A sta si tocno cackao po Toolsima? Da nisi dirao seemove sta odredjuju sta ti se pojavljuje u Tools meniu? U P2KToolsima pod other features, office tools?
Rjesit ces problem, ako si backupo seem 0032, tako da vratis bacukapani 0032 na mobitel. Ili probaj opet promijeniti to sto si mjenjao P2Ktoolsima.Radilo kod mene na L7.
Da to sam radio, ali nemam backup seema.
Ajd posaljes na centar137@yahoo.com
probaj napraviti ovako= Citat =:
Izvorno postao centar137
odi u P2L tools, naravno spoji se na data/fax vezu i klikni refresh
kad ti ucita sve onda odi na other features i na dnu desnog prozora klikni GET
Sve ukljucene stvari ce imati kvacicu. Odi na office tools i pogledaj koje su ukljucene. Prve tri ako su ukljucene iskljuci ih i spremi(SET), restartaj mob, skini sa kabla naravno i kad ga ponovo ukljucis odi u settings i klikni da vidis hoce li se otvoriti menu a isto tako da li ti u multimediji ikone ostaju listanjem!:chef:
sto se tice tih gubljenja ikona mislim da bi trebo iskljuciti opciju animacija koja se nalazi negdje u podesenjima u pocetnoj postavi mislim, ja sam ju sebi maknuo sa seemovima
nije potrebno!= Citat =:
Izvorno postao vrapce
Jel ima netko iz Osijeka tko je cackao po Motoroli v360v ja se bas i ne usudim to sam raditi pa sam kontao da se nademo na cugi ili nest pa da mi to malo bolje objasni. Ako se nekom da molim da se javi (moze i na jukic_dinko@yahoo.com)
Trebo bi riješenje za jedan problemčić!
Stavio sam neke dodatne melodije i u svom tom čačkanju i preturanju obriso sam melodiju koja je bila pridružena kao zvuk zvona jednoj od grupa. Nakon što sam to shvatio vretio sam istu i ponovo ju pridružio ali mi je sada ostala rupa u izborniku (onom kada se ide na pridruživanje melodije za kontakt). Probo sam sve što mi je palo na pamet (brisanje svega pa vraćanje i kojekakove resete) al niš rupa još uvijek tamo. Pa ako neko imam ideju.
Još jedno pitanjce!
Napravio sam grupe za kontakte iz imenika i svakoj grupi pridružio određenu melodiju za zvono ali ta ista melodija svira i kada stigne poruka od nekog kontakta iz te grupe.
Pitanje je: dali se može pridružiti pojedinačna melodija kontaktu ili grupa a da zvuk poruke ostane isti za sve?
Ma znam citao sam o tim backupima ali svako malo na forumu citam o problemima i kako ih ne mogu vratiti tako da mi je malo bed da ne userem novi mobitel. E a ono sa zvukovima je i kod mene (a to mi je bilo i na E398 sto je po mome puno bolji mob od v360v tako da sretno u pronalasku rjesenja)
Samo treba dobro procesljati forum i traziti upute i rjesenja. Ne mozes nista pokvariti budes li pratio postove. Citaj pametne od BlueDevila, Gogsa, Inovatora, Pile i ostalih! Decki su puno toga napravili. Sve instaliraj kako treba i nema problema. Imas li pitanja o kakvim konkretnim pitanjima i programima oglasi se na forum! Sretno!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Cibi_os
Ti si tu pomijesao grupe i pojedinacne kontakte! Ne mozes staviti ID ringtone zasebno i znak za poruku posebno. Od te osobe ti i zvoni i poruka dolazi pod istim tonom. Bug kao i sms delivery!:licklips:= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Molim vas da prokomentirate ovo! Cijelo vrijeme ljudi pokusavaju napraviti sve ovo! Vrijedi li flashanja?:) :thumbup:
http://www.howardforums.com/showthread.php?t=894103= Citat =:
Izvorno postao Sator
Isto pokrenuo p2k tek nakon PST instalacije! Ajde barem nesto, idem sad dalje...:chatter: :)= Citat =:
Izvorno postao vk__MoRpHeUs__
HEJ narode trebao bih pomoć oko moddinga motorole V360v. Problem je u tome što mi komp ne prepoznaje telefon. Tj kad povežem telefon i otvorim PK tools 0.8.6.4 piše da telefon nije konektocan a imam instaliran i motorola Phone tools a on je u redu ali nema opcije za modding. Drivere sam instalirao koje ste vi preporučili ali opet ništa.
AJ mi pomozite oko toga.
Jesi postavio usb settings na data/fax vezu? Mozda ti ga zato nece prepoznati!
