ovaj vikend sam u zagrebu pa... bilo bi dobro neko okupljanje nabacit...
ja bi u rebelj na ćevape :spin:
Printable View
ovaj vikend sam u zagrebu pa... bilo bi dobro neko okupljanje nabacit...
ja bi u rebelj na ćevape :spin:
nema ćevapa u Rubelju :) oni imaju mesne pločice, kako god se to zvalo, ali ćevapi nisu :)= Citat =:
Izvorno postao Compov
možemo kod Srbina ili u Čingač, tamo su pravi :thumbup:
daaaaaa :licklips: jel taj srbin tam kod stadiona?negdje u maksimiru? rekao mi je tata da je tamo janjetina odlicna:thumbup: :licklips:
ak je to to
počelo je kompliciranje.... nemoramo jest ćevape možemo samo pit :D ja neznam di je čingač ili srbin lol
nema veze ,znamo mi :thumbup:
Ma ajde, samo da se nađemo...jelo je sasvim sporedna stvar :) Ako treba, jest ćemo šiš-kebab :)
"stari kotač" tamo u prečkom :thumbup: kad se ide ;) ?
a je sad,klet markuš u gracanima? akd se krece? :D
Dva Potoka? Joooj, ja bih trebao ne bit dežuran ovaj vikend... bar se nadam :dunno:
Pratim ja ovaj thread, jednom ću i ja navratit već, vidjet ćete...
Tamo su odlicni cevapi:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao malena01
Jel Znate Vi Za Nesto Drugo ..osim Za Chevape? Ha?:-/
ima recimo i finih bureka s mesom :thumbup:
:licklips:
Znam ja za ribice, rakove, školjkice i ine plodove mora :licklips:= Citat =:
Izvorno postao jana
Znam, također, i za kulen, kulenovu seku, za kobase, češnjovke, špek, luk, sir & vrhnje, te za ine suhomesnate (po mogućnosti i dimljene) proizvode naših vrlih Slavonaca.
Znam i za fileke (čak i za tripice) s gemištom, za bažul s podmornicom (grah s kobasom), za puricu z mlincima, pileća krilca i svinjska rebrica na žaru.
Znam također i za Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Brie, Camembert, Ementaler, Asiago (giovane, mediano, staggionato), Pecorino Romano, te za još neke :licklips: kravlje, ovčje i kozje proizvode.
A znam i za Schwarzwald tortu, za Sacher-tortu, samoborske kremšnite, princes-krafne, cannelone, i slične proizvode vrlih nam slastičara.
kak ti se da toliko naprezati u ranu zoru.... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
UUUUUUUUUUUUU it trnz mi on;D
Hmmm... kao da nekome draga nije dala doručak jutros pa je morao gladan na posao... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
A jok... jest mogu uvijek, pogotovo ako su oblizeki :)
Osim toga, poznata je stvar da muški sve bolej rade od žena, pa tako i kuhaju bolje (sad čekam da mi doleti avion kroz prozor, ravno u čelo).
Nego, ovo "okupljanje forumaša" se opet odmetnulo. Bit će po nosu (i mom također, da ne bi bilo). Nekak nam ne ide to okupljanje, a? Dogovaramo se i dogovaramo, ko gladni srat, pa nikad ništa :-/
http://img291.imageshack.us/img291/4...hecloudmw4.jpg
pazi celoooooooooooooooooo;D
jel to taj airplane seks o kojem tolko čujem? :jehon: :)= Citat =:
Izvorno postao jana
pazi...vish onaj mali prozorcic prema repu..zadnj....?
e to je WC :P;D
Ekipa, sutra navecer u 20:30 na nekom finom mjestu gdje se mozemo "plavo fino najest i popit chashicu" (k'o sto kaze moj djed), sto ostavljam vama na izbor. Ja se sljedece jutro dizem rano pa nemojte ovo pomicat kasnije...
I ocemo nabacit koji sastanak sljedecu subotu?
Mislis ovu subotu? Ja ne mogu, zauzet sam :)
Ne, ne sutra, sljedecu subotu, iliti 11.11...= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Da i tu sam subotu zauzet...Interliber