Starstylers feat. Michy - Keep on moving (radio edit) odlicna stvar
Printable View
Starstylers feat. Michy - Keep on moving (radio edit) odlicna stvar
Carl Craig mix na Stojedinici, Finetime => svake srijede od 23:30 :thumbup:
ja slušam opet starije stvaqri(03') linkin park....numb,faint,somewhere i belong,lying form you....
voleo si jagode sa slagom-đogani ;)
John Digweed - live on KissFM 12.03.06.
kako stiže ljeto treba preći na funky, dnb ... :guitar:
rock..pop..nipošto narodnjake
Azra-Zadovoljština
počele upravo Majke..... A ti još plačeš i naravno da se okreću zvučnici na skoro pa maksimum!
gdje da ti lupim reputaciju...????????? ima još ljudi koji slušaju Azru.... i Majke........ to volim čut......... i još slavonac................!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
White Stripes - Death Letter
Adin Čalkić - magija
:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
heheh!ma di god oš! apsolutno da nas ima normalnih heheh!:) :thumbup: kako si znao da sam baš slavonac? zbog OSK u nicku???= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
majke-oslobodi se
ma daj pa on je sad purger..
evo slušam čuvare parka-plavi,plavi...Azra - Nikom Nije Lepse Neg Je Nam, Pips Chips & Video Clips - Nogomet, Prljavo Kazaliste - Heroj Ulice, Čudna šuma-bože sačuvaj...i slušam bareta imam par njegovih stvari...
= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Tako je ....
A i slusam techno/trance/house....
I tako :D:rotfl:
Sasa Jovanovic - drugovi nadjite je
ma rockerska ljudino! pratio sam malo ono kad si popušio ban, pa sam te "istražio", kome si skrivio i to..... bez obzira na lokaciju dubrovnik, skužio sam slavonsku spiku......... !!!!!!!!!!!!AZRA!!!!!!!!!
Sejo Kalac - Kafanska Pjevacica ;D
samo za Fabera - Gigo Bosnić Zabranjeno Pušenje
poslije toga ZP Pišonja i Žuga - U paklu droge........ LEGA!!!!
Zerobravo! lol! nebi vjerovo što mi sad svira! hahahha! IDOLI-MALJCIKI! odlična stvar hehehe! ma zapravo cijeli onaj CD (Sretno djete1 i 2) 8) novi val je zakon! heh!
ta majstore!!!!!!!!!!!!!! NOVI VAL!!!!!!!!!!!!
Azra - Teško ovo život
STIH DO JAJA - "hej živote, teško jebote, mani me se živote, oca ti *****"
apsoluno odlična stvar! e aliii..meni je ipak favorit Dah usne vrele višnje!= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
"Prijehavši u Zagreb zadovoljstva svega rad,na djevojku iz Hrvaca naletio sam tad....."itd.....
uglavnom ma joooj...šta da ti pričam ko klinac sam odnosno ko bebač bio na koncertu sa mamom u Osijeku od Azre oba roditelja slušali..imam sve ploče(iako nisu moje već od starog i stare) a eto.....slušam i dan danas..iako ga mama ne voli ja i stari znamo slušat poskrivečki! dakle AMATERSKI ZAGREBAČKI ROCK ANSAMBL je zakooooon!:thumbup:
ja i ti smo jedini koji ne da slušaju novi val, već uživaju u tome!
hahha! pa naravno brate!
nego jesi slušo kad ove geđovane Atheist rap???? hmmm....mislim da su FERovcima bili na brucošijadi ako se ne varam!!!! i Debeli precjednik je bio! a ja popizdio jer znam pjevača(Koca) a kuuune nisam imo niti njegov novi broj da me uvede nekak!! uf!)
:) Halid M.- Idi mora da ti kažem.....:rotfl:
ev ti na..http://www.clicksmilies.com/s0105/ti...smiley-013.gif= Citat =:
Izvorno postao lili