malo kasnim ali evo: ;D= Citat =:
Izvorno postao erika
http://monitor.hr/niktitanik/2005/10/785.jpg
Printable View
malo kasnim ali evo: ;D= Citat =:
Izvorno postao erika
http://monitor.hr/niktitanik/2005/10/785.jpg
Pa, bokte mutavih ljudi! Ova Daca. Sad je nešto trkeljala u Ispovjedaonici i boktepitaj kaj je rekla. "I onda... nije da sam imala.... ahm... nekih... ovaj.... predrasuda... nego, ono... samo sam... su me prihvatili.... jel.... kakva jesam..." Hej?! Jel to zbog kamera ili su fakat ti ljudi idioti?
fakat su idioti...... :thumbup:
...a čuj ove dve :rolleyes:
Kako mi je sad ta Lana digla živac. "Ja više nemrem bit ovdje Sanja. Ak ti izletiš van, ja ću tu ispizdit. Tu ću preskočit ovaj zid". Daj ga preskoči ODMAH!
..da,a mora da joj se (Lani) Kiki zamjeril,jer vani se nebi (ni pod razno)družila s njim.Jesam kaj propustila????:rolleyes:
evo napokn danas vidio nove stanare .. pa nisu mi bas nesto , djeluju mi tooolko ne zanimljivi ,mislim onak su ... tihi i povuceni . Pa nie to za big brother.
ona plava nova .. respect za Mini suknju - to je uvjek veliki :thumbup: bar sto se mene tice,al cim sam otvorio usta shvatio sam kolko je sati.
generalno,nadam se pobjedi Iveka il Matka.
drago mi je sto je onaj Razumiš ispo.
:thumbup:;D:thumbup: I couldn't agree more!= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Ne Matko...mountain man...brdjan...kamenjar...= Citat =:
Nikako.. Iskreno, ja nikome ne bih dao milju... pa kaj je to prosjek naše mladeži?
gog ti ionako nikome niš nedaš;);D
Ja bih dao Željki. Milju naravno. ;)
...ma nek Ivan dobije milju i fin...kraj...
naj bitnije da su oni idioti u toj kuci, a oni koji ih gledaju nisu :)
Gledat ih možeš iz više razloga. Npr. radi proučavanja biheviorizma ili psihologije ili da napraviš i objaviš neki rad... ;)
Pa sve do toga da se podsjetiš kako si u stvari sretan što si rođen takav kakav već jesi, a ne ko... ;)
A i u nedostatku humorističnih serija u tom terminu...
ovaj novi zadatak sa kićom i ovim iz zabranjene je baš lud
Totally! Dude!
ponasanje im je katastrofalna, pazite sta je sanja rekla da ce pocet razbijat kamere po kuci (jer joj fali par cigareta) (koje je mario ukrao u svom tajnom pohodu)i jos je ozbilja... koja kuja.
umjesto da sute i da budu sretni sta su u tom showu oni se jos i bune i prigovaraju. ma sve ove zenske su bahate pogotovo lana bahata tatina curica stim treba u kurveraj a ne frizeraj
To sve lijeno i priglupo. Ispadam ženomrzac, ali ove dvije starosjedilice, Lana i Sanja ne bih volio nikad upoznati u životu. Da moram boravit stotinjak dana sa njima, vrišteći bih se zaletavao u onaj drveni zid oko kuće...
dakle Lana je ispala. boze nemogu vjerovat da gledam.
ali nije mi jasno zasto nisu nominirali Sanju kad znaju da zeli van
..ma svi bi oni išli van,a boga mole da ostanu!;D
da je htijela otic, osla bi vec odavno..........
Ajd, pola napora izašlo. Tko je uopće dalje nominiran?
Dominik i Hamdija!:rolleyes:
Da ne povjeruješ. Ako onaj kromanjonac Marko pobijedi, ja se selim van.
...misliš Matko,nevjerujem,mada nikad se nezna;D
...što i ona Sanja nije letila van... ono cmizdrenje mi ide na nervce...
Čudno da nije opet sanja nominirana.. nego kako to da se mogu nominirati oni koji su tek ušli prošli tjedan?
Da, stvarno... Kakva su im to pravila? Ovim trutovima dopuštaju sve i još ih časte svako malo. Sve bih ih u tamnicu bacio.
...vidi ti njih,ciki-miki,svi su pošandrcali....:)
po meni je hamdija novi sasa i navijam za njega
m da je sanja nakon roma zadovoljila i Matka oralno , jel to istina?
ili mu ga je samo protresla?
ne znam jeste diskutirali o tomu zake Ivan nema curu ?
a kaže da ni dečka nema. malo se folira izgleda.
http://rapidshare.de/files/7458100/ivan_BB_KN.wmv.html
lol! di si to samo naso... i meni taj ivan nekako vuce na ped***...
