= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Samo čekam da snime "Anđele i demone" ili barem "Deception point".. Obje su mi puno bolje od Da Vincijevog koda.. :)
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Samo čekam da snime "Anđele i demone" ili barem "Deception point".. Obje su mi puno bolje od Da Vincijevog koda.. :)
Ok meni se želudac okrenuo kad Ledger pljune u ruku i krene na ovog malog.. :kitty: Gledao sam do scene kad se ovaj ženi. Nisam imao živaca za dalje..= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Anyway:
"The Weatherman" sa Nicolas Cageom
Ocjena: 8/10
Totalni "American Beauty" samo s ovim panjem u glavnoj ulozi.. Meni je preheben zbog njegovih komentara, zbog Michael Cainea i njegovih bisera (glumi savjest sinu) i nadasve zbog misli u filmu.
jedna od boljih u zadnje vrijeme su pirates of the caribiean - dead man's cheast a ni superman nije los samo su oba filma dosta dugacka.
Lucky Number Slevin 9/10
Inside Man 6/10 (malo prerastegnuto)
Hostel- 5/10, malo nerealan film što se tiče nekih scena,ali ok za pogledati (ako imate želudac)
Tokyo Drift- film-0.1/10 no comment
Pirates 2 gledao u Novalji
predobro 9/10
"Tunel smrti" (Death Tunnel) - vidio sam nedavno foršpan na netu i bio mi je čudan. A film? Kao da su ga snimali nabrijani i nadobudni studenti sa Filmske Akademije, isnpirirani MTV-om i crazylike montažom. Uspio sam pogledati 40 minuta i onda sam jednostavno morao odustati. Ako su nekome dovoljne polugole, netalenirane trebe i 4 sekundi sisa pod tušem - navalite. Meni baš i nisu. Stoga:
2/10
Balkankan 6/10 za pogledati
Ja sam ga bas sinoc uzeo u videoteci i presnimio si ali ga nisam stigao pogledati. necu se zurit onda :-/= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ne da se ne moraš žuriti, već ga možeš komotno zbrisati... Nije to neki trash film, gdje ćeš se i zabaviti gledajući bedastoće... Ovo je snimano ozbiljno sa stavom kako rade pravu stvar... Čak na coveru piše: "Jedan od najboljih horora koje smo do sada vidjeli - the horror review"... Ako je to prava recnezija, onda znam da se ubuduće moram klanjati njihovih preporuka...
Superman Returns 8,5 / 10
Inside Man 7 / 10
Karaula 9/10
Jako dobar film...A jesu zajebani :D
Pirati sa kariba 2 0,1/10
glupost, nista posebno...
A kad si pogledam kako neki od vas dajete te ocjene uz komentar, bilo bi možda i bolje da to preskočite... Nema nikakve logike napisati da je film glupost i ništa posebno i dati mu ocjenu 0.1/10... Prema toj logici, film ne bi mogao ni gledati dulje od 10 minuta i biti toliko izbezumljen i razočaran, da bi se klonili gledanja filmova tjednima...
ipak mislim da je @prpic u pravu što se tiče pirata.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ja sam ih danas išla gledat i totalno samo bijesna!
film je bio dobar, ali...kakav je to kraj?! to je kao u onim sapunicama kad ih prekinu u najnapetijem trenutku!
užas! da su bar napravili kraj kao u prvom nastavku takav kraj da i može i ne mora biti nastavka, a ne ovo.
još su neki klinci pravili nered u kinu pa su ih morali izbaciti van...
samo zbog tog kraja im ne bih dala više od 3/10
Halo! Pa naravno da će imati nastavak... Čemu čuđenje tomu? I zašto bi takvo što upropastilo cijeli doživljaj filma?
I prvi dio je imao nastavak pa nije završio u "to be continued..." stilu. Ista stvar mi je pokvarila i Saw2:thumbdown
A pa mislim, svatko tko imalo prati filmove, zna da je Pirati sa kariba 2 kao sto i sam naslov govori drugi dio, te svi imalo upuceni znaju da postoji treci dio, te da dvica zavrsava s o be continued...
Definitivno ne vidim probelma u tome, a jos manje da se film zbog tog razloga ocijeni losom ocjenom!!!!
Losu ocjenu film moze dobiti, ako je gluma losa, ako je radnja losa, ako je vizualizacija losa i tome slicne stvari, a nikako zbog toga sto ce se nastavit.
Isto tak mi je bilo glupo kad je ekipa izjavljivala za gospodare prstenova, joj pa nema kraj!, ono WTF pa to je Triologija, niti prva knjiga nema kraj, pa kak ce film imat?
"Gužva i frka" (Hustel & Flow) - nekog bi ovaj film mogao podsjetiti na "8 mile", ali ja sam se tog filma sjetio tek nakon što sam pogledao ovaj, vrlo dobar film o pokušajima probijanja iz američkog geta na površinu, točnije na vrhove američkih top lista... Terrence Howard je jedan od relativno novijih glumaca čije vrijeme stiže, a i ostatak casta je odradio posao...
8/10
Lucky number Slevin 9/10
Film me oduševio i ide onaj spindl di su svi takvi :)
ne može se uspoređivati s "gospodarom", jer se tu od početka znalo da će biti 3 filma pa nisam ni očekivala kraj nakon prvog filma!= Citat =:
Izvorno postao Smrt
da su pirati 2 završili na isti način kao pirati 1, ne bi bilo čudno, ali ovo...
to sad znači da će oni možda napraviti cijelu sapunicu od 10-ak filmova koji ovako završavaju ili što?!:retard:
Pa, ako će biti dobri, zašto ne napraviti 10 nastavaka? Znam da su nastavci u većini slučajevi slabiji od originala, ali zašto ne ako će ih ljudi gledati i ako će se na cijelom prijektu zgrtati novci?
zato što želim vidjeti KRAJ! a nemam blage kad će to biti. možda nakon 3. filma, možda 4., 12.... tko zna.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
to će se onda razvući, u međuvremenu će nekim glavnim glumcima dosaditi stalno biti u tim filmovima i otići će, pa će dobvoditi nove glumce...sve će se promijeniti...a nikad kraja. tako to obično bude.
A čekaj malo... Gledaš film da bi vidjela kraj? :/ Meni uopće ne zanima koliko film ima nastavaka, već kakav je film u cjelini...
i mene zanima kakav je film u cjelini, ali kraj je dio cjeline, zar ne?:rolleyes:
gledala sam puno filmova koji su imali dobar početak i zaplet, ali očajano napravljen rasplet i kraj, dovoljno da uništi cijeli dojam filma.
To je istina i stoji... Samo mi nedovršen kraj i ostavljanje mogućnosti za nastavak nekog dobrog filma ne predstavlja nešto loše... Hell, nekad mi još i više paše ako želim vidjeti natavak priče...