mislim da je bilo do 30.06. besplatno od sada se plaća
http://tv.iskon.hr/player
Printable View
mislim da je bilo do 30.06. besplatno od sada se plaća
http://tv.iskon.hr/player
Jel ima ko problema sa hardwerskim tipkama?
U temu o Reflex S ROM-u dosta ljudi se žali da im neke tipke slabo reagiraju (većinom su to back i tipke za vol + i -), pa su mislili da je do softwera, no autor softwera je potvrdio da to nema nikakve veze sa softwerom nego da je to do hardwerskih tipki.
Ja već mjesec-dva imam problem sa tipkom vol -, ona funkcionira, no neće svaki put reagirati na stisak.
Nije propala, osjeti se onaj "klik", ali tipka ne smanjuje glasnoću.
Jučer sam uzeo od frenda mob (isto Desire) da vidim na šta liči nakon pola godine korištenja (jer je noob i slabo čuva mob), i na moje iznenađenje nema puno ogrebotina, ali tipke vol + i - su skoro 100% krepale, uopće ne reagira mob, i kad jako stisneš slabo reagiraju. Ima stock Froyo pa dok ima garanciju probat ću ga nagovoriti da odnese mob na servis da oni to srede, meni se neda vraćati na stock Froyo.
Imate sličnih problema?
ja imam problema s tipkom back... ali mislio sam da je do roma... baš ću staviti originalni pa da vidim... ako ne radi, pravac servis :)
Frend ima problema sa home i menu tipkama (na stocku i custom romu). Jednostavno ne prihvati svaki put. Ima jednako star mob kao i ja (10ak mj.) ali kod mene i dalje sve šljaka kao i prvog dana.
GT-R, budem ti sad provjerio ono za Iskon TV, danas mi je zadnji dan triala. Zaboravio sam prije..
edit: Preko bonbon signala (3G) šljaka. Ako prebacim na wifi onda ne radi.
Sa tele2 karticom (3G) radi, preko wifija također radi - što me malo čudi. Još davnih dana su mi iz bonbona rekli kako mobilno gledanje tva radi samo preko njihovog signala, a sjećam se kako mi ništa od toga nije šljakalo preko tele2 kartice.
Godinu i 2 mj star desire, jedino imam filing da Home tipka nekad ne primi od prve (ali mislim da ovisi o tome gdje i kako jako stisnem). Sve ostale tipke rade savrseno
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Znači ne "krepavaju" određene tipke, nego sve mogu kad tad prestati funkcionirati.
Sad sam provjerio i proradio mi je Iskon.TV na mobitelu.
Jel znaš kako provjeriti dokad mogu koristiti uslugu?
Dobio sam username i šifru još negdje prije pola godine od bonbona na facebooku.
Vrijedi ti još..danas :D https://www.facebook.com/mojbonbon/p...80907848637932
Evo, i ja vec jedno tri mjeseca imam problema s tipkom za smanjivanje glasnoce. Moram bas jako stisnuti da bi radilo. Ova druga za pojacavanje radi.
Mob star cca 11 mj i sve sljaka iako je jednom zaronio u vodu i par puta sa maskom pao na kamen :D
Meni tipke za zvuk ne rade vec pola godine. U međuvremenu je prestala raditi i tipka search. Home i back isto ponekad ne rade.
mali off, ovo mogu samo komentirati kako je HTC pao u kvaliteti, bravo komercijalizacija.
jel tko zna zasto nemogu share na picasu, svaki put me pita da napravim novi google acc/spojim se accom ako ga imam, iako sam vec sinkroniziran sa jednim?
i onda normalno ako stavim da se spojim sa accom koji imam, ukucam podatke i veli mi da je vec spojen sa tim accom (logički)
Nisam još doživio ni na jednom mobitelu da su tipke počele iz čista mira otkazivati.. Ajd da sam konjski stisko tipke iz sve snage, al uvjek sam nježno postupao s mobitelom i iz čista razloga da tipka počinje otkazivat.. :/
Odlučio sam do Božića najkasnije se rješiti Desire-a, a kasnije šta će bit, neznam.. Nekako bih najradije se vratio na Nokiu 3310.
dali mi tko može reći dali se na htc desire može nariktati da se javljam na poziv preko tipke a ne da trebam povlačiti crtu preko ekrana.
fora je kada nisam na poslu ali kada radim brže mi je stisnuti botun
Kod mene je slučaj od prvog dana da mi je lijevom kutu ekrana trag prašine kao da ga je netko bio nestručno otvarao što su mi potvrdili i u jednom servisu no kad sam otišao u vip naravno da su rekli da je to nemoguće. S obzirom da je fon rootan ne da mi se vraćati na stock pa se eto pravim da mi to ne smeta a u principu prvom prilikom kad ga budem unrootao ide u servis zbog toga :-)
A šta niko nije nosio mob na servis nakon tih problema s tipkama?
Zanima me jesu li uspjeli rješiti taj problem na servisu.
problem! :)
sinkronizacija fcb kontakata sa kontaktima na telefonu
znači imao sam ime "pero perić" u telefonu (bez slike) i dodalo mi je još "pero perić" kontakt sa fcb (sa slikom)
i umjesto da sam join kontakte, ja sam ovog sa fcb stavio na hide, tako da mi je ostao samo ovaj iz telefona
a sad ih više nemogu join da bih imao sliku jer je ovaj hide
jel tko zna kako da unhide kontakt sa fcb?
Otvori People - Menu - View - označi facebook kontakte da ti se prikazuju u imeniku...
mene muci jedna tj 2 stvari. upravo sam promjenio operatera i pokusavam kopirat kontakte sa moba na sim karticu. ali nema te opcije. pokuzuje mi samo import export sd i phone. nema from phone to sim. i zaboravio sam di se postavlja da se novi kontakti defaultno spremaju na sim. dobio sam nekakvu usim karticu za koju me nakon paljennja moba pita usim ili ne... koja je razlika?
imas na marketu aplikaciju pod nazivom contacts2sim i preko nje možeš prebaciti kontakte s telefona na SIM karticu
nema opcije za defaultno spremanje na sim, automatski ide na telefon