Meni je on najsimpaticniji , a ne gledam decke.
sve se bojim da Ivek ima najvise sanse poslje Sanje nekog od deckiju zadovoljit :)
kakav luđak lol;D
...meni je Ivek baš O.K.;D
...e ovo je za objavit u novinama - :lol: - svaka čast...= Citat =:
Tko Ivek ? zake? nemoj da te ovi iz iskoraka ganjaju.= Citat =:
Izvorno postao damgol
...baš se prisjetih jedne scene iz filma gdje Rade kaže:Pi*ka je spolni organ,a p*z** je karakterna osobina!;
meni sanja ide na qurac... prije 2 tjedna se plakala, plakala i plakala da oće van, a ovaj tjedan joj je sve super... samo zato kaj se lana plakala se i ona plakala... zbilja mi ide na živce... i ja velim da ona ovaj petak ide van!:headbang: :headbang:
a ivek je baš dobar... kaj očete?! nije da mi se sviđa onak... nego je simpatičan:afro: :afro:
= Citat =:
Kome je to točno namijenjeno?
BTW, to je kod mene na kvartu, na slavonskoj, kod mcdonaldsa na krugama...
Pa, onoj sponzoruši Hani kaj je bila valjda dva tjedna u kući. Ona je izvalila da svaki sposobniji dečko može zaraditi 30.000€ za auto. Zato taj grafit. Bože me sačuvaj glupače... Kaj ne ode nekoj sirotinji doma i to veli? Pa, rastrgali bi ju, skuhali, pojeli, a ostatke bacili psima.
ma na tebe sam mislio biseru:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Friški said it all , onoj droljici Hani iz bba , ocito nisi gledo .. rekla je da svaki sposobniji decko moze zaradit 30 000 eura za auto!!!!!= Citat =:
Izvorno postao gog
30 000 eura KEŠa
SAMO ZA AUTO
jel svacate?
ne kredit.
30 000 eura na hrpi.
i sve to iskresirat za auto.
svaki sposobniji decko.
decko pretpostavljam da je raspon godina 18 - 35
pa bas me zanima kolko ima u Hrvatskoj "sposobnijih deckiju "
:zbunj:
:rifle: :rifle: :rifle: :rifle: :rifle: :rifle: :rifle: :rifle: :rifle: :rifle: :rifle:
ima puno sposobnih deckiju kod nas! kaj ne slusas vijesti bas... skoro svaki dan se opljacka nesto...
kaj svaki dan svaki sat
...konačno - Sanja is OUT ...
Da hvala bogu to sam cekao!!!!! Sad idem da ju k*r*m!!
sata je onoj malo Zeljki...nju mama izgleda nije mazila dok je bila curica:)))
A Daca mi je sad najaca kad je zvizula na patos ni A ni B a ove placipicke do sad a pogotovo Sanja bi tri dana poslje plakale.
kako se zove cigan koji 2 mjeseca nije kopao po smeću
HAMDIJA HA HA HA
Bože, koliko ću još puta morati taj vic pročitati na netu...?
joj daj ko ti kriv kaj si 24/7 online
ima i onih koji ga nisu culi
meni je vic pre--dobar!
loooool :chatter:= Citat =:
Izvorno postao goce
evo o tom pricam :rolleyes:
Ma vic je luuudnica... i da nemam net, opet bih ga čuo. Još ću kupiti mlijeko i na amalaži će pisati: "kako se zove cigan..."
da, pazi da nebi iskočio vic iz paštete ko Kosorica...
kako se zove cigan koji nije kopao po smeću nešto više od 2 mjeseca?
Wie heißt der Rom , die mehr als 2 Monate ins Müll nicht gekopat hat?
vidim čitaš sve postove detaljno;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao damgol
http://img495.imageshack.us/img495/6342/361265qz.gif
E jeste čuli ovaj, zdrapo sam se kad sam ga čuo, ili sam ga negdje pročitao, samo ne znam di... uglavnom:
kako se zove cigan koji nije kopao po smeću nešto manje od 3 mjeseca?
JOOOJ koji LOOOOL sad mi je frend jedan novi vic ispričao, ovo morate čut:
Kako se zove cigan koji nije kopao po smeću 78 dana?
.
.
.
. OK, sad bu valjda dosta....
Jel znate onaj vic sa Ciganom , kantom i 90 dana?
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kakav lik pa ovo je prestrašno;D;D;D
pa tebe su frende trebali stavit na bb
onda bi vic glasio ovako:
kako se zove doc koji na sreću već 2 mjeseca ne dira pacjente?;)
Nisam čuo taj, daj ga ispričaj!!!= Citat =:
...ko i onaj dobro poznati:
Kak se zove Cigan koji se bavi prodajom cd-a?
pa CD-ROM :)
Imam hunch da se sprdate samnom... ;D
Kako se zove cigo kojeg nema na raskršću vukovarske i držićeve već 3 mjeseca?
...pa Hamdija :D ...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...i konačno, ode Kristo vaaaaaan... adio...
