Za pocetak isprike ako sam fulao temu, mozda sam trebao ovo stavit u temu o Agramservisu. Kupio sam desirea na pocetku 2. mjeseca, nakon vec par dana sam primjetio kako se napravilo „lufta“ na straznjoj masci, a koja se tesko stavljala i skidala. Odnio sam ga na servis i dobio sam novu masku, koja je dobro stajala ali se i ona tesko stavljala i skidala. Kada je stavljam moram ukoso pritiskat. Zakljucio sam da je vjerojatno „leziste“ (utori za straznju masku) mobitela malo ukrivo, al ajd sto sad, prezivit cu s tim „problemom“. Ubrzo sam uocio da kada smanjim brightness ekran pocne treperit (vec sam pisao o tome na forumu), ali se nisam usudio slati ga opet na servis. Prije nekog vremena sam uocio da mi se mob gasi iako mu je ostalo 5 i vise % baterije. I onda za kraj otpalo mi je „C“ na straznjoj masci gdje pise „HTC“ i tada sam se odlucio odnijeti ga na servis. Prijavio sam da mi je otpalo „C“, da ekran treperi, i da se gasi iako je ostalo jos baterije. Za 2 tjedna sam ga dobio, u „rjesenju“ sa servisa su napisali: zamjena displeya i pokrova baterije, promjena softwera, testiranje rada uredjaja. Za bateriju nisu nista napisali, osim ako tu misle na promjenu softwera. I sad, maska opet ne stoji najbolje, sad sam apsolutno siguran da „leziste“ ne stoji dobro (vec treca maska ne stoji dobro). Baterija se i dalje gasi ranije nego sto bi trebala. Ekran vise ne treperi, sto je super, ali sad mi baterija traje dosta krace nego prije. Prije sam mogao s njom imati prosjecno oko 4 i pol sata „rada“, a sada je to oko 3 – 3 i pol sata. Takodjer, uslo je malo prasine pod ekran dok su ga mijenjali. I sad vise ne znam sto da radim, da ga saljem opet na servis, da zahtjevam od vipa novi uredjaj? Molim savjete po tim pitanjima. Sorry zbog dugog posta i hvala!