kaj se nastavlja "drito", ko serija "Bolji Život" LOL
Printable View
kaj se nastavlja "drito", ko serija "Bolji Život" LOL
= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
nisam ni znala da postoji "dvojka"! i to je još snimljena prije 2 godine.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
ali ne bih previše očekivala. obično nastavci budu dosta mlaki u odnosu na original:-/
Pirati sa carriba 2!!
E sad ocjena 8/10...dobra gluma J.Deppa...
ne volim Piratie sa carriba
MI 3...Niš posebno
= Citat =:
Izvorno postao nijala
Bratić aus Sweden mi je rekao za njega; kaže da je fenomenalan. Niti ja nisam imao pojma da je izašao. Prvi mi je bio predobar. U videu nikad čuli za ovaj II. dio. Moramo preko neta tražiti.. :-/
koban preljub Derailed8-10:thumbup:
tokyo drift 8/10
Jako dobar film, glumac u qurcu, zakon pjesme, i auti :D :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao lili
SLAŽEM SE!
Malo vakav malo nakav al sve u svemu na kraju super :)
pirati2-8/10-odlična razibriga
Pirates Of The Caribbean Dead Man's Chest 9/10 super je film zabavan i pun akcije jedino mi je kraj glup ono kao to be continued ili to be concluded kaj vec bude
e pa tako ti je to u trilogijama...:zzz:
samo što opet nisam ostao poslije creditsa da pogledam scenu na kraju
Znači ima nešto poslije creditsa? Mislim samo mi recite dal ima, ne točno i što, još nisam gledao film, al da znam dal da ostanem poslije creditsa...
ima na kraju , nešta malo ali ima= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Bio na pretpremijeri Supermana preksinoć..
Film: 3 / 10
:confused: :zzz:
Svijetli trenuci: pojava Kevina Spaceya aka. Lex Luthora. Iako je prikazan kao šibicar ispred Varteksa, a ne kao criminal mastermind.. I jahta mu je jebenica..
E da.. Prva asocijacija:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ex-luthor1.jpg
http://www.arkworld.com/weblogs/pics/dr_evil.jpg
ong bak2 -aka zaštitnik,samo fanatici neka gledaju,ostali neka zaobiđu...
superman returns-oni koji vole supermana,svidjet će im se film,koji je više nego dobar i čak me oduševio,očekivao sam slabiji film....singer je još jednom pokazao da je majstor za ekranizaciju stripova...8.5/10
"Planina Brokeback" (Brokeback Mountain) - ajd da napokon pogledam tu hajku... Bez obzira što film drži jedan te isti prilično spor tempo cijelo vrijeme, ne djeluje dosadnjikavo i razvučeno... Da nije gluma Gyllenaala i Ledgera, možda i ne bi bio toliko snažan... Negdje sam pročitao da scena sa košuljama na vješalici ulazi u filmsku povijest... Who am I to disagree? :)
8.5/10
Err, upravo vidjeh Transformers Movie trailer, opako, jedva cekam!!! ;D
gledao sam prvih 40 min i poslije one scene u šatoru nisam jed. više mogao gledati..nekak mi je šugavo gledat kak se dva tipa vole i ševe itd i čuvaju ofce...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Da, bolje da si prekinuo, jer se ševe i ostalih sat i pol... Mislim da i su i jednu ovcu nategli...
:notooth:
sve u svemu film je dosadan ....jako dosadan,ne preporučam pogledati...
ocijena 2/10
tako visoka ocijena samo zato što je fil o ofcobojima;D
The Da Vinci Code
Ne znam ocjenu...
Ali... nemam rijeci
Nemaš riječi u smislu da ti je film genijalan ili nemaš riječi koliko je loš? ;D= Citat =:
Izvorno postao prpic
BTW, i ja sam ga nedavno pogledao...
Ocjena negdje 6.5/10...
Sviđa mi se film jer mi se i knjiga svidjela, ali upravo radi knjige mu i moram dati manju ocjenu jer mi nakon knjige film jednostavno više nije dovoljno ni detaljan niti zanimljiv. Film sam za sebe je dosta dobro napravljen, i eto, da nisam čitao knjigu možda bi film dobio višu ocjenu kao zasebna cjelina. Uglavnom, sam film mi je negdje za ocjenu 8/10 jer mi je tema dosta zanimljiva itd., ali malo se kvari dojam nakon pročitane knjige.
tako je,tko je čitao knjigu,film će mu biti malo dosadan i predvidljiv,ali zabavan...7/10