Šmrtz... svi su ludi od tuge. Neće se vjerojatno više nikad vidjet...
znači ipak je istina...... ja saznao oko 17h da će ispast!!!
trebao sam se kladit;D
kako smece se kopao zove koji cigan 3 nije po mjeseca?
stalno vrtite takav i slicne vicevi jeste vi normalni... a posto to nije u topicu sa vicevima nego ovdje moze se smatrat i kao vrijedjanje roma, sto se kaznjava na ovom forumu. ;)
hamdija nije cigan hamdija je jedan pametan, inteligentan, marljiv, zgodan i nabilda decko kojeg bi svaka pozeljela ;) moj favorit legenda je nadam se da nije jos ispao.
btw ko je ispao jucer
kristijan... btw. pise ti vec ovdje.....
trazio sam dal pise nisam skuzio sad vidim da pise 'kristo'
cek a ko je sve bio nominiran? nekak mi je cudno da je on ispao... bio je ok decko...
nominirani su ovi dvoje novi.... dundo i ona zenska....
nisi skuzio sta pitam... ko je bio nominiran prije, sa kristijanom? zasto su ljudi bas njega izbacili...
a-ha, daca i mate...
daca i mateja? lol pa sta ne napises ime do kraja :)
ja bi mateju poslao van
nek ispdnu
...ovo dvoje bi trebalo zajedno van, kao što su i ušli...
U Big Brother kuću večeras ulaze Dino Dvornik i Davor Gobac. Glazbenici će u BB kući provesti svega dva dana, tvrdi produkcija 'Big Brothera'
http://img204.imageshack.us/img204/4346/gobac2zh.jpg
Dino & Davor
Iako su Dino i Gobac svojevremeno bili dva enfant terriblea hrvatske glazbene scene, u zadnje vrijeme su se prilično smirili. No bez obzira na to, vjerojatno će podići gledanost i istovremeno trgnuti stanare iz učmalosti.
Nije poznato hoće li dva glazbenika imati neki posebni zadatak, kao što je imao prvi poznati gost Mario Valentić, kojeg je Kristian morao skrivati pred ostalim stanarima.
Zasad se samo zna da će Dvornik i Gobac ući u kuću kao obični kandidati, iako oni ulaze samo petkom, a svima je poznato da dotični glazbenici nikako ne mogu biti 'obični' stanari.
Z. S.
utorak, 06.12.2005.
nije lose,onako onim jadnicima koji su vec poludili u kuci treba netko novi da malo osvježi atmosferu i da im vrijeme brze prodje
Sad kad Gobac pobjedi na BB-u... ;D
Tesko iako mu lova ne treba...kad on prodajom jedne svoje slike moze zaraditi toliko :lol:!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Biti ce zanimljivo sa njih dvojcom, iako vjerojatno unatoc tome necu gledati. Gobac u javnosti glumi "ludost", jer poznam ga osobno i uzivo (u normalnom, "nemedijskom" okruzenju) i jednostavno je drugacija osobao od one na TV u!
Kaj nije taj BB završio...? Ts... Tko to uopće više gleda?
Davor Gobac i Dino Dvornik ulaze u BB kuću!!!!!!!
Sada budem i ja to počeo gledati ;D bude sada loma ili možda ne :(
te culi novi vic o hamdiji?
(/sad se svima dize kosa na glavi .. a kad ono..)
Hamdija na razgovoru s Big brotherom...
Hamdija - Došao sam reći da želim izaći odavde. Ne mogu više biti ovdje.
Big brother - Ali... mogu li pitati zašto?
Hamdija - Svi su ovdje anti-Romi. Svi.
Big brother - No hajde, otkud ti to pada napamet?
Hamdija - Napravio sam jedan vrlo jednostavan test: pitao sam ih što misle o ideji da se povješa sve Rome i sve frizere.
Big brother (zbunjeno) - a zašto frizere?
Hamdija - Vidite, i vi takoder.
Meni ja tatjana bas skroz simpaticna (cak bolja i od Brankice),ali mi se cini da je malo vise plitka,da ne kazem glupa.... al je jedna skroz nezna dobrica.... rastopim se kad je gledam!!!!!Cini mi se da nema bas mnogo iskustva u nekim stvarima,jer kako je samo navalila na Matka.... imam osecaj,da joj je to prvi ozbiljniji "napad" u zivotu!!!!
ja to više ne gledam. No, ajde, uputi me- o čemu se radi?= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Izgleda se napalila ili kako vi to vec kazete,nabrijala na Matka.... eto,onako ukratko!!!1
baš su te sve cure iz BB-a profinjene, ja isto mislim da je Tatjana dobrica, i Kristina mi je super...šteta kaj je ispala, prava dama. ;D
LOOOOL majstore!! ;D ;D LOL Prava dama... ;)= Citat =:
Izvorno postao tomo
a kaj drugo da velim ;) ;D
a tomo je uvijek bio slab na plavuše;D