Pa dobro, sta bas nitko ne zeli na sastanak u subotu? :( Bar na cugu-dvije...
Printable View
Pa dobro, sta bas nitko ne zeli na sastanak u subotu? :( Bar na cugu-dvije...
ja idem van:-/
Kad? Pa mozemo se mi nac prije, oko 7-8 pa poslije podes van...= Citat =:
Izvorno postao mala
ako se skupi jos njih mogu doci malo na zagrijavanje :notooth:
E pa too :D Ajde ljudi, zabrinut cu se za sebe, kad ja nisam mogla stalno neki sastanci, sad kad mogu niko nece :evil:= Citat =:
Izvorno postao mala
A cuj, ja ne mogu ni pod must, ali te mogu pozvati na neki drugi sastanak.
A mozes sa mnom i na Interliber...
Ja ću doći, pa svi vi koji ste ljuti na mene sada znate kada me možete doći namlatiti hehe ;D
Šala.
Ledeni ti? Dolaziš?
Ne znam više ništa stari.Trebo sam danas ići na Info sa Šljakom,i trebali smo ići neš popit,on dobio gripu,ja kasno stigo iz Poreča.Trebo bi u Petak ići u Munchen.....POLUDIT ću više.Ak niš bar sam danas potpisao dobar ugovor tako da sam bar radi toga sretan:-)= Citat =:
Izvorno postao observer
P.S. Kome si se to zamjerio da bi te išao mlatit?Možda Peky?;DE tu ti ja ne mogu pomoć,nažalost:spin:
LOL, pa nije ni čudo zašto Peky tol'ko priželjkuje sastanak. Ako će biti duel između Peky i Observera, možda čak i ja otkažem svoje planove pa dođem :)
Ne znam ja ništa;D;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Ajmo moderatori izbrisati ovo :comp: :closed:
E pa Peky, ako si voljna mlatiti forumaše, mogla bi mi biti od koristi na sastanku nekih drugih forumaša...;D
O čemu vi to?
Ja se zahebavam, tko vam je što rekao.
kakva tuča :throw:
hehe
Ne znamo mi reci ti nama:spin:= Citat =:
Izvorno postao observer
Nesmijem više izvan teme da i mene netko ne bi TUKAO
Wow, koja me reputacija prati, nije ni cudo kaj svi imaju neke dogovore bas u subotu...;D
Ček, ček... kakav sastanak? Gjde? Kada? kako? S kim?
možda bi i mogo doć jer sumnjam da ću ovaj vikend van ić... pa bi onda nekakva kafa dobro došla, još bolje ako bi upozno neke forumaše... ;D
U subotu, oko 7-8, di ocete, po mogucnosti negdje blizu ljubljanske da mi bud nije daleko, tipa bivsi medvedgrad...al nije bed i ak nije blizu...= Citat =:
Izvorno postao Ico
Interesting, interesting...
Mogli bi se našto dogovoriti... :spin:
kad ides da se "sretnemo" ? :)= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
A ti ne bi dosla na sastanak?= Citat =:
Izvorno postao malena01
Sad te se svi boje,;Dosim mene a ja još ne znam hoču li bit slobodan:turn:= Citat =:
Izvorno postao Peky
E too, znaci tebe cu moc na prepad strgat ;D ak ces moc doc...= Citat =:
Izvorno postao ledeni
I ja se ne boji...= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Ako neću imati nikakvih obaveza u to vrijeme, doći ću... :spin: kaunt me in fitfti prsent! ;D :spin:
Nemoj ti meni fifti, aj vont hundred :D= Citat =:
Izvorno postao Ico
Kaj onda ekipa, vidimo se sutra u pol 8 kod Zlatnog mede?
Ček, ček... kaj nije bio dogovor za subotu? :jehon:
Sutra je petak...
Ako je u Petak, onda ništa... otpadam jer već imam nekakv dogovor za Petak... ako ju u Subotu u pola 8, onda može... :spin: