dobar jutar svima... :D
šta je ovo, nema nikoga!?!?!?! :jehon:
bezveze...
odo dovršiti skriptu... :-/
Printable View
dobar jutar svima... :D
šta je ovo, nema nikoga!?!?!?! :jehon:
bezveze...
odo dovršiti skriptu... :-/
idem na vožnju . . . ;)
a poslije malo po gradu . . .
pozz
stehi.. cega ba?
cek, kaj nisi ti gimnazijalac? wtf je stehi-nesto?
Nešto vezano uz kemiju.= Citat =:
stehi.. cega ba?
cek, kaj nisi ti gimnazijalac? wtf je stehi-nesto?
Zanima me kako u Wordu namjestiti da prva stranica (nemeriranje stranica) počinje recimo od pete po redu?
Pišem diplomski pa imam 3 glavne stranice i sadržaj koji ne smije biti numeriran...Uvod bi trebala biti prva stranica...kak to napraviti?
hm, bas gledam, ima opciju da ne numerira samo prvu stranicu.. bar moj word 2003..
ha nist, ako nitko drugi ne zna kako to izvesti, onda jednostavno uvodne strane i sadrzaj napravi kao zaseban dokument, tak i tak ces sve to kasnije printati, zar ne? kolko me pamcenje sluzi, ja sam to tako napravila.
Da...nema nigdje dodatnih opcija...i ja sam tako sprintao da sam posebno napravio...no trebam imati i na cd-u to napisano...
No nema to veze...vidjet će se na cdu da uvod počinje na 5 stranici dok u pismenom izdanju počinje ne 1...ali bitno da mi sadržaj pokazuje dobro stranice ;)
Pitao sam, možda ima kakva opcija...ali očito nema..
A kak tek zajebavaju sa dopunama i izmjenama...:angry:
Mjenjao sam par puta zbog njihovih dopuna...i sada na kraju neznam da li trebam na tvrde korice napisati kaj...prije je pisalo da treba a sada po novom pravilniku nije navedeno...:crazy:
ubijam vrijeme...
trebao bih doršiti skriptu... još samo 17 pitanja i gotov sam... :D :notooth:
al će mi tih zadnjih par pitanja pojest živce.
btw: pozdrav gorane i lunarna
Bok Ico...i te se hebe ko i mene....:crazy:
Vratio se iz Maksimira (test novog bicikla :) ), i sad cu trenirat malo :)
Došo iz škole, jeo...
Jel zna ko dali N70 podržava 2GB karticu?
podržava.
ali više od 2GB, sumnjam...
ja sam imao 1GB i radilo je super... samo treba nać karticu za N70
Ma buraz ima 1GB, sad ošo u Feniks uzet 2GB, pa me pito da provjerim jel radi na 2GB... thx...
Heh, ubijam se sa zadnjim slideom, zadnjeg seminara, zadnjeg ispita na faksu...hehehe :D
došao iz grada crknut . . .
a sutra dizanje u 7, ispit . . .
pa na posao . . .
ovaj tjedan definitivno nije moj tjedan . . . :thumbdown
Eh, viš mi lak...valjda će on prihvatiti ovo sranje od seminara koje sam napisao :D
Jutro...
Evo mene iz grada ;)
Napravio spiralne uveze za diplomski a tvrdi će biti popodne gotov...još cd spržim i gotovo...
Samo se nadam da će biti dobro jer mi to fakat ide na živce, na kraju niti ne znam kaj sam pisao :D
pozdrav svima.
napokon napisao odgovre na 99 pitanja iz jedno predmeta. tj napisao skriptu... :)
sad još samo da prebacim iz doc u pdf i printanje... :) :D
došao iz grada . . .
i da, položio vozački . . . ;)
Čestitam brljo... :thumbup:
samo, oprezno vozi ;)
Mhm, drive safely :)
Evo danas sam ustao ranije, vježbao neke zadatke, sad se odmaram na kompu :) Dan savršen, mogao bih do grada na kafu
@bbbrljo Čestitam :beer:
brljo, pa cestitam!!
Čitam ovo i smijem se...
LOL
šta sve neće napisati... :D