čestitam . . . ;) :beer:
valjda ćemo to jednom proslaviti kak si obećao na zadnjem meetu . . . ;) :notooth:
Printable View
čestitam . . . ;) :beer:
valjda ćemo to jednom proslaviti kak si obećao na zadnjem meetu . . . ;) :notooth:
Eo mene iz škole.
Pišem test sutra :D
iks, ne grizi nokte, 'ebem ti sunce!!
ico!! polozi to vise, valjd cemo skupit ljudi za meet ako polozis. a ima tu jos kandidata s ispitom - dva do kraja..
e, da, jel rodjendan dovoljno dobar razlog za meet? mislim, ljudi na ovom formu su ocito teski geekovi, ili jednostavno mamini dobri sinovi.. pa to gonit trebas da ode u pivnicu pit! nevjerojatno :belj:
Ja stalno idem na novi postovi, gledam jel mi iko odgovorio na temu...
Koju temu?
EDIT: aha, vidim
Ja bi ti odgovorio, ali ne znam.
Jesi probao poslati, barem je besplatno- pa nemaš brige.:)
Ne da mi se opet tamo ići.
Uglavnom vidi link, paprobja s tim predbrojem (upiši u kojem je gradu, tamo na stranici).
Neznam kak se zove grad, al na podsjetnici piše ovo:
Calle Felipe Fibert1
Lloret de Mar
Espana
@x: nisi valjda pao ispit? :jehon:
Ah, kozmos treba ostati u ravnoteži pod svaku cijenu :\
došao s posla . . . ;)
dobro jutra onima koji se sad ustaju, a laku noć meni i onima koji sad idu na spavanje . . . ;)
@luna
ne znam ja koga to treb tjerati u pivnicu . . .
onu cugu još nismo riješili . . . ;) :notooth:
Evo sinoć sam poslao poruku preko wadje, i dobio odgovor od buraza... Sorry ljudi što nisam prije na taj način pokušao, no mislio sam da je drugačiji broj zbog druge države... A i njemu isto nešto kuna skine s računa kad mu ja poruku pošaljem?
dobar jutar svima... :D
odo ja malo do faxa... :-/
mislim da danas kolega moderator ima ispit.. predzadnji, ili zadnji mozda stovise cak :hm:
u svakom slucaju, kolega, brejk a leg!
brljo, znam da nismo, budemo. al sta jest da jest, nije bilo okupljanja od 2. mjeseca! fakat vas terat treba :p i do kad ti jos radis, jer onda automatski opadaju svi dani u tjednu osim ponedjeljka i utorka. a ostatku radnog naroda i skolaraca to bas i ne odgovara..
A predzadnji je madrfakr jedan. Bio bi zadnji da nisam roknuo jučer.. Sinoć do 3h gubio oči nad skriptom, počet ću piti krv umjesto mlijeka ujutro, bolje bi mu bilo da dâ dobra pitanja :podočnjak:
trebao bih učiti, ali nikako da počnem... :-/
bah... polako, polako...
@XlR: ajde, ajde. imaš 2 ispita i gotov si. ja imam još 3... :-/ al dobro, bar sam praksu riješio... :D
Radujem se i ja tim danima kad ću imati još 2-3 ispita do kraja :)
Trenutni omjer položeno/ostalo mi je 15/17 :)
sutra imam ispit koji nisam baš spremio, treba mi puuuuno sreće. Radiću doduše samo prvi dio, pola ispita.
p.s. xlr slomij nogu ;)
Baš sam jučer govorio, sjećam se dana kad sam na ispite išao onako turistički i prolazio. Danas mi se to sve izgleda vraća nazad :D
Btw koje su to fore sa slomljenom nogom, nisam u toku baš..
Tako Amerikanci kažu umjesto 'sretno' :notooth:
Aha, e pa hvala onda :notooth:
Evo i mene...Kontam da ce bit 5 strana za citat,kad ono jedva jedna i pol u dva dana... :)
@ X: Sretno,al isto nemo slomit nogu... :)
Zadovoljan sam, bio sam s jednom kolegicom koja mi je jako dobro objasnila 2 zadatka koji se pojavljuju na rokovima :)
kaj se tu trabunja??? ima kog..kaj se radi?? godishnji i tak to a.. jebenooo..e ovak..ja trazhim posao.. :D isss kak je dosadno..
LoL. Trabunj, trabunj...booyakasha! I ja bih trebao poceti svoj pripremati.