Nemas appsync instaliran s cydie za svoj software za sinkonizaciju takvih aplikacija
LJudi hitno trebam pomoc.... hitnooo
Uzeo sam curi iphone4 koji je zakljucan na 98. Bila je stara verzija softa 4.3.2 i mob nikad nije bio JB-an (star je cca 8 mj)
Na mom 3GS sam radio JB nekoliko puta bez ikakvih prooblema.
Sad sam napravio update na njezinoj 4 i sad mi nece mi se iphone pocme palit i napise nesto u stilu ""There is a problem with your Iphone"" kako to rjesit?
Netreba mi unlock, trebam sam upalit ovaj iphone sa zadnjom verzijom softvera na kojoj cu napravit redsnow JB....
Kako?
Hvala
Imas opciju u itunesu - Restore pa probaj prvo to
Pozdrav. Zna li neko zakaj kad dobijem zipani mail i kad ga idem otvorit na iphoneu ucitava se al umjesto da mi otvori open with da ga mogu procitat sa nekom app tipa zip browser, pokaze mi plavi kvadratic s upitnikom i s njim nemogu nista. A veza je dobra. Valjda mi treba neki tweak ili nadogradnja sw-a.
Hvala
Nije htio napravit restore nekoliko puta... onda sam ugasio komp sve instalirao iz pocetka (zadnju verz. itunesa) i je uspjesno prosla nadogradnja softwera na 5.0.1
Sad imam drugo pitanje... sofwer je 5.0.1 al je baseband neki 04.XX.XX .... pa me zanima zasto nije digao baseband?
I zasto mi se sad nakon jailbreaka stalno javlja neka API greska u instalousu?
BB od 5.0.1 je 04.11.08.
Isprobajte Siri port za iPhone 4 bez proxy servera !
Ja sam isprobo, sve radi ko podmazano :)
Pozdrav, kako da syncam iPhone koji ima crackane aplikacije, ako zelim npr stavit neke pjesme, a da mi se te aplikacije ne izbrisu?
Imam 5.0.1 i Appsync iOS 5.0 +.
Zadnji put kada sam probao synacati pojavio mi se prozor u kojem je pisalo: You need to register your apps or they will be deleted from your device, ili nesto slicno.
I kliknuo sam cancel i izbrisalo mi sve aplikacije.
Molim pomoc,hvala.
Je, Itunes sync-on.
Reistanlirat cu appsync pa cu probati opet.
Btw mogu nekako spremiti te aplikacije za slucaj da mi se obrisu?
mislim da ne. Jedini način je da ih syncaš na komp, i tamo se onda spreme. Ili da nikada ne syncaš sa kompom. :)
ekipa.. sorry ako je već ovo bilo.. novi mob pa ništa ne kužim.. u biti najviše me živcira kad pišem sms-ove i kad mi on predlaže riječi (ono kao T9) neznam kako se to zove na fejsu.. uglavnom.. kako da to isključim?? hvala.. :D i da.. neka aplikacija da vidim koliko mi je još baterije ostalo? :D
Za poruke uđi u postavke-opčenito-tiokovnica-autoispravak off ,provjera pravopisa off.
Za bateriju postavke-opčenito-upotreba-postotak baterije on.
Pozdrav.
jel ovo fake ili je neko uspio? http://www.youtube.com/watch?v=f1FYqH5EOXQ
neće mi taj patch nikako instalirat samo ga vrti u beskonačno,radim po uputama compatibility mode xp sp2 i administrator
Normalno da je fake. Nod mi ni neda na tu stranicu, kaze da je virus
pozz ljudi. samo sam htio pitat dali se iPhone 4 moze otkljucati ako se sada kupi u vipu ili tcomu?? on bi vjerojtano bio na najnovijem softu, a meni bi trebao unlock
ne moze se otkljucati
Imam jedno pitanje i bio bih zahvalan ako netko može pomoći. Naime imam iphone4 jailbreakan. Također namjeravam kupiti autoradio sa priključkom za usb stick. Sad ovaj kojeg mislim kupiti nece da mi svira muziku sa iphone-a (naravno uključim iphone preko kabela u radio). Postoji li nekakva mogućnost da to radi?
Ps, preko USB-a nema šanse. Imaš posebne adaptere, koji rade na principu radio signala (barem koliko ja znam i koliko sam ja skužio). Jedan dio uštekaš u iPhone, drugi u auto (tamo di je ono za cigarete zapaliti, ona rupa), i onda samo namjestiš na frekvenciju koja piše na tom adapteru. :) na primjer pogledaj ovdje.
Evo npr. ovaj Pioneer (ima ih i jos) ima podrsku za iPod/iPhone preko USB-a. Ja sam prije imao samo AUX ulaz i spojio jedan kabel u njega i jedan u iPhone slusalice i radilo je. Sada imam obicni sa USB-om i ovaj USB stick. Jeftinije ti je i oku ugodnije :)
Jućer su frendici ukrali iPhone 4 bijeli dok je bila vani....
Već danas je predala papire sa serijskim brojem u policiju.
Rekli su joj da ce probat nac :rolleyes2:
Naravno, phone je ugasen, nema instaliran find my phone, itd....
Jel vjerujete da bi policija tu mogla reagirat?
Mislim da nisi u pravu vezano za taj Pioneer. To je podrska za bluetooth. Isprobano, međutim taj je radio oko 1300 kuna a ovaj bi me dosao 300 kuna. Ma znam da je jeftinije samo sa usb-om ali ovako sam mogao na iphoneu skinut bilo kakvu pjesmu na mx tube i odmah je slusat u vozilu.