Ako prije nije bio JBan onda nemožeš... a i da vratiš verziju iOSa, BB ti ostaje isti, tako da ništa od unlocka. Jedino ti preostaje čekanje.
Ako prije nije bio JBan onda nemožeš... a i da vratiš verziju iOSa, BB ti ostaje isti, tako da ništa od unlocka. Jedino ti preostaje čekanje.
Neznam kako, ali uspio sam izbrisati ikonu Cydie sa moba, pokusao sam ponovo napraviti jailbreake, ali ikonica od Cydie mi se nije vratila.Sto mi je ciniti?OS je 5.0.1.
sad dok sam ga jailbreako (5.0.1) par puta mi je doso neki error od redsnowa i na kraju kad je zavrsilo sve i na mobu mi dosla ikonica od cydije na mob u onom prozorcicu mi nije doslo da kliknem finish nego samo back i cancel to je bio onaj dio kad ti se u redsnowu napise Done i kao nesto sad ti jos mob mora napravit svoj dio posla ?! i kliknuo sam onda na cancel nakon par minuta i nista samo mi se zatvorio i radi sve?! valjda je sve ok !?
Pozdrav! Večeras mi stiže iPhone 4 pa me zanima pošto sam na T-mobile, mogu li doći kod njih i dobiti micro sim karticu, a da mi ostane isti broj kao i na ovoj normalnoj kartici koju imam? Hvala
Da
Nazalost nista...
Relativno sam novi u korištenju Iphona pa ne mogu sam rješiti problem. Prilikom spajanja iphona na komp otvaraju mi se: get pictures from... i office dokument word. I svaki puta trebam na X zatvoriti. Da li postoji rješenje (a mislim da fanovi to znadu) pa vas molim za rješenje problema. Ide mi na živce.
Dobrih tutoriala i vijesti potrazite na http://isvijet.com.hr
@RAUL
Nisi izbrisao Jailbreak, ocito si sakrio Cydia ikonu, mozda preko SBsettings-a, JB se jedino moze izbrisati restore-om.
Pozdrav,
Da li se nekome dogodilo da mu iphone sam poziva? Naime, u zadnjih nekoliko dana kada nekoga nazovem, on sam odabere nekoga iz imenika i nazove mi tu osobu te ju automatski prebaci na speakerphone.
Ukoliko se dogodi da ne nazove nekog drugog, onda obavezno taj razgovor kojega vodim također prebaci na speakerphone, s tim da me u tom slučaju sugovornik ne čuje, nego sam ja njega. Naravno, tada moram prekinuti vezu i ponovno nazvati.
Nisam radila nikakve updateove, niti slično, samo od sebe se to počelo događati. Na njemu je 4.2.1 , pa me zanima mogu li kako problem riješiti bez updatea, jer mi se zaista ne da i ne stignem ovih dana ponovno ga jailbreakati.
Unaprijed svima puno hvala!
Ako napraviš restore/update morat ćeš ga ponovo JBat.
Napravi restore, samo klikni na tipku RESTORE, bez ono shift+restore. Ako to ne radi onda ovo (za ovo ispod sto cu napisati, gubis svaki backup koji si imao spremljen (ako ti je potreban))
deintaliraj itunes
obrisi sve sto ostane nakon uninstalla pod:
c:\program files\common files\apple
c:\program files\ipod
c:\program files\itunes
c:\program files x86\Apple software update
c:\program files x86\common files\apple
c:\program files x86\itunes
c:\user\AppData\Local\Apple
c:\user\AppData\Local\Apple computer
c:\user\AppData\Roaming\Apple computer
c:\user\My Music\Itunes
promjeni usb port i resetiraj komp
ponovo instaliraj itunes i probaj restore
Pozdrav svima. Nadam se da cu ovdje pronaci odgovore jer ih nigdje nemogu. A siguran sam da i vas neke ovo muci.
1. Na installousu su dosli novi hostovi. Fileape i filedude lagano nestaju. Nakon updatea hackulo resourcea od novih hostova rade samo bayfiles i uploading dok mediafire, sendspace i dr ne rade. Installous se rusi kad se pokusa downloadat.
Dali neko zna rjesenje?
2. Imam 4-ku 4.3.3. Htio bi ga bacit na 5.0.1. No kako sacuvat cydia tweakove i app, i kako sacuvat crackirane app sa installousa?
Ne znam kako radi ovaj appsync 4+ za backup crackiranih app sa installousa, i kako radi aptbackup ili xbackup tweakovi za backup cydie.
Molim za pomoc. Ako treba bum i platio da mi neko to pokaze.
Hvala svima
zasto se nakon sinkronizacije sa iTunesom brisu sve apliacije koje su instalirane sa installousa?? je zna tko mozda u cemu je problem?