@bpodnar - Dodao sam ti treći post, uredi ga samo.
Printable View
@bpodnar - Dodao sam ti treći post, uredi ga samo.
pozdravljan ekipu... zanima me dosta ovaj 20p rom jer ljudi kazu da su zadovoljni s njime...ja san na Chupsu 4.2 i ok mi je,ali baterija mi isto nije kako san ocekiva,nekad samo dode do vise od 4h sot-a pa san tio mozda pric na ovaj 20p na kojem kazu da je baterija i fluidnost bolja... i ocete mi rec mogu li ga flashat sad priko ovog Chupsa u TWRP-u bez ikakvi problema,jel triba radit neke posebne wipeove sistema,brisat sve i kako root opet kasnije?
Evo kolege, napisao sam neke (nadam se) korisne informacije pa bacite pogled na post #3 . Hvala moderatorima na ustupljenom mjestu.
opet me uvatilo
bio sam ga stavuo na blisspop i radilo dobro uz neke sitne greške
pa stavi cyanogen12.1, tako-tako
pa euphoria - ništa posebno
pa androidnow - na stock bazi uz nekoliko kozmetičkih stvari - nije loš
ali falile mi theme
pa vratio blisspop - ipak najbolji aosp rom
i sinoć ga "dirty" flashao na najnoviju verziju ..........
evo flasha san ovaj 20p rom priko twrp-a,wipe obicni i ispalo je bez problema... malo mi sad fali ona dark chocolate tema sa Chupsa al jbg,ali molio bi vas ako zna neko jel na ovom 20p radi ona ChupaChups tema sa ovog linka? http://forum.xda-developers.com/lg-g...theme-t2944558 ... jel probava neko mozda ili bi triba ic na Cloudy di ocito radi 100%?
Preflešaj ponovno ROM i napravi wipe cache i Dalvik
fala na odg.,mislio san se sta a u meduvremenu san flasha ovaj 20p..
bpodnar jesi vidio ovu najnoviju I (i) verziju. Pisu ovi sta su bili na P verziji da je jos bolja. Samo neznam kako je slovo islo unatrag
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06...8f2fd9192a.jpg
Nisam, evo prvi glas, al sam zato vidio ovo http://developer.lge.com/resource/mo...yTypeCode=ANRS
Vidio na smartphone hrvatska.
vidio sam već i jedno i drugo, ali ja zadovoljan sa blisspopom
Nakon svih ovih stock romova i silnih fleshanja,testiranja i istrazivanja,dosao sam do zakljucka da lolipop nije bas za lg g3 sto se tice baterije.
Meni osobno je najbitnije da mi baterija sto duze traje a samim time i da dobijem vise SOT.
Dosao sam do zakljucka da mi je baterija najbolje radila na KK V10N romu gdje sam znao izvuci SOT i do 5 sati.
Sada na lolipopu dobijem najvise 3 i pol sata SOT sto je za mobitel koji ima kapacitet baterije od 3000mah stvarno jako malo.
Znaci danas vracanje na KK V10N,root,xposed i g3 tweakbox kao sto sam i imao jedno vrijeme i mislim da nema boljeg stoc roma od njega..
Imam samo jedno pitanje.
Sad kad se vracam sa Lizalice na KK,samo napravim CSE FLASH i to je to,tj ne moram nista dirati recovery ili tako nesto?
Samo cse flash kao sto si i napisao
^ cse brise sve i onda nanovo flasha particije(iako mi se jednom dogodilo da nije obrisalo slike sto je cudno)
Ndamjan...
Ajd napisi kako se sad ponasa fon. Ja sam vec zaboravio kako je radio 10n i sad muku mucim sa 20h...
Da li ima jos netko problema sa gps-om? Kod koristenja navigacije (cak i google maps-a) se jednostavno smrzne ili ga uopce ne mogu pokrenuti.
A ne znam dal je to radilo bolje na 10n, posto tad nisam toliko koristio navi na fonu.
Jednostavno leti i baterija je najbolja na v10N.
Znam da sam putovao u Srbiju kad sam imao jos prije V10N i da mi je navigacija bez problema radila,koristio sam sygic aplikaciju koja je po meni uz navigon najbolja.
Nemas sta misliti N je bolji od H,imo sam ih oba..
Jos se nisam vratio na KK.Testiram sad na loliju,tweakam bateriju.Mislimda se moze srediti sa aplikacijama greenify i titanium backup,smrznuti neke aplikaciju i disejblati preko titaniuma procese koji su nepotrebni.
Hvala ti. Misli. Da cu se vratiti, ali sam napravio istu glupost kao i ti, nisam uradio backup i sad je to stvarno posao za poludit... Al nervira me lizalica samo tako pa cu sigurno ici natrag. Bpodnar ce poludit kad vidi da nas ima vise takvih smotanaca koji ne rade backup ;)
Haha, pa šta bi ja poludio radi tuđih grešaka? Pa to sebi radite, a ne meni. :)
Pusti ti to... Znas se ti znervirati radi nas tu i tamo...
Eto, moram skupit snage za povratak pa onda javim dal je gps proradio...
Ahhh