Kolki fi? :notooth:
Printable View
Kolki fi? :notooth:
koga, inoksa?
u, vert, daj, daj, treba i meni.
ne za striptiz, za ograde i stepenice ;D
i ujedno apeliram da nas se sve zbana obziorm na nase trgovanje po cetaoni. puj mi, zli modovi ;D
PRIJEDLOG:
Otvoriti u Cafeu novu temu o Luninoj svadbi i sve ovo prebaciti tamo.
Mislim da je zasluzila. ;)
Luna, pozovi i nas- i imaš 130 ljudi. :p
Nećemo puno jest :D
ravilov- slažem se:)
dobila buš štajnge na svadbe!
fi d 10 do 108 sise nisu uključene u fcijenu
odoh krepat u krvet
Luna: Probaj Restoran Kraljevec...blizu je mene, pa i ja budem navratil :njanja:
I da, zašto se svi vjenčavaju uvijek blizu mog rođkasa...pa mislim to je katastrofen ;D
A što se tiče šipke za ples, to ja odabirem, imam dosta iskustva s time :notooth:
rofl, da, ajmo otvorit temu i u njoj pisat o inoks stangama koje si zelim, kako za sebe tako i za kolegu iksa - glavnog aktera na djevojackoj. nadalje, pisat cemo i o tome kako ce forumasi prisustvovat tom nadasve predivnom i nimalo stresnom cinu luninih priprema kao i samoj svadbi te naravno, na istoj nece puno pojest. (sad ce se sljaka ubacit' s cevapima) georgy, mogli bismo to i na papir bacit', ovjerit' kod biljeznika, mislim na to da necete puno pojest ;D
nakon vecerasnjeg razgovora s roditeljem mi (mater sam trenutno iskljucila iz pregovora, za svacije dobro) dosli smo do teorije seljacke svadbe od 300+ ljudi..
suicidalna sam trenutno..
al mili moji, ako se ta strahota obistini (ned'o bog!) e onda cete bome bit pozvani. da se svi skupa oblokamo k'o prasad i ne sjecamo se niceg drugi dan. katastrofa.. ako ista prezirem, to su onda te sugave svadbe po mjesnim domovima s 200 i kusur ljudi..
tko je, kvragu, izmislio termin "sira obitelj" da ga prikoljem?
al ne dam se ja! a - a.
:suicide:
@te ket, taverna mi se ne dopada bas, taj koncept stupova u salama za svadbu mi nikako nije jasan :dunno:
trenutno stojim kod Licitara (da, i to ti je blizu), imaju salu za 70 ljudi, samo strahujem, negdje sam nedavno citala da subotom ne rade svadbe za manje od 200 ljudi :-/
Pa mora im se isplatiti :)
"Šira obitelj"...se to jede ;D
E Luna jesi grintava.
Kukaš kako nećeš velike svatove a vidiš da nemožeš nać malu salu.
Kod nas na Krku se reveri naplaćuju a ulog je relativno mali, jer ružmarina ima na volju.
Tako nešto i ti osmisli da izvučeš na kraju svega dobit.
Ako treba popunit stolicu u sali evo i mene ali je uvjet da Cola bude kvalitetna jer zdnji put kada sam pio Jeger-Colu ista mi je jaaako naškodila.
Na dar nosim ružmarin za revere.
denis, vidis, ja bih ruzmarin bas i htjela za kitice (bez crvenbijeliplavi trakice, ja bih piknula gore neku satensku) al roditelji komada 4 grintaju da ruzmarin danas vise nitko ne mece u poplavi tolikih umjetnih revera, a i kao, to je pocetak 9. mj, jos je ljeto, vruce, uvenut ce ruzmarin..
bla.
nije problem popunit salu, zacas mi naberemo 300+ ljudi.
al je fora u tome sto em mi ne bismo velike svatove, em se nema bas para.. i sad ti izadji na kraj s materom punom fiks ideja od kojih je najzesca potrosit sve na svatove, za gradnju kuce nek se snalazimo od zraka, s cacom koji bi najradije pravijo seljacija svadbu u domu jer se tako najjeftinije prodje, s njegovima koji su prerealni i ne bi uopce pravili svatove, smao veceru kumovi - roditelji a pare koje se ima satrane bacili na kucu..
kompromis? jel to nekaj za jest?
(sto se tice mog stajalista o domskim svadbama, molim, nek se nitko ne uvrijedi, ukusi su razliciti, a moj ukus takve svadbe ne probavlja)
je, puni ste ideja, sega ;D
dodje mi da odem u opatice ;D
de je Ico? :dunno: ja sam prva?
'jutro.
ne da mi se na ovu kisurinu.. nisam isla na posao javnim prijevozom tam od prije ljeta jos.. grrrr, a sad moram u prepun bus. i tramvaj.
:i hate mondays:
::especially rainy ones::
dobar jutar svima...
spavao sam... :p ;D
ni meni se neda sa javnim prijevozom do grada... odo sa autom...
Jutro svima....
Vidim da se La_Luna udaje...e pa sretno ti bilo u mraku...odnosno braku :beer:
dobro jutro forumasi i forumasice......spremam se za skolu......La_Luna sretno u braku....
Pozdrav svima...
došao sa faxa... nije ispit baš dobro prošao... ali, možda ipak ima nade... :p :D
odo pisati skriptu, tj odgovore na 99 pitanja... :D :p :notooth:
Sinoc doso u pol 3 doma u vidno alkoholiziranom stanju,ustao u pol 7,oso na poso,i jos uvijek nisam dosao k sebi... :(
Vi čestitate Luni, a ona se udaje tek 2010.
Ako i bude svadbe (jesam brakolomac):p- šala :D- valjda neću dobit ban.:p
Luna- ne bacaj novce na ružmarin, odi na neku svadbu koja skoro završava, pa poberi ružmarine koji ostanu ili nekom padnu ili reci djeci u vrtiću da svako nabere malo ružmarina po putu do vrtića. :D
Vidiš da ti svi pomažu (ovdje na forumu) svojim izuzetnim :) savjetima. :D
Evo, ja došo iz škole.
Opa Luna, svadba se sprema :) pa neka je sa srećom :notooth:
Ico po običaju piše skripte :)
Ja išao upisati ocjenu (7) i izašli su mi rezultati od nekidašnjeg ispita - položio prvi dio. Još samo drugi :beer:
Prčkam po nečemu...
Vjerojatno ne zelimo znati detalje. :p
OT: dosao doma, cekam poziv pa idem dalje...
došao s tekme, sad malo odmaranja . . . :notooth:
Helou...bye!
došao izvana . . .
nakon dugo vremena bio malo vani, bilo je veselo . . . ;)