puj fuj fejsbuk :p
Printable View
puj fuj fejsbuk :p
igram igricu... :p
http://www.addictinggames.com/fmxteam.html
O, vidi ti LaLunu ovdje... nije je bilo cijeli dan...
već lagano počinje restrikcija korištenja interneta i ovog foruma, kao pripreme za brak... :p :D :notooth:
zbog stanja u kojem sam trenutno izjavljujem da bi restrikcija interneta jos bila i okej..
jedva sam ustala iz kreveta. u 4 popodne. glava mi puca. muka mi je. mislim da necu vise pit.
Ah ta mladež, samo alkohol :p :D
Idem van ;D
Kakav nevjerovatno dosadan dan danas.
Neobično mi, sinoć nisam išao nigdje, a neću ni večeras, to se dugo nije desilo :tomato:
kaj pijete kad vam škodi . . . :belj:
idem na posao . . .
pozz :wave:
ova tema još postoji? ;D;D;D
Da, tako nekako to uvijek bude :D A sljedeće jutro sam se još dodatno zajebo jer nisam prijavio ispit.. Sad je upitno hoće li mi prihvatiti prijavu u ponedjeljak krviimsenapijemkoprokletogalkohola. Al sve u svemu, da, super se osjećam osim što loše spavam :rolleyes:
Idem spavati... skinuo si sve albume The Prodigy-a....:sretan:
Laku noć...
došao s posla . . .
kako je to lijepo kad imaš auto, pa si doma za par minuta . . . :D
inače, umoran idem spavati . . .
sutra je novi radni dan . . .
laku noć . . . :wave:
dobar jutar svima... ;D
slušam muziku, čitam vijesti na internetu... :spin:
Jutro, spremam se za crkvu :wave:
zaspala u pol 5, probudila se u 9.... i nakon čajeka s medom osjećam se just fine :kitty:
Evo, ja se malo smijem uz gledanje Milana proroka. :D:D
Jutro i od mene....malo se ranije digao...ipak sam u 5 došao ujutro izvana :crazy:
a ja fino legla sinoc oko 11 i ustala se maloprije. weeeee :jump:
Jutro... Evo malo tražim po mininovoj i the pirate bay-u NFS U2, no bezuspješno... Imam kod kuće na CD-R-u nfs u2, al neradi cd, izgreban je.. pa tražim da skinem s neta...
Jutro.... :wave:
Jutro jutro svima. Počijah spamati :D
jutro . . . :wave:
spremanje pa na posao . . .
stoga, pozz :wave:
Idem na popodnevnu kavu, dosadno je doma :crazy:
nametal se punjenih lignji s češnjakom...:licklips..idem ležat pa prašit novog stalkera
slušam novi cd od lepe brene, čak je ok