...kako da dodijelim prava diktafonu da snima!???...ne znam to...da li mi moze netko opisati...bio bi zahvalan...hvala....rijec je o moto v360v...
Nema probema. To mozes sredit motomidmanom. Kad ga otvoris procitat ce aplikacije koje su instalirane. Desni klik na diktafon, access -> enable for all i rijesio si stvar. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao bubyx
edit:
Kad vec sredjujes diktafon mogao bi i podesit da snima i kad je zaklopljen. Opet desni klik, atributes i stavis kvacicu na flipinsensitive
hvala legendo...radi sve...hehehe...e da a kako se produzi duljina snimanja video zapisa jer sam vidio na forumu da neki imaju i s time problema...a ja ne kuzim kod ovih seemova...kad ih stavim na disk.,.gdje nadjem offsete..npr seem 0032 offset 60 ili tako nesto!???..:dunno: ...
Za to ti treba neki p2k program, ja koristim p2k tools 0.8.6 build 406. Sigurno ces ga pronaci negdje u linkovima. U njemu imas seem editor tako da ti dodatni hex editor nece trebati.= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Evo npr. za seem 0032 offset 60. Prvo skines seem 32 sa mobitela i spremis ga u file u slucaju da ti zatreba backup. Offset 60 je adresa. 6 je oznaka redka a 0 stupca. Kad se pozicioniras na tu adresu imat ces graficki predstavljen svaki bit podatka sa kvacicama ispod. Mislim da ce ti dalje bit sve jasno.
I nemoj zaboravit sve sto mjenjas backupat.
= Citat =:
Izvorno postao spade
Ok je to sve...al zasto bi se zezao sa p2k om..kad imam motorola v360 flex editor v 10.4...jer sam u nekom postu na forumu procitao o tom programu da se moze s njim namjestiti duljina snimanja...ja mogu namjestiti za mms na 1mb, i za Video Lenght (T-Flash) na 65535 sec. ali za Video Lenght (No T-Flash) mi uvijek ostaje 0 nakon sto napisem neki broj...naravno kada restartam mob...
...Zanimalo me je da li je netko uspio promijeniti ikonu od kamere u meniju...jer mi je ova defaultna gadna...a iam tako lijep skin...pa ako je netko napao to...neka posta postupak...hvala...
jesam sve sam uradio kak treba ali piše phone is disconected a ne mogu ga nikako konektovati, kada prabacim na mem. karticu sve mi noramlno radi kao flash memorija a kada ga vratim na DATA/FAX i probam ic na net on radi al da ga modd-ujem ne mogu nikako.
Reinstaliraj drivere...sve ti pise ovdje...http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=241899&postcount=25= Citat =:
Izvorno postao Sample Slayer
Hvala ti na velikoj pomoći oko povezivanja motorole. NA onom postu sam našao sve šta mi treba i gde je greška
Ikona ti se nalazi u "c\mobile\pictures" imaš dva komada neselektiranu i selektiranu pa ju samo zamjeni ikonom kojom želiš istog naziva i to je to!= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Nema beda majstore...znam jer sam i ja imao s tim problema...sve sam instalirao i nikako da ju p2k tools connecta...grr..poludio sam i onda sam sve reinstalirao (i drivere od motorole) i sve je glatko radilo...hehe...= Citat =:
Izvorno postao Sample Slayer
Ok narode sada prelazim u fazu modd-ovanja ako budem imao kakvih problema javit ću se. POZZ
...ja bih stavio ovaj yuetov monster pack...but...nisam jos nikad fleksao moto i ne bih htio nesto zeznuti..a ako zeznem znam da se backup jos nije uspio vratiti na moto pa me zanima da li je netko to uspio i da li radi...hvala..
Take a look at http://xlr8.us/hofo/map.txt and you'll see that SMS Delivery Reports are in offset 3D, bit #1 and that to turn it on bit #1 must be set to "1".
Evo našao ovo na stranom forumu, dal to možda nije za stalno uključivanje izvješća o isporuci, tak da ne ne mora nakon svke poruke izvješće uključivat.
Nisam još pogledao dal imam u tom ofsetu uključen taj bit, čekam da mi se batery sprazni.
Betw jel zna tko koliko dođu baterije za V360V, tj dal postoji kaoja sa istim naponaom ali da je jača, tj da ima više mA?
Ljudi stavio sam Yuetov monster pack na svoju motorolu...i mogu vam reci da je odlican...hehe...
Jesi možda uspio namjestiti da ti je vanjska lijeva tipka(smart) namjestena za nešto drugo a ne za otvaranje glavnog menija?:spin: